Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:38:27

LOGOUT.hu

SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9401) benikes


benikes
újonc

Sziasztok!

Azóta nézegettem különböző videókat. DV123 | V2.8 20141010 RES:V1.0 számot ír a kamerám.. Akkor ezek szerint ez hamisítvány??
Üdvözlettel: Benikes

(#9402) maj-viktor válasza laccy88 (#9398) üzenetére


maj-viktor
őstag

Sajnos igen...
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/keres.php?type=-&stext=GPS&submit=%C2%A0
SJ4000 Sport Camera (GoPro Clone) GPS problem #01
https://www.youtube.com/watch?v=B6HstTpR8Mo

(#9401) benikes
Igen ilyen fw verzió-val az egy hamis darab és nem eredeti SJ4000-es!

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#9403) benikes válasza maj-viktor (#9402) üzenetére


benikes
újonc

Köszönöm szépen a válaszod! Esetleg frissíteni lehet rajta vagy erre nincs ilyen lehetőség?? Így sajnos Gondolkodnom kell a cserélésen. :(((

(#9404) maj-viktor válasza benikes (#9403) üzenetére


maj-viktor
őstag

Ahol / ahonnan vetted... ott érdemes próbálkozni.. mármint jó fw kiadásán.. de őszintén még sokszor az eredeti SJ4000-et is tönkretudják vágni fw-ekkel... aztán talán felélszteni egy hozzá kiadottal... akkor egy noname gyártós termékre ha tönkrevágod, honnan szedsz fw-t!? Szerintem örül, hogy "működik"... úgy ahogy... illetve a fw verziót mindenképpen írd fel magadnak, hogyha valami gikszer van, akkor olyat kell keresned, mert azzal legalább valahogy működött... bár nem értem hogy és miért áll le valami felvétel közben... ha már gyárilag ilyen selejt volt a termék... az sokat elárulhat a minőségéről minden szempontból, legyen az összeszerelés vagy akár képminőség...

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#9405) benikes válasza maj-viktor (#9404) üzenetére


benikes
újonc

Ismételten köszönöm válaszod.. Kéz alól vettem. Rá kérdezek és hátha meg mondja honnan van ott utána érdeklődök.. Igen mikor már meg volt akkor is ezt csinálta.. Le fagyott és csak aksi kivétellel tudtam kikapcsolni. Még 1 ilyenbe nem ugrok bele az biztos.... Valószínűleg menni fog a portáról és rendelek egy 100% ban biztos helyről kamerát.. :) Köszönöm szépen az eddigi segítségeket.

Üdvözlettel: Benikes

(#9406) maj-viktor válasza benikes (#9405) üzenetére


maj-viktor
őstag

Mi mindig ajánljuk, hogy ne dőljetek be az olcsóbb árnak... meg olcsó húsnak híg a leve.... és az olcsóbb ár sajnos mindig elvakít mindenkit... csak a későbbi bosszúságot nem számolják bele... ahogy most történt a te esetedben is és az az olcsó termék végül dupla olyan drága lesz, mintha alapból eredetileg egy eredeti-t vett volna az ember... amolyan így jártál eset ez akkor neked... tanulópénz!

Manapság már minden Kínában készül (vagy sőt mostanában már mennek Indiába a gyártók, mert ott még olcsóbb a munkaerő... ember van dögivel... milliárdokról beszélünk embeszámba... valamit enni kell azoknak is.... így olcsón elvállalják a munkát)

De kínai és kínai gyártó / termék között is van különbség!

Ahogy A Nike cipők között is van... az eredeti az remélhetőleg kifogásolatlan, míg egy hamis... selejt - rossz varrású - anyagminőségű lehet... (lehet épp az eredeti gyár mellett van egy másik gyár, amik az eredeti gyárból kijönnek selejt példányok, azokat "helyrepofozzák" eladható állapotban... csak a tartóssága közelében sem lesz egy eredeti terméknek) persze ilyen "márkás" termékek esetén bejátszik a magas marketing költség is... lsd. iPhone és Samsung telók pl.!

De a lényeg ruha és műszaki cikk esetén is szokott lenni olyan minőségbeli különbség amire az ember aztmondja feleslegese megfizetni a márkát... mert sokszor a márkátlan még jobb minőségű is! (szóval ilyet is ki lehet fogni)

De az SJ4000 és másolatai esetén, eléggé sok példából bebizonyosodott, hogy csak az eredeti jó... és bár vannak minimális hibái (pl. WB kezelés), de képminőségre a legjobb! Sokkal jobb, mint a másolat másolatai, pl. SD28 és társai!

Illetve az újabb szériájuk (SJ5000 WiFi-t jobban tudom ajánlani mindenkinek amúgy... persze drágább... illetve sport kam esetén még a Xiaomi Yi, amit etalon jelenleg a piacon)

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#9407) benikes válasza maj-viktor (#9406) üzenetére


benikes
újonc

Igen sajnos be dőltem neki. Néztem én ezeket az össze hasonlító videókat. Az enyém kiköpött eredetinek néz ki még a doboza is az. Így valószínűnek tartom hogy ki cserélhették benne a készüléket és tovább adták.. Mostmár csak le ellenőrzött helyről fogok vásárolni ilyen terméket ezt meg tanultam. :)) Köszönöm a segítséged.

(#9408) aronpapa válasza benikes (#9407) üzenetére


aronpapa
tag

Az eladó nem vállalt rá garit?

(#9409) benikes válasza aronpapa (#9408) üzenetére


benikes
újonc

Sajnos nem.

(#9410) maj-viktor válasza benikes (#9409) üzenetére


maj-viktor
őstag

Gondolom apróhirdetéses - magánszemélytől való vásárlás, ahol nincs semmi ilyen "kötelezettség", mint egy bolt esetén... mint csere - garancia, stb.

Tipikus így jártál eset!

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#9411) GeryGreyhoun


GeryGreyhoun
tag

Csiripelik a madárkák, hogy nemsokára jön az SJCAM SJ6000... Topicot egyelőre nem nyitnék neki, mert egyelőre kb ennyit lehet tudni, de megbízható forrásból van az infó. Én úgy gondolom, a kissé balul elsült SJ500 Plus-t váltja majd, és a Xiaomi Yi lesz a referencia. Yi minőség + SJCAM tartozékkínálat és árszint = siker, szerintem ez lesz az irány.

[ Szerkesztve ]

tomanovicsgergely.hu

(#9412) maj-viktor válasza GeryGreyhoun (#9411) üzenetére


maj-viktor
őstag

Az SJCAM SJ5000 PLUS tényleg elégg tévút lett... de az SJCAM SJ5000 WiFi, azért elég korrekt darab! (végre normális WB kezelés SJ4000-hez képest)... a Xiaomi Yi-t meg imádom! Rohadt jó darab! (főleg az ár-érték miatt mondom és a valós 60-120-240fps lassításai, ezért az árért! SJCAM-nak meg plusz a LCD és sok tartozék gyárilag... de tegyük fel jön frissített SJCAM majd SJ6000 alatt, valami jóáron kéne, hogy vegyéék... mert aztán majd tegyük fel jön egy Xiaomi Yi 2 vagy valami hasonló új Xiaomi... tegyük fel LCD-vel és máris oda az SJCAM előnye!)

(Tényleg most jut eszembe pont tegnap olvastam, hogy ma van valami Xiaomi Keynote... és új termékek bemutatása... jópersze ez nem sportkam lesz, hanem a mobil/tablet/okosotthon irányvonalon valami vérfrissítés vagy új termék)
/szerk már látom... www.xiaomi.com, egy új mobil volt... Xiaomi Mi4i(OFF)

(OFF)Pont ma néztem, a Yi gyakorlatilag a kezdő 100$-ről már lement a SJ4000 árszintjére... nettó~80$, szal így már eléri lassan a beharangozó árat, amit sokan kifogásolnak, hogy valami ~72$-os Xiaomi ár volt... ez várható is volt! Viszont ha tényleg lesz és jön SJ6000, akkor ott valamit lekell tenniük az asztalra... mert a Xiaomi most jó nagy szeletet kifog hasítani a GoPro és SJCAM (&Sony és Drift) mellett a sportkam piacon! (pont mint a okosmobil/tablet piacon is durván nyomulnak... a Samsung és iPhone mellé! Okkal, mert Apple minőséget kapsz fele áron, mint amit az Apple nyújt! Tényleg egy Apple sportkam kéne! :DDD Bár azt kivenné 2x annyiért olyan tudással, mint egy Xiaomi... mondjuk az Apple sznobok! :D)(/OFF)

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#9413) d3lete


d3lete
aktív tag

Sziasztok! Valakinek nincsen hibás sj4000 alaplapja?
Privatban irjon mar akinek van nagyon koszonom!
:R

(#9414) tonermagus


tonermagus
aktív tag

Sziasztok!

1,5 Hónap múlva nyaralni megyünk. Quadozni,hajózni, és snorkelingelni is fogunk, így jutottam el oda, hogy egy vízálló akciókamerát szeretnék venni.

Nem nagyon ástam még bele maga a témába, de arra már rájöttem, hogy GoPro ki van zárva az ára miatt. Sok helyen olvastam, hogy ezek az SJ4000 WiFi készülékek elég jók, az átlagembert bőven kiszolgálják. Csak sajnos nagyon félek a hamisított verzióktól.

Szerintetek ez eredeti?

Mert elég olcsó, de több helyen ajánlották ezt az eladót. Illetve foglalmam sincs, hogy erre az árra rájön-e még valamilyen VÁM, illetve hogy mennyi idő alatt jön meg.

Esetleg tud valaki használtan jó árba egy SJ4000-et?

(#9415) Jeti46


Jeti46
csendes tag

szevasztok

én tavaly vettem sjcam-os sj4000et,és most az egyik pajtim is akar,de azóta már mindenhol árulnak én meg már nem figyelgetem hol kamu meg hol nem..
szóval hol vegyen Magyarországon,ahol tuti eredetit kap?
sima nem wifis sj4000 kéne..

kösziii! :R

(#9416) HornedReaper válasza Jeti46 (#9415) üzenetére


HornedReaper
senior tag

Sok helyen árulnak hamisat, kicsit lutri :)

Amúgy melyikek most a legjobb EU warehouse-os kínai shopok?

[ Szerkesztve ]

Keress kínai shopokhoz kuponokért

(#9417) GeryGreyhoun válasza Jeti46 (#9415) üzenetére


GeryGreyhoun
tag

Wifi nélküliből van még 1 darab ezüst színűm, utána úgy egy hétig nem lesz. A korrektség kedvéért megjegyzem: rajtam kívül még az electropoint.hu és a p1cam árul garantáltan eredetit kb hasonló áron (edit: p1cam weboldala szerint ők is kifogytak a készletből, úgyhogy ketten maradtunk)

[ Szerkesztve ]

tomanovicsgergely.hu

(#9418) maj-viktor válasza tonermagus (#9414) üzenetére


maj-viktor
őstag

Ettől az eladótól (heavends) a kezdetekben többen is vásároltak sikeresen EREDETI-t (de akkoriban még nem is hamisították)...

Külföldi beszerzésre ajánlott még: foxoffer - geek
(még a banggood volt, de mostanában ott is voltak problémák hamisítás ügyileg... valszeg benyeltek egy hamis szállítmányt... értékeléseknél olvasható... talán mostanra tanultak belőle... és lecserélték őket... nem tudni)

belföldi forrásnak, meg a már említett hármas: electropoint.hu - greyVshop - p1cam

face-n elvileg találsz kuponkódot is az electrohoz és grey-hez: fb.com/sj4000hun

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#9419) GeryGreyhoun válasza maj-viktor (#9418) üzenetére


GeryGreyhoun
tag

GreyVshop is kifogyott, kb egy hét :(

tomanovicsgergely.hu

(#9420) bromi84


bromi84
tag

Mi a véleményetek az Alcor Action HD WiFi-ről? Melyiket javasolnátok inkább? Kezdő vagyok a témában, árban pedig egyezik az eredeti SJCAM SJ4000 wifi-vel... Láttam egy másik topicban összehasonlítást, de az elég felületesre sikerült! Ha jól tudom a belepakolt cucc az ugyanaz, de a színkalibráció más. Inkább a Xiaomi Yi-hez hasonló a videója szerintem.

(#9421) benikes


benikes
újonc

Sziasztok!

A fake SJ4000 el ilyen képminőségben szoktam fel venni.. https://www.youtube.com/watch?v=96MAe9vW2S0 Szerintetek milyen (720p) szerintem jóval el marad az eredetihez képest elég silány..

Üdvözlettel: Benikes

(#9422) maj-viktor válasza benikes (#9421) üzenetére


maj-viktor
őstag

Ez melyik fake!? Az SD28 féle!? (hol vetted!?)

