- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sziasztok, a Wi-Fis SJ4000-ben is ugyanaz a Novatek NTK96650 CPU van, mint a sima változatban? Nem nagyon találtam erről infót.
Köszi előre is! -
nbence94
tag
Timelapse teszt az ablakból
Eredeti minőségért katt a kék Download gombra!!
-
exac
csendes tag
válasz
Real_Necro #4895 üzenetére
Megnéztem itthon, leformáztam a kártyát a kamerában (FAT32-re formázza), és így valóban nem szakad meg az első perc után. Viszont neked hogyan darabolja? Akkor is darabol, ha nincs ciklikus felvétel beállítva? Nem marad így ki pár másodperc?
-
flyaholic
csendes tag
válasz
szabieable #4883 üzenetére
Köszi. Egyelöre még nem sikerült kideríteni, hogy mivel lehetne helyettesíteni, de rajta vagyok
-
exac
csendes tag
válasz
Real_Necro #4893 üzenetére
Ma veszek egy UHS-1-es 16Gb-os kártyát. Most amúgy is a telefonom kártyája van benne. Amúgy géppel formáztam, azthiszem itt olvastam, hogy a FAT32 helyett ExFAT-ot kell használni, mert akkor nem áll meg a felvétel 4.5Gb-nál. A kamera is ExFAT-ra formáz? (Sajnos csak este tudom kipróbálni)
-
espat
tag
-
exac
csendes tag
válasz
Real_Necro #4890 üzenetére
Neked milyen FW van fenn? Még nem próbáltam más FW-t feltenni, most a N20140809V01 van fenn. Ezzel vettem. Ez a kártya nem samsung EVO, hanem sima Class 10 (nem UHS I. kártya). Lehet, hogy ez a baj?
-
exac
csendes tag
válasz
Davodkaaa #4831 üzenetére
Sziasztok!
Tovább teszteltem a kamerát, és sajnos most is fennál a probléma:
- 16GB Samsung SDHC Class 10-es kártya van a kamerában
- Bekapcsolom, videomódban elindítom a felvételt
- Kb 49-51 másodpercig rögzít, majd megáll
- A megállás kb 25 másodpercig tart (ilyenkor nem lehet vele semmit sem csinálni, nem is rögzít)
- majd minden külső behatás nélkül kezd egy új videofájlt, és folytatja a felvételt, ezúttal már nem áll meg, akár 1 órát is tud rögzíteni friss akksival.Ez minek köszönhető? Nem jó a kártya? (ExFAT fájlrendszer 32k-s szektormérettel). Nektek milyen kártyátok van? Milyet célszerű venni amivel tökéletesen működik a kamera?
Köszi előre is a válaszaitokat!
-
Real_Necro
veterán
válasz
szabieable #4887 üzenetére
Lengőben nem tudom van e leválasztható, de max odaragasztod házhoz:
-
szabieable
aktív tag
válasz
Real_Necro #4886 üzenetére
nem a helyére szeretném hanem mellé, korábban azt írták a srácok, hogy létezik megszakítós hüvely így ha csatlakoztatva van a jacken keresztüli mikrofon akkor onnan rögzít, egyéb esetben pedig az internal micről
-
Real_Necro
veterán
válasz
szabieable #4885 üzenetére
Gondolom sima 2 kivezetéses mikrofon helyére kerül (de azért nézd meg a nyákon), oda elég a mono jack hüvely. Azért a földet illik helyesen bekötni.
Pl itt egy kép, bár nem pont ide illik de a bekötés ugyanaz.
Mono jacknél értelemszerűen a GND az GND, a jel meg jel. Akkor nem kell mókolni sztereo/mono párossal.
-
szabieable
aktív tag
external jacknél mindegy, hogy hány pólusút veszek ha befér a házba? csak a bekötésnél kell figyelni arra, hogy a megfelelő lábra kössem a vezetéket, jól sejtem?
-
Real_Necro
veterán
válasz
szabieable #4883 üzenetére
No az alsó egy MOS-Fet. Ami fölötte van az jó kérdés, az S4 meg schottky dióda. A kérdés az a sok kis ellenállás/dióda meg kondi ami körülöttük van. A "füstös" képen a jobb oldalon szerintem a nyák is sérült, szóval drótozni kell...
-
flyaholic
csendes tag
válasz
Real_Necro #4881 üzenetére
én bízok benne
. Elvileg a feszültségstabilizátor megfogta. Le is olvadt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Xbox Series X|S
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged