Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
perge666
üzenetére
Vagyok, csak elhavazva...robbantani kellett a sámson blokkját, a hajtókar csapágy (a tűgörgőre gondolok) szétkopott, csúnya hangja volt, várható volt, ma össze fűztem a blokkot, holnap megy a helyére, 14 ezer a dugó-gyűrű-hengerfej csavarok, új főtengely, tömítés szett, szimeringek.
Jól bírta, minimum 8 éves volt az árva
S évente megy 5-6 ezret
Van pár apróság, amit még cserélek, pl a főtengely csapágyak zajosak, majd a nyáron cserélem, SKF-re, a kuplung oldalon a főtengelyre menő anya szakadás közeli állapotban van (megtartja a biztosító lenmez, de lecserélem majd azt is), illetve a kuplung lamellákat nyomozom, szerintem elcsesztem, szárazon raktam össze őket, be kellett volna áztatnom. Szóval az is csere lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
S évente megy 5-6 ezret