Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Oliverda #12817 üzenetére

Ahogy néztem a ddr3-as kingmaxot, nem is annyira ratyi :P ddr2-ből a tavalyi 2 gigás szériájuk is fasza volt, 2.1V 1000-1050, az idei az tényleg nem sokat ér. Én maradok már a bd csodáimnál, 1.9V@970-ig stabilak, 1000-nél már csíkozott a kép, 2.1-en biztos mennek 1066-ot...ha 1066 cl5 ramot nézel, akkor ddr3-ból meg 1800 körüli ramot néznék cl7-tel mellé, mert annak talán értelme is van, nem úgy mint 1333 körülieknek, amiket majd fillérekért lehet eladni ha eljön a ddr2-ddr3 árának pálfordulása. Én a magam részéről a fentiek miatt maradok am2+/ddr2-nél, amikor eljön az idő hogy csak ddr3 lesz az imc-ben, addigra ddr3 is olcsó lesz, és ha akarom váltok, ramot-lapot, ha nem akarom akkor nem.
    Láttam az új sempit, sztem túlárazták, alig drágább az x2 240 :U ;) de lejjebb megy az ha el akarják adni, másik oldalon most már tényleg jönnek a 3000-es cerkák, 2 mag, VT, iponban 11k pár száz ft-ért láttam. Na jó, ha lehetne a sempiből x2-t csinálni akkor jó vétel, de ha nem akkor nem igazán...
    Ha meg egy ram 3 év garral 6k, akkor 3-nál többet gar nélkül biztos nem adok érte, meg nem is árulom többért :N

#12818 Gyuri27 : Mindenféleképp 785g/sb710-es lap lesz, gondolom a lényeg az utóbbin van, de amit várok nem akar jönni, asust nem igazán szeretnék, a GB megoldása talán a 785gm-us2h személyében, őszre majd elválik. Sempronból csak valami kis le1100 körülire gondoltam, ami 3k-ból max megvan, persze kipróbálnék egy újat is, majd ha bolt közelben leszek meglátom mennyiért vágják hozzám:)

• Gyuri27

félisten

válasz Oliverda #12817 üzenetére

Nyilván így vagy. De ha magamból indulok ki (és szvsz sok "sors társam" van) akkor mi egy év múlva is találunk procit az am2+-s lapokban. Nekem még mindig az 5000+ be van. annak sem lesz nehéz előre lépni aki most esetleg 240-t használ. Nekünk bármilyen 3-4 magos vagy erős x2 előre lépés.
    Persze én is szeretnék egy full am3-s konfigot ddr3-l ez nem vitás.

Chaser: ha sempit veszel egyre figyelj. Olyan lapot végy amiben esetlegesen lehet aktiválni a második magot. Mert ha az menne akkor megütötted a fönyereményt. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés