Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaberking
senior tag
A hiba náklam is jelentkezett, meg is csináltam amit írtál a 2. pont kivételével, mert nem is volt összekapcsolva. Bármit is tettem a hiba nem oldódott meg. Nálam akkor kezdődött az egész gond, mikor androidon a 3-al ezelőtti skype -ra frissítettem.
Úgy oldottam meg a problémát, hogy regisztráltam egy új skype account-ot, a régiről pedig minden ismerősömnek elküldtem az új elérhetőségemet.
Andoidra a Skype_2.9.0.315 -öt használom és nem is frissítem le, a pc -n lehet a legújabb is, így nálam tökéletesen működik. -
opeter70
senior tag
Köszi szépen!
Azt látom, hogy nem vagyok egyedül, de ez engem nem túlzottan vígasztal.Most lehet, hogy maradinak tartotok és kiröhögtök, de sem MS, sem FB fiókom nincs és nem is volt.
Tehát csak a jelszóváltoztatást tudom megcsinálni.
Esetleg, ha nagyon muszáj, MS fiókot tudok csinálni, de FB fiókot elvből nem csinálok.Most ott tartok, hogy a telefonon egyáltalán nincs már Skype (megvagyok nélküle), a pc-re (Win7) pedig feltettem egy régebbi (5-ös) verziót, de változás nincs továbbra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Autós topik
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest