- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
difit
tag
Ezekre inkább nem mondok semmit!

Én személyszerint azért nem használom a simsonod topikot, mert ott megvannak az emberek maguknak, még egy kérdésemre se kaptam választ, és szerintem a simson már nem tud túl sok újat mutatni nekem....már ha vmi kicsit mádhogy működik tudom h. mihez kell nyúlni (de nem akarok nagyképű lenni, ez csak az én véleményem)
ja, és tévedés ne essék....én is szeretem a simsont, csak már egy kicsit nagyobb vasat hajtok, és a szimót sajnos egy kicsit kinőttem, mert azért mégse egy olyan gép amivel 400km-t le lehet utazni kényelmesen egyhuzamban, de ennek ellenére nem fikázom, nem állítom h. szar, de mégse egy ''komoly'' gép 1szerűen csak szimó! (de ez így van jól)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- További aktív témák...
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs