- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freel
tag
Sziasztok.
Megkaptam én is ajándékba a Prémium Edition-t. Most a 3000-es kuponnal 7073 HUF lett a vége.
Linux alatt játszom vele, Lutris-sal inditom az Epic-et és tökéletesen megy a játék, betonstabilan tartja a 60FPS-t. Akit érdekel, Prelati néven a
Lutris - Snowrunner topikban leirtam mit kell állitani, hogy stabilan menjen a játék.
6000 HUF-ért vettem egy Red Dragon kontrollert,
azzal játszom. Tényleg nagyon jó kontrollerrel játszani a játékkal, bátran ajánlom. Egyébként a kontrollert is. Árához képest nagyon massziv, strapabiró, tartós kis szerkezet.
A játék nagyon jó, hosszú, tartalmas, relaxálós kikapcsolódást ad, mindenképpen megéri az árát, bátran vegyétek meg, ne vacilláljatok rajta.
Az egyetlen gond ami felmerült számomra a Cruise Control (tempomat) hiánya. Valami megoldást kell keresni, mert nem szeretném a kontrolleremet tönkretenni azért, mert 200 órán keresztül folyamatosan kell tartani a jobb triggert, hogy menjen a járgány.
Eddig ezt találtam: Cruise Control script.
Egy script amihez kell az AutoHotkey program. Ha valaki esetleg kipróbálja, kérem jelezzen vissza, hogyan sikerült működésre birni és hasznos-e. Köszönöm előre is.Egy kis szösszenetnyi magánélet: karácsonyra úgy néz ki megkapom a Cyberpunk 2077 dobozos változatát, már a szekrényben figyel jó mélyen eldugva.
De olvasva a topik hozzászólásokat és az értékeléseket, nem biztos, hogy az a játék lesz amire számitottam. Igy maradt B tervnek a SnowRunner.
Ebben legalább biztosan nem csalódok. Anno mikor megjelent kipróbáltam és nagyon a kezemre kellett csapnom, hogy abba tudjam hagyni, mert tényleg jó játék lett és folyamatosan érkezik hozzá a rengeteg tartalom. Beszippant rendesen.
Szóval tényleg jó szivvel ajánlom akár karácsonyi ajándékként is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840R G4, 14" FHD, i5-8350 CPU, 8-16GB DDR4, 128GB - 1TB SSD, 4G/LTE W11, Számla, 1 év g
- GARIS / ITX méregzsák - AMD Ryzen 9 7900 / 32GB DDR5 / RTX 5070 / stb...
- HP Z240 munkaállomás (több darab) (Intel Core I7-6700, 8GB DDR4)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ebben legalább biztosan nem csalódok. Anno mikor megjelent kipróbáltam és nagyon a kezemre kellett csapnom, hogy abba tudjam hagyni, mert tényleg jó játék lett és folyamatosan érkezik hozzá a rengeteg tartalom. Beszippant rendesen.