Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
difit
tag
up!
-
difit
tag
Föl teeee topik!
-
difit
tag
Ezekre inkább nem mondok semmit!

Én személyszerint azért nem használom a simsonod topikot, mert ott megvannak az emberek maguknak, még egy kérdésemre se kaptam választ, és szerintem a simson már nem tud túl sok újat mutatni nekem....már ha vmi kicsit mádhogy működik tudom h. mihez kell nyúlni (de nem akarok nagyképű lenni, ez csak az én véleményem)
ja, és tévedés ne essék....én is szeretem a simsont, csak már egy kicsit nagyobb vasat hajtok, és a szimót sajnos egy kicsit kinőttem, mert azért mégse egy olyan gép amivel 400km-t le lehet utazni kényelmesen egyhuzamban, de ennek ellenére nem fikázom, nem állítom h. szar, de mégse egy ''komoly'' gép 1szerűen csak szimó! (de ez így van jól) -
difit
tag
Bővebben: link
csak ezt a rajzot találtam, remélem megfelel....nem kell megijedni, a szimó elektronikája eléggé primitív
(de ez benne a jó)
[Szerkesztve] -
difit
tag
UPsz!
-
-
difit
tag
Tévedés ne eséék.....nekem se csak szimóm van, csak a szívemhez nőtt!
A mostani vasam egy 84's Yamaha RD 125LC (23Le, 140km/h) , de volt apriliám is (tuareg 125 rotax).
szereltem már komolyabb mocit is (Kawasaki Gpx), ugyhogy én is tudom hogy elavult.......de ez olyan dolog, hogy sokan minek tartanak Comodore-t?
1. vagy nincs pénzük!
2. poénból (oldies fan)
ugyanez van a szimónál is!
[Szerkesztve] -
difit
tag
Nemtudom te mennyire tuningoltad, de a 4felömlős 70-es henger ''csodákra'' képes. Az hogy a szimó szar kostrukció.....arra csak újra azt tudom mondani hogy neked se volt rigád! Igaz én is csak azon tanultam meg mocizni, de a mocim még mindig megvan, jólesik néha felülni rá, és szétgyapni a robogósokat, akik azthiszik hogy a seggrakétájuk mindenki gépénél jobb!
-
difit
tag
nem kell úgy szidni a szimót (nem volt még rigád
)
Nekem egy s70c-m van, igazih tuninggép, csak egy gond van vele: nem birja a főtengely + a csapágyak se! -
difit
tag
Helló!
Irjon ide mindenki aki szereti a Simsont!
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- BIOS topic
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hardcore café
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(de ez benne a jó)
,csak annyi, hogy az Simpson 
)