- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz
Real_Necro #4157 üzenetére
a fehér stafford az enyém,a barna pitbull meg az asszonyé.
Óriási karakterek -
Zozzer888
addikt
válasz
maj-viktor #4192 üzenetére
Ilyen átalakítóval gondoltam, de akkor én is megszavazom neki a teló töltőt, köszi
-
Real_Necro
veterán
Megjöttek a spirál USB-microusb kábeleim. 2 métert írnak rá, hát azt akkor éri el ha egyenesre nyújtom, szóval inkább 1 méter, de akkor is már feszül... 60cm-re kényelmes...
Ha valakit érdekel, van 2 db eladó.
-
Zozzer888
addikt
válasz
maj-viktor #4189 üzenetére
És ajánlatos inkább mással tölteni? Reklamáljak nála egy sort?
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Ma megjött a heavends-es kamera
Jóarc volt, mert végül csak talált ezüstöt
Felraktam gépre tölteni, csinálok addig neki kártyát (eddig egy N95-ben volt a microSDm) Amúgy járt hozzá villás hálózati adapter is, de a 110V-os rendszerhez...ezt egy sima átalakítóval tudom használni 230-as rendszeren, nem?
-
settenkex
tag
Electropoint szépen megújult, most már webshopja is van:
http://electropoint.hu/termekek/sj4000/sport-kozlekedes/sportkamerak/A kiegészítők eléggé kellemes áron vannak! EU-s rendelésnél akár még drágábbra is jön ki jelenlegi árfolyamnál.
-
urbi107
tag
Sziasztok!
Movie makerbe megkellet fordítanom a videót utána lementettem 1080p-ben.
A nyers anyag már nincs meg csak a movie makerbe lementett.
Youtube nagyon lerontja a minőséget.Mit lehet vele tenni?
Köszi -
miklos16
csendes tag
Üdv sj4000 guruk
Ma kaptam kézhez a 11 napja rendelt csomagocskámat benne eme remek kamerával ( szerencsére eredeti ahogy nézem ) az eladó rendes volt és mellékelt egy pótakkut is. Problémám a következő lenne, mindkét akkut feltöltöttem a kamerával (töltő már úton van) és a kamerán a piros led elaludt, gondoltam feltöltődtek, amint viszont betettem a kamerába és csináltam volna pár snittet egyből leesett 1 aztán 2 kockát a töltöttsége, kb 20 percet videóztam vele, hála istennek az utolsó csík nem tűnt el olyan ütembe amilyenbe az első kettő, ez normális jelenség ? Talán a rosszul megírt firmware az oka ?
Köszönöm -
KeMa
csendes tag
Akkutöltő problémám (ha esetleg valaki találkozna ilyennel):
Nagyon nehezen lehetett bepattintani a helyére, szorult, kivenni nehéz volt, stb. A következő meglepetés az volt, hogy a gyári akkuval már nem indult el a kamera. Átnéztem alaposan a töltő kütyüt. Az érintkezőkkel ellentétes oldalon van két kis ék alakú pöcök, ami azt hivatott szolgálni, hogy az érintkezősorra rászorítsa az akkut. Nos, nekem ez egy kicsit el volt méretezve, túlságosan nekitolta az érintkezőknek az akkut, emiatt elhajlott benne az a három hüvely.
Az akku érintkezőjét tűvel megigazítottam, szerencsére a problémát megoldotta.
A következő az volt, hogy a töltőben a már említett két ékelőpöcköt késsel egy icipicit lerövidítettem. Eredmény: az akku szépen bepattan a töltőbe, szépen érintkezik, és könnyen ki is lehet venni belőle.
A töltő super cheap city eladótól van. Nem hiszem, hogy rosszat árulna, szerintem csak én fogtam ki egy gyári hibásat.
-
madmike
őstag
válasz
Real_Necro #4172 üzenetére
Nekem 29385 lett a pénteki vásárlásom, úgy, hogy a bankom váltotta.
-
stickermajom
addikt
válasz
Real_Necro #4174 üzenetére
Nalam is bank valtja, csak ezek szerint rosszul
-
Real_Necro
veterán
válasz
stickermajom #4173 üzenetére
Saját bank... PP mindig drágább
-
stickermajom
addikt
válasz
Real_Necro #4172 üzenetére
Paypal vagy a bank valtotta? Nem gyenge a kulonbseg..
-
Real_Necro
veterán
válasz
stickermajom #4169 üzenetére
28167 Ft volt a 3 akksis verzió, (fontban ugyanannyi).
-
mgy
senior tag
válasz
Kovi1987 #4170 üzenetére
Offtopik ez itt, de azért röviden...
Nem az a házi feladat, hogy gyakrabban írja a logot a GPS vevő, hanem inkább az, hogy gyakrabban legyen neki pozíciója. Az 1 másodperc eléggé általános, ritkák, vagy inkább nem annyira elterjedtek a nagyobb frekvenciával is dolgozó loggerek. Pár éve azt hittem, ez nekem is milyen fontos, vettem egy akár 10Hz-el logolni képes holuxot, de nem ér lószart sem a log, amit készít. Azóta meg tök jól megvagyok a másodperces bontású útvonallal. -
Kovi1987
tag
válasz
szabieable #4166 üzenetére
Köszönöm szépen az infokat.
Csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy tudsz-e olyat, ami gyakrabban logol, de nem fontos.
-
Hooper
őstag
Ez a pakk cheap city-től: kamera+aksi+autós szett jól számolom hogy 29ből megvan? erre már nem jön rá semmi ktsg ugye? EUn belül van, ára 27 erre jön a 2k szállítás.
-
szabieable
aktív tag
válasz
Kovi1987 #4165 üzenetére
Mint azt írta a fejlesztő is írta nem ajánlott. Mire kell neked 1 másodpercnél gyakoribb logolás?
Közben utánanéztem:
[watermark]
[subtitle burn]perpill nem tudom, hogy oldható meg 1 lépésből az égetés, 2 kódolással működőképes lehet a dolog de ott meg már sok a veszteség, marad a rendes szerkesztő használata és az overlay
-
Kovi1987
tag
válasz
szabieable #4164 üzenetére
Pont ezt a GPS logger progit használom, amit linkeltél. 0-ra van állítva a beállításoknál, de így is egy másodpercenként egyet logol csak.
-
szabieable
aktív tag
válasz
Kovi1987 #4163 üzenetére
[link]
"Az alkalmazás lehetővé teszi, a 0 másodpercenkénti adatküldést, de ez nem ajánlott, mert az adatküldésre és a naplózásra nem marad idő; Ez instabilitást/lefagyást okozhat a készülékén. Érdemes legalább 1-3 másodpercent megadni az adatküldésre/naplózásra."
a netes gpx to srt nekem egy 0byteos semmit töltött le, nézelődöm, hogyan lehet okosan megoldani ezt a problémátha az emlékeim nem csalnak mencoderrel talán lehet egy static képet égetni a videóra, onnan már csak egy lépés pl a sebesség kinyerése a gpx-ből. Ha megtalálom kiügyeskedek valami scriptet rá és beírom
-
Kovi1987
tag
válasz
szabieable #4162 üzenetére
Köszönöm!
Olyan androidos GPS logger appot nem tudsz véletlenül, ami 1 másodpercnél gyakrabban logol?
-
Kovi1987
tag
A felfogatást úgy oldottam meg, hogy a kamerát a felfogató felülről nyomja lefelé a villatalpnak, így úthibáknál sem "bólogat" a kamera. Ez eddig a legnormálisabb videóm, a kamera szinte alig rezonál be, ki van "támasztva".
A felvétel mellé bekapcsoltam a telefonomon a GPS loggolást. (természetesen a felvétel előtt erősen ajánlott a kamera óráját valamennyire szinkronba állítani a GPS szerinti idővel) A GPS logger készít egy .gpx fájlt, ezt a fájlt a videóval együtt betöltöd ebbe a programba: [link]
(fordítást kapcsold be, mert asszem orosz nyelvű az oldal) Ez a progi tud generálni a GPS adatokból felirat fájlt a videóhoz. Magasságot, koordinátákat is meg lehet jeleníttetni a feliratban, csak ezeket kitöröltem, a saját feliratot és a sebességet hagytam meg benne. Sajnos overlayelni kilométerórát nem tud a videóra.Ha valaki tud olyan INGYENES progit, amivel lehet órát overlayelni a videóra, ne fogja vissza magát
-
dani104
tag
Sziasztok,
miért érzem úgy , hogy teljesen mindegy milyen video szerkesztőt szeretnék használni , az nekem túl bonyolult?
Így hát szerkesztés,konvertálás nélkül egy vágással , de megszületett életem első "TECSŐ"-s videója... -
mm89
őstag
Köszönöm a tömörítés nélküli vágáshoz a tippeket!
Közben úgy döntöttem, hogy marad az AVS Video Editor, mert végülis annyira nem is rontja a minőséget, de legalább a fájlméret a fele lesz(tehát rontja a minőséget, de mindegy
)
Amúgy ITT a youtube csatornám, ha érdekel valakit, főleg az utóbbi kecskeméti motorozás
Kovi1987
Az a sebességadat az hogy??!!
Amúgy érdekes ez a felfogatás -
szabieable
aktív tag
lossless vágáshoz az mkvtoolnix a nyerő!
gyári mov behúz, global fülön a splittingnél pedig ezernyi opció van, méret, duration, frame, timestamp pl 00:10:00-00:10:15 és tömörítés nélkül a gyári mov konténer helyett mkv-ba rakva megcsinálja. így lossless meg lehet vágni a dolgokat, a végső darabokat ugyanúgy össze is lehet fűzni, majd az egészet tömöríteni -
Real_Necro
veterán
válasz
LordAxwell #4148 üzenetére
Kikapcsolja a kamerát...
-
KeMa
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés azokhoz, akiknek külső töltőjük van a kamerájukhoz: nektek is nehezen megy bele az akku a helyére? Nekem úgy kell belepréselni, hogy bepattanjon (csak simán rárakva nem érintkezik). Kivenni még nehezebb, az egyik akkunak félig már le is szakadt a kihúzó-fülecskéje.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
lolcopterlol #4136 üzenetére
Ez jól hangzik.
Az 50%-al nagyobb akksi élettartamot hogyan oldhatja meg??
-
greef
tag
Halászlakon jártunk a nyáron.
Egyik esti halsütés után, maradt pár dirib-darab hal a földön.
Ez felkeltette egy süni érdeklődését, és lakomázni kezdett... -
lolcopterlol
tag
Tipp arra az esetre, ha a kép baloldalán tükröződne a nap a vízálló tokban:
én a bukósisakomra tettem fel és nemrég a jobb oldaláról áttettem a bal oldalra és csodálkoztam, hogy szinte egész úton beletükröződött a nap a lencse bal szélébe. Szinte csak akkor nem látszott, amikor mögöttem volt a nap teljesen. Éles eszemmel rájöttem, hogy ez azért van, mert a kamera tok (hátulról nézve) bal oldalán a lencséhez közel van a tok széle és pont belevezeti a fényt a lencsébe (akkor is ha majdnem mögöttem van a nap, csak kevésbé). A jobb oldallal nincs ilyen baj, hiszen arra felé nyúlik ki a kamera test és az árnyékol. Fekete szigszalaggal megoldható a bal oldalon is az árnyékolás. Eddig amíg a sisak jobb oldalán volt a kamera, azért volt jó, mert akkor a tok bal oldala került közvetlenül a sisak mellé és sosem tudott oldalról belesütni a nap, mert leárnyékolta. -
Hooper
őstag
válasz
Real_Necro #4140 üzenetére
"Azt, hogy mire akarod használni, és hogy ez a kialakítás megfelelő e számodra, neked kell eldöntened."
Tudom
de azért kérdeztem h ilyen képminőséggel, szolgáltatásokkal, és persze árral van e alternatíva más márkánál ami esetleg nem tégla design hanem hoszukás mint pl a sony action cam 2-je..
-
mizsemizse
csendes tag
válasz
lolcopterlol #4135 üzenetére
Valami más gondja van. A firmware szerintem feltelepítődik mert nem jön rögtön be az üdvözlő képernyő. Viszont a Welcome képernyőtől nem tölt tovább.
-
Real_Necro
veterán
Azt, hogy mire akarod használni, és hogy ez a kialakítás megfelelő e számodra, neked kell eldöntened.
1-2 nap alatt külföldi rendelős felejtős. Super cheap city ahogy nézem 1 hét alatt ideér.
Itthon van pár megbízható forrás (persze nem külföldi árakon), volt itt nem régen topicban is említve megbízható bolt, vagy van fórumtárs is, aki hirdet.
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
ma találtam rá erre a típusra, amennyire engedte időm utána néztem. elég szimpatikusnak tűnik.
1-2napom van a vásárlásra, mert egy hosszabb külföldi útra megyek.
Láttam ebayről most ez a tuti: super_cheap_cityDe sajnos nem érne ide, ez max akkor játszik ha ismerőstöl tudok kölcsönkérni goprot nyaralásra.
ez esetben jól láttam h ez 1,5-2hét alatt megjön és 25000+1500 (pk) a végleges ár?Itthon Őt találtam aki eredetit árul nem SD28at. Vásárolt már valaki tőle?
időhiányában jobb áron nem találtam.Más: gondolom a topikban nagyon más tipust nem ajánlotok, de ha esetleg mégis akkor van valami alternatívája amin érdemes elgondolkozni? esetleg olyat keresek (sport miatt) ami inkább hoszukásabb design.. rollei csinált régen ilyen bulletcam-ot ami olyasmi volt. biztos jó ez a kis téglalap, de bizonys sportokhoz az áramvonalasabb praktikusabb lenne
bukósisakra pl kevésbé állna el ha az oldalára teszem, vagy tervben van h airsoft fegyverre raknám, egy M4en meg a tégla kicsit fura lenne.
-
mizsemizse
csendes tag
válasz
lolcopterlol #4135 üzenetére
Köszönöm!
-
mm89
őstag
válasz
lolcopterlol #4136 üzenetére
Jól hangzik!!
Engem igazán csak a 720p@45fps érdekel. Jelenleg 1080p ben videózok, mert még régebben olvastam (nem próbáltam), hogy hiába rakom 720-ra, nem lesz kisebb a fájlméret, mert ugye duplázza a képkockákat. A 720 és a 45 viszont megérne egy próbát
A többi része nem érdekel. A ledek kikapcsolását viszont hülyeségnek tartom, mert így ha ránézel a kamerára, akkor láthatod, hogy villog a kék led=megy a felvétel.
AVS Video Editorral töbörítek mkv-be. Kb a fele lesz a fájlméret, de a minőség is romlik bőven (1080p 9000bitrate vagy mi). Ti mibe tömörítetek? Vagy, hogy tudok tömörítés nélkül vágni? Bár ha youtubera megy a videó, akkor igazából mindegy, mert az még ront rajta egy nagy adagot -
lolcopterlol
tag
Egy srác az rcgroups-ról sikeresen visszafejtette a firmwaret és azt írta (15-én), hogy nemsokára kész a saját verzió, amiben az alábbi módosítások lesznek:
Igazi 720P 45 FPS
Jobb mentés SD kártyára (???)
(nem biztos) .avi formátum
(még készül) 50%-al nagyobb akksi élettartam
Más üdvözlő és kikapcsoló kép (SJ4000 logó)
Automatikus frissítő program, ami akkor fut amikor a kamera a PC-hez van kapcsolva, mint Mass Storage
(meg készül) LED-ek kikapcsolása. -
lolcopterlol
tag
válasz
mizsemizse #4134 üzenetére
-
mizsemizse
csendes tag
válasz
mizsemizse #4133 üzenetére
Esetleg egy firmware csere segíthet? Még nem csináltam sose, most olvastam utána, hogy-hogyan kell.
Hol találom meg a legfrissebb verziót? -
lolcopterlol
tag
A leges-legelső firmware volt eddig a kamerán amivel az elsők megjelentek. Most a leges-legutolsó van rajta mivel a gariból már V2-es képernyőset küldtek vissza. Hát a minőségben ég és föld a kettő... A régi javára... Ez az új (0729) egy hulladék, olyan mintha a 15 Mbites videó csak 3 Mbit lenne fullHD felbontáson. Kockás az ég, látszanak a sávok ahol változik az ég színe tehát nincs átmenet, stb.
-
Szabie93
tag
válasz
mizsemizse #4130 üzenetére
Kártya nélkül próbáltad? Lehet azzal van valami baj.
-
mizsemizse
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lépett fel, hogy a gép bekapcsol kiírja, hogy Welcome, de onnan tovább semmi. Ki lehet kapcsolni, de másra nem reagál. Előtte tökéletesen működött.
Valakinek van valamilyen ötlete, hogy mi lehet az orvosság? -
Mikee868
tag
válasz
maj-viktor #4125 üzenetére
Szánom bánom hatalmas hibám, ígérem százszor leírom hogy tracking number. (Amúgy meg szerintem pontosabb az ID megnevezés mert az azonosító nem csak számokból áll
)
-
Mikee868
tag
válasz
Zozzer888 #4103 üzenetére
Sajnos én se kaptam, igaz nem is írja hogy Track ID-s a szállítás viszont eléggé aggódom mivel 07.29-én rendeltem 2 napra rá adta fel és azóta semmi. Postán rákérdeztem persze ID nélkül ők se tudnak semmit(annyit megjegyzett a postás hölgy hogy Angliából érkező küldemények néha elvesznek...).
Nyitottam case-t heavends türelmemet kérte... -
klampfer
tag
válasz
maj-viktor #4110 üzenetére
"Már boccs, de 1000x elmondtuk, hogy a Wifi-s változat már az SJCAM brand alatt jön ki, így már a kép illusztrációkból is látszott, hogy ez a kamu wifi-s..."
Köszi, de ezen már azért túl vagyunk és nem is volt kérdés..
-
geri044
újonc
Sziasztok!
Szerintetek mik a legjobb beállítások a kamerához? színeket/élességet/felbontást illetően?És csak nálam lép fel az a probléma, hogy a videók szerkesztése után, random helyeken eléggé feltűnően pixeles lesz a kép? Tudtok ajánlani valami megoldást?
(sony vegas 12 t használok
)
-
AttilaN
tag
Magyar GLS nekem sem működött. A külföldi oldala meg le volt maradva.
-
Real_Necro
veterán
válasz
stickermajom #4101 üzenetére
12-én rendeltem, a csomagszámot egyelőre csak a royal mail rendszerében látni, ahol azt írják 15-én Magyarországra érkezett. GLS-en semmi hír, nem talál semmit erre a számra... szóval kb ennyit ér...
-
maj-viktor
őstag
válasz
klampfer #4093 üzenetére
Már boccs, de 1000x elmondtuk, hogy a Wifi-s változat már az SJCAM brand alatt jön ki, így már a kép illusztrációkból is látszott, hogy ez a kamu wifi-s...
magyar nyelvről... én elkészítettem / teljesítettem / elküldtem amit kértek... azt írgérték, hogy 2-3 fw múlva bekerülhet... azóta 1db fw jött ki... én reménykedek, hogy nem csak a levegőbe beszéltek... bár eddig mindent korrektül beszéltem velük, pl. a wifi-s verzió kiadásával kapcsolatban is, amikor nem is lehetett még tudni, hogy mikor jön ki!
-
madmike
őstag
válasz
Én tegnap előtt rendeltem tőle, ma írt üzenetet, hogy feladásra került, de tracking numbert nem kaptam.
Furcsa. -
Boonen007
őstag
Egy kis ízelítő minden utólagos munka nélkül.
Sajnos a kis monopoddal remegett a kezem ahogy feltartottam, de nem rossz minőség.
[link] -
AttilaN
tag
válasz
RunTimeError #4102 üzenetére
Teszteld le először kamera nélkül a vízben. Ezek a gumi tömítések nem a legjobbak. Én nem tudtam becsukni a nem vízálló ajtót, mert el van méretezve, szóval az a tömítés kuka. A vízálló is nehezen csukódik, de azért az működik
-
AttilaN
tag
válasz
4 nap után működött a postára adástól számítva. Ha a megrendeléstől akkor 7.
-
Zozzer888
addikt
válasz
RunTimeError #4102 üzenetére
Nekem heavends nem adott track ID-t
pedig 5 dodó a posta
-
RunTimeError
tag
válasz
Én hétvégén rendeltem meg, hétfőn fel is adta és talán aznap aktív is lett, de csak annyit írt hogy már úton van, aztán hogy itthon van már és végül hogy a GLS-nek átadták. Németországba érkezéstől már lehetett követni a GLS oldalán rendesen.
A vízálló tokról egy kérdés azoktól akik már próbálták vízben.
Nektek is kicsit furán záródik a hátulja? Gondolok itt a gumi tömítésre, olykor egyik oldala mintha kicsit jobban kilógna mint a másik. Kicsit félek így vízbe ereszteni a készüléket -
stickermajom
addikt
Aki super_cheap_city-tol rendelt kerdeznem: Nektek a tracking number hany nap utan lett aktiv?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest