Keresés

Aktív témák

• TheReMiXeR

senior tag

Jaja, akció (500K-s) csak néhány tipusra és bizonyos felszereltségű járgányra van. ...és 5killa csak a kombikra. Érdemes felhívni 1-1 szalont és megérdeklődni, hogy pontosan miket vehetsz meg olcsóbban.

Nekem anno 250ezret vontak ''csak'' le az auto árából és hát már annak is örültem... ha most venném le is petéznék :)
    Pláne mert kápéra vettem, nem volt mindegy, hogy 2,85m vagy csak 2,6m a végső ár. Mi a bukta??? Az hogy új autód lesz valamivel olcsóbban...

• TheReMiXeR

senior tag

válasz Motion_Blur #88 üzenetére

Kolega Octáviája 1.6 8szelepes vége : 190Km/h --- 75 paci

Az én kombi Fábiánom 1.2 12V vége : 175-180Km/h üveghangon... --- 64 paci

[Szerkesztve]

• TheReMiXeR

senior tag

válasz JoHnni #86 üzenetére

Igen ezt nagyjábol tudom.

Viszont azt is tudom, hogy 2x20w már elég kellemes érzést tud kelteni.
    Mivel nekem nem azért kell a mély, hogy mások hallják, hogy jövök, ezért teljes mértékben elégnek kell lennie.

Uff :D

• TheReMiXeR

senior tag

válasz kíváncsi #82 üzenetére

Szerintem nem átbaszás...

Anno az volt a geci dolog mikor vettem a bringát, hogy kértem, hogy vegyék ki a gyári magnót, mert hát 54ezerért van benne... de nem szették ki a gépből se az árból. Most, hogy van benne egy Pana mp3-as játékos, ott pihen a spájzban egy dobozban. 54ért tudtam volna egy kis optikát rakatni a bringára... vagy mondjuk ingyenbe lett volna a ''tetőléc''... de nem sajna...

A hangszórókkal kapcsolatban csak annyit jegyeznék meg, hogy én örülök, hogy nincs benne semmi hátul, mert így legalább olyat teszek bele, amilyet csak akarok. Az elsők meg (szerintem) igen jól muzsikálnak. Asszem csak egy subot kell majd hátra bedobni egy hangváltóval és akkor így nem kell vennem végfokot sem, hiszen a pana 4x50wattja annyira meghajtaná, hogy frankón cuncogjon :D

Hajrá Skoda Color Gold RuLeZ :C

• TheReMiXeR

senior tag

válasz kíváncsi #78 üzenetére

Ajtoba ketto, a tükörnél kettő
    kettő meg kettő az négy :DDD

• TheReMiXeR

senior tag

válasz tigga #75 üzenetére

Mennyé máááá :DD

Kisebb a box (középkonzol) benne mint bármelyik más mostani autóban!
    Ha elgondolom, hogy mi az ami zavarhat, akkor arra a következtetésre jutok, hogy Te terpeszben ülsz mikor vezetsz (amolyan pecázós pózban :C )

A belső elemekkel kapcsolatban megint nem értem mi a bajod!
    Ha meg vannak nyomódva, akkor minek vettétek át az eladáskor???
    A másik meg, hogy össze lehet hasonlítani a kategóriában, hogy melyiknek milyen a belső kidolgozása, formája, esztétikája.
    Suzuki, Opel, Renault.... stb. Ócsónak mindig hígabb a leve.
    Nem szabad összetéveszteni mondjuk egy 3-4 millás autóval egy 2-3 millásat.
    Sőtt már Fábián belül is eltérések vannak...
    Classic - Elegance ....stb....

Egyébként éreztem, hogy majd valakibeleköt abba a 8100Km-be :DD
    Nos, mindennap van használva. Azé annyi, mert Gödöllő kisváros és csak helyben van használva. Ahoz, hogy spéci hibák előjöjjenek, ahoz nem kell minden esetben 20ezret menni egy autóval évente...
    Itt qvasok kátyú van, amit az asszony szinte ösztönszerűen megtalál mindig.... és a kerekek nem esnek ki...
    Mire odaér a melóhelyre (cirka 3-4Km) addigra be sem melegszik a motor. Szóval azért annyi a fogyasztása mint amennyi.
    Tehát lehetne ragozni.

A motor meg gyengusz???
    Mit várjunk egy 1,2-es 64 lovas , vagy 1,4-es 68 lovas (stb...) motortól mikor rátettek egy kombi kasznit pl.? Nem versenyauto az tuti...
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

Szerinem olyan elképzelt vagy kigondolt hibákat ne hánnyunk semmire, amit már a vétel előtt is lehetett volna tudni. Én mikor megvettem a ''sárgavillámot'' akkor már napi kapcsolatban voltam egy Feliciával 2 évig, egy Octáviával 2 évig (ezek a kolegámé voltak) és kipróbáltam az összes kipróbálható tesztautót a szalonban és legalább 2 évig szemezgettem az utakon velük....
    És azt kaptam amit vártam, amit szerettem volna kapni...

Üdv.Én

• TheReMiXeR

senior tag

Hi Evibádi!

Érdekes dógok vannak itt leírva...

Nekem egy ''ilyenem van'' Bővebben: link
    Most cikra másfél éves és asszem 8100Km van benne. (a feleségem használja itt helyben)

A magasságom 193cm, és teljes mértékben elférek benne, a közép konzol nem zavarja a lábam, ha az ülést jól beállítom magamnak.
    (Anno ezért nem G Astra-t vettem, mert abban aztán tényleg csak a kínaiak férnek el a box miatt...)

Az auto belső része tök olyan mint a többi bringának ebben az árfekvésben. Tehát szerintem max a dizájn ami eltér. Az, hogy kinek melyik tetszik jobban, az ugye magánügy.

Fogyasztás:
    -Új korában qvasokat zabált...
    -Szinte csak helyben van használva, ezért a fogyasztás 7-11között ugrabugrál...
    -Vannak olyan benzinkútak, ahol az ember tankol 30 litert és az autóval csak 26 liternyi utat tesz meg... ezek is érdekes dolgok...
    -Hosszútávon (400Km / 50-140Km/h-ás átlag sebesség mellett) 6-8litert evett, picit sportosabb vezetés mellett.

Tönkremenések:
    -Eddig csak a hátsó ablaktörlőt kellett egy kicsit tuningolni egy csapszeg miatt...

Szerviz:
    -Problémám nincs velük...
    -Az előbb említett ablaktörlőn kívűl csak az 1 éves kötelező miatt járt a szervizben
    -A munkafelvevő a haverom :DD
    -Az értékesítési vezető a szomszédom :DD

Zárszavak:
    -Nekem nagyon tetszik
    -Szívesen vezetem
    -Következő autó is Skoda lenne... és az is lesz...

Szóval én boldog Skoda-tulajdonos vagyok és hát a feleségem is szereti és rengeteg ismerősömnek sincs problémája vele.

Üdv.Én

Aktív témák