Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
difit
tag
Ezekre inkább nem mondok semmit!

Én személyszerint azért nem használom a simsonod topikot, mert ott megvannak az emberek maguknak, még egy kérdésemre se kaptam választ, és szerintem a simson már nem tud túl sok újat mutatni nekem....már ha vmi kicsit mádhogy működik tudom h. mihez kell nyúlni (de nem akarok nagyképű lenni, ez csak az én véleményem)
ja, és tévedés ne essék....én is szeretem a simsont, csak már egy kicsit nagyobb vasat hajtok, és a szimót sajnos egy kicsit kinőttem, mert azért mégse egy olyan gép amivel 400km-t le lehet utazni kényelmesen egyhuzamban, de ennek ellenére nem fikázom, nem állítom h. szar, de mégse egy ''komoly'' gép 1szerűen csak szimó! (de ez így van jól)
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen házat vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest