- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
perge666
üzenetére
Vagyok, csak elhavazva...robbantani kellett a sámson blokkját, a hajtókar csapágy (a tűgörgőre gondolok) szétkopott, csúnya hangja volt, várható volt, ma össze fűztem a blokkot, holnap megy a helyére, 14 ezer a dugó-gyűrű-hengerfej csavarok, új főtengely, tömítés szett, szimeringek.
Jól bírta, minimum 8 éves volt az árva
S évente megy 5-6 ezret
Van pár apróság, amit még cserélek, pl a főtengely csapágyak zajosak, majd a nyáron cserélem, SKF-re, a kuplung oldalon a főtengelyre menő anya szakadás közeli állapotban van (megtartja a biztosító lenmez, de lecserélem majd azt is), illetve a kuplung lamellákat nyomozom, szerintem elcsesztem, szárazon raktam össze őket, be kellett volna áztatnom. Szóval az is csere lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
S évente megy 5-6 ezret