Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
perge666
üzenetére
No.
Az van vele, hogy kicseréltem a gyújtó trafót, mert kifolyt belőle valami lötty. Aztán mentem vele 5 percet, megállt. Megint elment a szikra. Mikor indultam, volt olyan szikra, hogy a kazánba be lehetett volna gyújtani. Trafó csere előtt nem is láttam már a szikrát, úgy jártam vele. Trafó csere után szikrázott járó motornál a gyújtás tekercs is, elég csúnyán. Gondolom az melegedett túl ez miatt, sérült lehetett már, kicseréltem most azt is, meg ha már szét van szedve, kicseréltem a kondenzátort is, meg a megszakító kalapácsot.Holnap megcsinálom a beállításokat, újra kell állítani a megszakítót, aztán össze rakom és hagy menjen. Legalábbis remélem
Csak este hat után tudok szerelni, melóztam. Lényeg, hogy most durva beállításokkal is jár
Eddig egy hónap alatt költöttem rá 12 ezret, ilyen se volt még
)
A lista, amit cseréltem rajta:
Első hátsó fék bovden, egy mikrokapcsoló, egy bovden állító csavar, egy bovden dió, egy kuplung állító csavar+lamella sor, gyújtó trafó, kondenzátor, megszakító kalapács, gyújtás tekercs, 4 ék a lendkerékhez, kb ennyi. Kap egy két hónapon belül két gumit, meg egy kipufogót, mert rozsda halom, ami rajta van, illetve a kipufogó lóg rajta, megszerkesztek rá egy stabil rögzítést, mert a gyári egy nagy rakás trotty, hogy az endékás mérnökök forgolódjanak a sírjukban...

Télen elhanyagolt állapotot bosszulta most meg magát, de ez napi használatban van, ha megkopik bármije, azonnal csere, és mennie kell tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)