Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Komplikato

veterán

válasz localhost #3254 üzenetére

"csak egy váltás körüli hisztériában értetlenkedem mindazok állításai miatt, akik sz@rozzák és szutykozzák azt a programot, ..."

Azért én 25 év alatt rengeteg klienst használtam IRC programoktól kezdve, ICQ-n keresztül, MSN és egyébb messengerekkel, Skype-al, alternatív kliensekkel, stb.

Az MSN is küzdött gyerekbetegségekkel, hiszen ha nem lett volna gagyi, nem terjed a sok alternatív megoldás. De a Skype valahol ott tart használhatóságban ahol az MSN az XP megjelenésénél vagy ott sem!!!

Én IDŐBEN csináltam egyesített Skype-MSN accountot. Erre fel a Trillianon nem működik. Tök jó, mert vagy fut a Trillain a Skype mellett (se perc alatt akad össza a Skype más programokkal ugye) vagy kinyitok még 3-4 klienst amiket a Skype nem ismer ... esélytelen.

Erre fel újratelepítem a gépet, Skpye felmegy, egyesített accounttal belépek, erre a TELJES MSN kapcsolataim eltűntek! Nyoma sincs! WTF??? Jellemzően sok ismerősnek nincs más elérhetősége, hogy tárgyaljam le velük, hogy mi a Skype hívóm? És mit tegyek azokkal akik nem hajlandóak se MSN, se Skype használatára, maradnak pl GTalk-nál? :W

Új hozzászólás Aktív témák