Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
perge666
üzenetére
No.
Az van vele, hogy kicseréltem a gyújtó trafót, mert kifolyt belőle valami lötty. Aztán mentem vele 5 percet, megállt. Megint elment a szikra. Mikor indultam, volt olyan szikra, hogy a kazánba be lehetett volna gyújtani. Trafó csere előtt nem is láttam már a szikrát, úgy jártam vele. Trafó csere után szikrázott járó motornál a gyújtás tekercs is, elég csúnyán. Gondolom az melegedett túl ez miatt, sérült lehetett már, kicseréltem most azt is, meg ha már szét van szedve, kicseréltem a kondenzátort is, meg a megszakító kalapácsot.Holnap megcsinálom a beállításokat, újra kell állítani a megszakítót, aztán össze rakom és hagy menjen. Legalábbis remélem
Csak este hat után tudok szerelni, melóztam. Lényeg, hogy most durva beállításokkal is jár
Eddig egy hónap alatt költöttem rá 12 ezret, ilyen se volt még
)
A lista, amit cseréltem rajta:
Első hátsó fék bovden, egy mikrokapcsoló, egy bovden állító csavar, egy bovden dió, egy kuplung állító csavar+lamella sor, gyújtó trafó, kondenzátor, megszakító kalapács, gyújtás tekercs, 4 ék a lendkerékhez, kb ennyi. Kap egy két hónapon belül két gumit, meg egy kipufogót, mert rozsda halom, ami rajta van, illetve a kipufogó lóg rajta, megszerkesztek rá egy stabil rögzítést, mert a gyári egy nagy rakás trotty, hogy az endékás mérnökök forgolódjanak a sírjukban...

Télen elhanyagolt állapotot bosszulta most meg magát, de ez napi használatban van, ha megkopik bármije, azonnal csere, és mennie kell tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)