Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Spintires akkori demózás után volt má,s így az, meg a Mudrunner kimarad.
Amikor kijött a Snowrunner, a kisördögre halgatva illegálban meglett, de a 1-2. map már nem lett végigvíve, mert kellett egy gép reinstall, és elvitt máshova a lét.
Az expeditions kimarad, lehuzogatták, meg akkor inkább azt amibe már belekezdtem, ha valamit majd, gondoltam, szóval hagytam.
Most érkezőben a Roadcraft, Steam next fest-en demója, gondoltam lássuk.... hát valami beindult... emlékszem az ízére... már majdnem elindítottam az időközben epicen ingyen meglévő mudrunner-t, mikor láttam, hogy az expdeditions free weekendes, cool, 2 kicsi map kilőve, Kárpátok bolyongva.A friss, roadcraft demóról itteni szakiknak mi a véleménye?
Úgy, hogy jópár éve, nem dagonyáztam egy jót, a demó nekem jó volt, de vezérlésében többre vágynék (emlékezem), és a Dump Truck OP, mert -mondjuk nem próbáltam, de simán elmegy mindenhol, mert magának önti az utat, vizen hegyen át, ha kell... majd meglátjuk.
Aztán expeditions..... hát... még a snowunner (meg talán a spintires demó) is legalább egy alagút elött kezdődik, itt meg a semmi közepén már ott vagy (legalább egy repcsis-dobásos animáció, vagy hasonló) felállított bázissal, na mindegy. Szép és jó a természetvédelem, de az építősdinek valahogy több értelmét érzem. Ennek ellenére itttt valahogy elfogadhatóbb az egyébként (más lényektől mentesen) üres térkép, de a fotózgatás, tájvédelem akár 8X8-as járművekkel nem kielégítő, ha előtte gáthelyreállítás, vagy útépítés volt a cél. Meg hiányoznak a daruk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Mudrunnert illendőségből előbb végigviszem, de egy Snowrunner hosszabb távon érik, hiába van ithon BeamNG... hiányzik a talajNYOMorgatás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)