Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• axlfsi

veterán

válasz -=RelakS=- #10199 üzenetére

Koszi, lassan kezd egyre jobban korvonalazodni a dontes. Egyelore a sima 5000-es fele dol a merleg, mivel:
    - 2k-ra nincs szuksegem (4000+)
    - 60fps-re se nagyon (4000+) - habar banni nem bannam ha lenne, hiszen szebb, minosegibb lassitasokat lehetne produkalni vele az utomunka soran(!)
    - wifire egyaltalan nincs szuksegem (legalabbis, ugy erzem; nem fogom kozben meg a telefont is nyomkodni, a live stream, kepek tallozasa a telefonra meg szinten nem kell)
    - olcsobb (joval) az 5000-es, mint a 4000+
    - 5000-es feheregyensulya szebbnek tunik a 4000 es az 5000+ -tol is (4000+ mellett meg nem lattam, ez igaz).

YI meg szimplan csak azert nem jatszik, mert, habar olcsobb, de:
    - alapbol nincs hozza semmi tartozek (nem szamoltam ossze, de mire osszevalogatok mindent, ami egy SJCAM melle alapbol jar - es amire jelen esetben szuksegem is van speciel - , ott vagyok, ha nem tobbe, mint az SJ-kel).
    - nincs LCD
    - jo a 60fps meg az app, de egyaltalan nem letszukseglet (nem fo szempont).

Amit meg ki kell deritenem az SJ5000 eseteben, hogy:
    - mennyibe jon meg plusz egy autos szett?
    - vajon tudja-e biztosan kezelni a 64GB-os kartyat (leiras szerint nem, de feltetelezem, hogy vannak kartyak, melyekkel igen...)
    - melyik lenne az a 64GB-os kartya?
    JA, igen, es a legfontosabb kerdes: ismeri vajon az 5000-es "Loop-cycle Recording" feature-t? Csak mert nem latom egyertelmuen feltuntetve a tulajdonsagai kozott (ellentetben pl. a 4000+ -szal, ahol egyertemuen oda van irva). Dashcamezeshez elengedhetetlen lenne, ugyanis az evi egy nyaralason felul, ahol hasznalva lenne, default a kocsiban logna fedelzeti kamera szerepeben...

• bokrosolajos

őstag

válasz -=RelakS=- #10199 üzenetére

Érdekes, mert én azt olvastam, hogy mindegyik SJCAM 60 fps-e fake, vagyis duplázza a 30-ast. Ráadásul nem is a fullHD módban példa link

Új hozzászólás Aktív témák