Nem tűnik az "igazinak"... de amúgy youtube-ból senki nem tud tökéletes következtetést levonni (meg renderelt videóból), csak a nyers egyéb tárhelyre feltöltött videó esetén van értelme véleményt mondani a minőségről... (pl. megaupload - google drive, stb.)

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#9423) benikes válasza maj-viktor (#9422) üzenetére


benikes
újonc

Szia!

Mint már írtam kéz alól vettem, így nem tudom hogy milyen fake mert annyira nem értek hozzá.
A videó alá zenevágást movie maker-el csináltam és az intrót is azzal vágtam elé nem rendereltem csak le mentettem.. De akkor fel teszem Majd valamelyik oldalra és ugy meg nézhetitek. :)

(#9424) RunTimeError


RunTimeError
tag

Sziasztok!
Remélem nem szabályellenes itt hirdetni, de van egy keveset használt eladó "eredeti" SJ4000-em 1-2 plusz kiegészítővel.
[SJ4000]

[ Szerkesztve ]

Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.

(#9425) mm89 válasza RunTimeError (#9424) üzenetére


mm89
őstag

De, az :)
Írd aláírásba és kész :)

ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

(#9426) maggi1886076


maggi1886076
addikt

Honnan érdemes pót akkumulátort rendelni?

Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/

(#9427) zodo


zodo
nagyúr

Sziasztok!

GreyVshop-ból megrendeltem az SJ4000-t ami holnap érkezik.
Sajna a tartalék aksik csak később érkeznek mert épp nincs készleten.
32Gb kártyát is vettem a csomagba.

Alcor GP-A12 Monopod jó lehet a kamerához vagy válasszam inkább az electropointban kapható rövidebb típust?

Jövő hét végén már éles bevetésre vinném és semmikép nem szeretném hogy el vesszen akár egy felvételem se és kissé elbizonytalanodtam a topik olvasgatása közben.
Szóval van a "körkörös felvétel" opció és ha ezt kikapcsolom akkor tuti nem törlődik egy felvétel sem?

Tartalék aksijaim vagy megérkeznek csütörtökig vagy nem és két napra tuti kevés az egy aksi ezért vásárolnék egy power bankot. Itthoni beszerzési forrásból melyik típusok közt érdemes válogatni?

(#9428) GeryGreyhoun válasza zodo (#9427) üzenetére


GeryGreyhoun
tag

Ez az Alcor ránézésre ugyanaz az 5 dolláros vacak, ami régen nálam is volt. Panaszkodtak is rá néhányan, így egy ideje újfajta van, ez kisebb kompakt fényképezőgépet is elbír (elvileg egy kilót bír kihúzva, én 3 sportkamerával használom, nem fordul úgy el mint az a másik akár már 1 darab SJ4000-rel) és kellemesebb a fogása, puha szövet a markolata. Amúgy az edigitalos 3 500 Ft-os ár a pofátlanság határát súrolja, mondjuk az edigitalt nem is az árai miatt szeretjük... Az az electopointos cucc már jobb féle, olyanom is van, és tudom ajánlani. Egyetlen hátránya, amit észrevettem, hogy nem alumínium, hanem valami rozsdásodó fém, nekem tavaly egy hetes tengerparti nyaralás után csupa rozsda lett a sós víztől.

Itt egy kép a nálam kapható monopodról (a fehér rész nem tartozék, azt én gyártottam Polymorphból) csak a GoPro/SJ csatlakozó, illetve egy telefontartó is van hozzá.

Cyclic recording: ha ki van kapcsolva, nem törli a régi felvételeket. Amúgy kiírja a kamera, hogy mennyi hely van még a kártyán (óra, percben) ha szüneteltetve van a felvétel.

Power bankból a Xiaomi-t szokták ajánlani, bár nem tudom, itthon ki forgalmaz eredetit, talán a xiaomishop.hu (nem vásároltam még tőlük, így biztosra nem tudom)

[ Szerkesztve ]

tomanovicsgergely.hu

(#9429) zodo válasza GeryGreyhoun (#9428) üzenetére


zodo
nagyúr

Köszi szépen az infókat.
Sajna elkapkodtam a rendelést (nem terveztem monopod vételét de ma már úgy gondolom hogy jó ha van) de lehet vennék egy képen láthatót.

(#9430) GeryGreyhoun válasza zodo (#9429) üzenetére


GeryGreyhoun
tag

ment PÜ

tomanovicsgergely.hu

(#9431) zodo válasza GeryGreyhoun (#9430) üzenetére


zodo
nagyúr

Délutáni sziesztámat töltöttem (aludtam) de most válaszoltam. :)

Közben lehet megoldódott a power bank kérdés és csak egy hosszabb Usb => Micro usb kábel kellhet.
Elektromos cigarettát szívók ezért van egy Efest Luc v4 töltőm plusz 6 db (2500,2600mAh) 18650 cellám.
Ez a töltő az usb kimeneten keresztül képes tölteni egyéb eszközöket.
Igaz nem olyan kicsi maga a töltő mint egy gyári power bank de ideiglenesen jó lehet míg ideérnek a tartalék aksik.

(#9432) Sokee


Sokee
aktív tag

Sziasztok! Szeretnék venni egy SJ4000-kamerát, a kérdèsem hogy hol érdemes megvenni, hol éri meg a legjobban, ebayon már láttam 15 ezer körül is de kínából jönne és nem akarok vámmal bajlódni stb... Esetleg valaki tud megbízható európai eladótól aki jó áron adja? Köszi előre is.

(#9433) zodo válasza GeryGreyhoun (#9419) üzenetére


zodo
nagyúr

Megérkezett a pinduri. :) Köszönöm szépen! :R

N20140929V1 fw van rajta, ezt érdemes frissítenem?
Nincs gond, igaz csak pár órája hozta a futár szóval csak úgy kérdezem hogy hozzot-e valami újdonságot/érdemi javítást (ha kellett) valamelyik újabb fw.

(#9434) M3xx


M3xx
tag

Márkás csokiért cserébe elvihető Debrecenből -szerintem- SJCAM SJ4000 wifi-hez való lencsevédő, illetve a tokhoz szintén védőkupak. SJCAM SJ5000-hez nem jó, ezt kipróbáltam... Érdeklődni e-mailben: jamaica@pro.hu

[link]

(#9435) csimpocita


csimpocita
újonc

Sziasztok! Én is most állok SJ4000 vásárlás előtt, két kérdésem lenne. Az egyik, hogy mi a véleményetek az Alcor "ugyanilyen" kamerájáról? Az is csak egy fake végülis? http://prohardver.hu/teszt/alcor_action_hd_wifi_teszt/ertekeles.html?stext=alcor

ha volt már róla szó, akkor elnézést, nem találkoztam még vele a visszaolvasás során, csak más összehasonlításokkal.

a másik kérdés, GeryGreyhoun felé: láttam a felsorolásodat, hogy rajtad kívül hol árulnak eredetit. Az övék is az? https://www.seccam.hu/sjcam-sj4000-sj4000wifi-sj5000-sj5000wifi-akciokamerak-sportkamerak-hobbikamerak.html

(#9436) Kolondrum

Ki akart megválni a sajátjától 3 akkuval vagy mi?

(#9437) maj-viktor válasza csimpocita (#9435) üzenetére


maj-viktor
őstag

electropoint nagyker... elég sok kisebb cég onnan / tűlük - általuk szerzik be... (talán még Gery-nek is vannak onnan beszerzései tudtommal... szerintem sanszos, hogy az általad kirakott cég is... electro 100-as tételben rendeli a kamokat... meg egyébként "biztonságtechnikával" foglalkozik... riasztó-security kamok)

Így az electropoint és greyVshop abszolút ajánlott... p1cam-mal is pozitív tapasztalatok vannakSJ4000HUN facebook oldalon még kuponkódokat is találhattok...
Pl.:
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/photos/a.1453654131550438.1073741831.1448352298747288/1540114636237720/?type=1&theater
(bár ahogy tudom mostanában Gery és p1cam eléggé kifogyott... electro-nál tuti kapsz... ahogy írtam, elég sok cég rajtuk keresztül árulja... mint nagyker beszerzés)

De persze a további helyek is lehetnek megbízhatóak! (de nem ezek a kuponoldallal... nehagydki.hu meg veddmeg.hu meg fene tudja, hanem rendes webshopokra gondolok... edigital - ipon, stb.)

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#9438) mate0023


mate0023
tag

Sziasztok
Ma jött meg az SJ 4000-em, leszedtem Sjcam oldaláról a legújabb FW-t (SJCAM_SJ4000_FW_20141218), miután feltettem a beállításokban a fel működik, de a le az OK lett és a felső gomb nem csinál semmit.
Ez így normális ? van jobb/újabb FW ?
Előre is köszönöm
Máté

(#9439) D@reeo válasza mate0023 (#9438) üzenetére


D@reeo
aktív tag

Ha jól tudom ez a hamis kamerák esetén fordul elő. Reklamálj az eladónál (ha eredetiért fizettél) vagy kérj tőle FW letöltő linket (ha tudtad, hogy klónt veszel és annyit is fizettél).

(#9440) mate0023 válasza D@reeo (#9439) üzenetére


mate0023
tag

Eredetiért fizettem. Elején SJCAM felirat megtalálható, az nem elég ? attól még lehet hamis ? Hogy tudok megbizonyosodni róla hogy eredeti ?

[ Szerkesztve ]

(#9441) Kolondrum válasza mate0023 (#9438) üzenetére

Még manapság is beleszaladnak ebbe. Hihetetlen. Jobb kérdezni váráslás előtt. Ismi megtette, eredetit is fog kapni.
:(

ennyi

Azt elárulod nekünk, hogy hol vetted?

[ Szerkesztve ]

(#9442) mate0023 válasza Kolondrum (#9441) üzenetére


mate0023
tag

Alin tőle: http://www.aliexpress.com/store/422216

Nem baj, legalább megtudom disputeolni, van ingyen egy sz*r kamerám :D

Köszönöm a segítséget.

[ Szerkesztve ]

(#9443) sityupityu


sityupityu
veterán

Sziasztok!

M3xx fórumtárs által kínált lencsevédőt/védőkupakot hol lehetne beszerezni SJ4000-hez?

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#9444) Minstrel válasza sityupityu (#9443) üzenetére


Minstrel
senior tag

Itt

(#9445) gaso2000


gaso2000
újonc

Mitől melegedhet az SJ 4000-em? Csak egy hete van meg, és egy 3/4 órás felvétel után, ha benne van a vízálló tokba akkor egészen melegre is fel tud hemelegedni. Mit tudok csinálni hogy ez megszűnjön?

(#9446) Kolondrum válasza gaso2000 (#9445) üzenetére

Normális.

(#9447) sityupityu válasza Minstrel (#9444) üzenetére


sityupityu
veterán

Köszi, közben ráleltem én is.
Itthoni beszerzésnek jobban örültem volna, de azt nem láttam.

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#9448) maj-viktor


maj-viktor
őstag

Valaki tud arra magyarázatot írni, hogy miért van az, hogy az electropoint most épp 29,5E-ért adja a kamot (kuponnal még ajándék kiegészítő is van)... de folyton jönnek az emberkék, akik drágább helyeket linkelgetnek (34-35E, hogy megbízható-e!?) Basszus, ha van olcsóbb megbízható, akkor miért akarod a drágábbat!? De most komolyan... én nem térek észhez! (csak az elmúlt 1hét alatt legalább 10 ilyen emberke volt) vagy miért jobb drágábban és kétes helyről venni!? Valaki erre tud magyarázatot adni!?

(belföldi...ÁFA-s... bolti... garanciás... sima SJ4000-ről van szó)

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#9449) sityupityu


sityupityu
veterán

Melyik programot ajánljátok amelyikkel a legkönnyebben, legegyszerűbben lehet videót szerkeszteni?
Köszi.

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#9450) sityupityu


sityupityu
veterán

Közben lenne még kérdésem:
Csak most kezdtem élesben is használni a kamerát(SJ4000), és észrevettem egy jelenséget a felvételeken ami nem tudom, hogy mennyire normális. Például ha beállok kocsival vagy motorral egy kereszteződésbe(épp mire van szerelve), akkor ugye jobbról illetve balról jönnek-mennek a kocsik. Azt vettem észre a felvételeken, hogy az ilyen oldalirányból haladó járművek mozgása nem egyenletes hanem ritmikusan hullámzó, szaggatott. Ti vettetek észre hasonló dolgokat?
A videó szerkesztő dologra visszatérve: A Windows saját programjáról a Movie Maker-ről mi a véleményetek? Nem kell nagy dolgokra, abszolút konyhaszintű felhasználásra kéne csak.

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.