Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
opeter70 #4233 üzenetére
Nem mondtam, hogy kell a MS fiók, ellenben nekem van és a szétkapcsolásnál erőteljes aggódást kaptam a skype weboldalon.
Egyébként meg minden változtatást és beállítást a webes felületen csináltam és természetesen ott is kijelentkeztem miután végeztem.
Nem állítom, hogy a legújabb verzió a ludas, mert nálam tökéletesen helyreállt, annak ellenére, hogy 3 eszközömön 3 különféle skype van, igaz mind a legfrissebb verziójú és ha nem használom valamelyiket akkor ki is jelentkezem.Ha nincs se MS se FB fiók, akkor az egyetlen megoldás a jelszó csere, majd uninstall a gépről és az eszközökről, majd a teljes takarítás utána, és egy reinstall.
Mondjuk én a w8.1 csempés beépített skype verzióját is eltakarítottam a gépről, mert az mondhatni önálló életet élt, és minden tiltásom ellenére bejelentkezett, vagy legalábbis úgy látszott, mivel ha elindítottam soha nem kért semmilyen adatot, csak indult és már bejelentkezett képernyővel fogadott. Ha ki is jelentkeztem, egy ismételt indításnál megint ugyanez történt. Az is lehet, hogy nálam ez oldotta meg a hibát, bár az is igaz, hogy immáron a MS fiók (a w8.1 miatt kell) és a Skype fiók jelszava már nem egyezik meg.
-
Clemi
veterán
válasz
opeter70 #4229 üzenetére
Egy pár sorral feljebb pont erről írtam! Nem vagy egyedül ezzel a gonddal.
1.) Változtasd meg a jelszót
2.) Válaszd szét a FB a MS és a Skype fiókot
3.) Jelentkezz be, majd ki minden eszközön
4.) az MS és a Skype fiókot kapcsold össze ismét de lehet a FB-ot isNekem így megoldódott. Most van skype kliens a telómon (WP) van a táblagépen (droid) és persze a PC-n (W8.1).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest