Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freel
tag
Sziasztok.
Megkaptam én is ajándékba a Prémium Edition-t. Most a 3000-es kuponnal 7073 HUF lett a vége.
Linux alatt játszom vele, Lutris-sal inditom az Epic-et és tökéletesen megy a játék, betonstabilan tartja a 60FPS-t. Akit érdekel, Prelati néven a
Lutris - Snowrunner topikban leirtam mit kell állitani, hogy stabilan menjen a játék.
6000 HUF-ért vettem egy Red Dragon kontrollert,
azzal játszom. Tényleg nagyon jó kontrollerrel játszani a játékkal, bátran ajánlom. Egyébként a kontrollert is. Árához képest nagyon massziv, strapabiró, tartós kis szerkezet.
A játék nagyon jó, hosszú, tartalmas, relaxálós kikapcsolódást ad, mindenképpen megéri az árát, bátran vegyétek meg, ne vacilláljatok rajta.
Az egyetlen gond ami felmerült számomra a Cruise Control (tempomat) hiánya. Valami megoldást kell keresni, mert nem szeretném a kontrolleremet tönkretenni azért, mert 200 órán keresztül folyamatosan kell tartani a jobb triggert, hogy menjen a járgány.
Eddig ezt találtam: Cruise Control script.
Egy script amihez kell az AutoHotkey program. Ha valaki esetleg kipróbálja, kérem jelezzen vissza, hogyan sikerült működésre birni és hasznos-e. Köszönöm előre is.Egy kis szösszenetnyi magánélet: karácsonyra úgy néz ki megkapom a Cyberpunk 2077 dobozos változatát, már a szekrényben figyel jó mélyen eldugva.
De olvasva a topik hozzászólásokat és az értékeléseket, nem biztos, hogy az a játék lesz amire számitottam. Igy maradt B tervnek a SnowRunner.
Ebben legalább biztosan nem csalódok. Anno mikor megjelent kipróbáltam és nagyon a kezemre kellett csapnom, hogy abba tudjam hagyni, mert tényleg jó játék lett és folyamatosan érkezik hozzá a rengeteg tartalom. Beszippant rendesen.
Szóval tényleg jó szivvel ajánlom akár karácsonyi ajándékként is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ebben legalább biztosan nem csalódok. Anno mikor megjelent kipróbáltam és nagyon a kezemre kellett csapnom, hogy abba tudjam hagyni, mert tényleg jó játék lett és folyamatosan érkezik hozzá a rengeteg tartalom. Beszippant rendesen.