Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bgs
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
- Nem tudom melyik uzenetre gondoltal, de az N valoszinuleg a kategoriakra vonatkozik. A Slackware CD-n a szoftverek kategoriakba vannak osztva, hogy konnyebben megtalald oket es egyszerubb legyen az install. Az N a 'network' lategoria. Itt vannak a halozati cuccok.
- Meg nem probaltam a sajat ADSL csomagjat, de 99%, hogy a megoldas az, hogy bootolaskor elinditod az 'adsl-start'-ot. Ezt vagy az rc.local-ba tedd vagy az rc.inet2-be. (/etc/rc.d konyvtarban vannak). Ha szepen akarod megcsinalni es integralni akkor csinalj egy rc.adsl-t amibe beirod, hogy adsl-start es az rc.inet2 vegere beszurod, hogy
if [ -x /etc/rc.d/rc.adsl ]; then
. /etc/rc.d/rc.adsl
fi
- Az automountos dolog sok embert idegesit, igazabol izles es munka stilus fuggo. Speciel engem is idegesit, de probald ki magad.
- fstab: a ket 0 a vegen az fs ellenorzesre vonatkozik. Cserelheto mediumra ezt kell beirni, kulonben bootolaskor hibauzenetet kapsz, ha nincs vmi a megfelelo drive-ban.
- fstab2: cd=is9660, floppy altalaban=vfat, de lehet barmi mas. Ami fontos, hogy az opciokhoz, ahol jobbara 'defaults' van, ird be, hogy 'noauto', igy bootolaskor nem probalja automatikusan felmountolni.
Sok sikert a Slack-hez !
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest