Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
localhost #3254 üzenetére
"csak egy váltás körüli hisztériában értetlenkedem mindazok állításai miatt, akik sz@rozzák és szutykozzák azt a programot, ..."
Azért én 25 év alatt rengeteg klienst használtam IRC programoktól kezdve, ICQ-n keresztül, MSN és egyébb messengerekkel, Skype-al, alternatív kliensekkel, stb.
Az MSN is küzdött gyerekbetegségekkel, hiszen ha nem lett volna gagyi, nem terjed a sok alternatív megoldás. De a Skype valahol ott tart használhatóságban ahol az MSN az XP megjelenésénél vagy ott sem!!!
Én IDŐBEN csináltam egyesített Skype-MSN accountot. Erre fel a Trillianon nem működik. Tök jó, mert vagy fut a Trillain a Skype mellett (se perc alatt akad össza a Skype más programokkal ugye) vagy kinyitok még 3-4 klienst amiket a Skype nem ismer ... esélytelen.
Erre fel újratelepítem a gépet, Skpye felmegy, egyesített accounttal belépek, erre a TELJES MSN kapcsolataim eltűntek! Nyoma sincs! WTF??? Jellemzően sok ismerősnek nincs más elérhetősége, hogy tárgyaljam le velük, hogy mi a Skype hívóm? És mit tegyek azokkal akik nem hajlandóak se MSN, se Skype használatára, maradnak pl GTalk-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- Milyen routert?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest