- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ki mondta, hogy nem lesz több kieészítő?
2008-ban elvileg még 8, azaz nyolc darab kiegészítőt akarnak piacra dobni (beleértve a "cuccok" kiegészítőket is term.) 
És ha abból indulok ki, hogy eddig még csak a Szabadidő, a Konyha&Fürdőszoba kiegészítők, a IKEA és a Apartment Life jelent meg...

Amugy azt még nem tudni, hogy konkrétan mikor jelenik meg az AL?
Nekem nagyon tetszik az ötelt... kíváncsi vagyok, hogy hogy oldották meg a kivitelezést. 
MOD: na meg arra is kíváncsi leszek, hogy a Sim3 miket fog alapból tartalmazni.... Jó lenne, ha alapból tartalmazná az eddigi kiegészítők ficsörjeit.
Talán a Bon Voyage-tól és a Open for business-től el tudnék tekinteni. Ha viszont egy alap Sims2 lesz grafikailag felturbózva, akkor vesztettek egy vásárlót....
Még egyszer én biztos, hogy nem játszom ezt végig, mint a Sims2-nél...
Így sem szimpatikus a 3 kivitelezése... 
-
F_Zs
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Hát igen,erre van a virágbolt kitalálva...
És az egészben a szemétség,hogy más játékokat is gyártanak,ami ugyancsak olyan híres,mint a Sims2!
Milyen jól kereshetnek az EA dolgozói....
Igen a Sims is csak lehúzás,mert biztos vagyok benne,hogy legalább van 10 kiegészítóje a krónikás kiegektől kezdve a cuccos kiegészítőkkel együtt....És ha az összeset megveszed,az legalább 50000Ft,vagy annál is több..
Sajnos nem 100Ft egy pc játék manapság...De ha valaki nagyon türelmes,akkor úgy lemennek az árak az újabb kiadás után,hogy odaagyják neked egy ezresért az alapot,ami jó,ha megkapsz 7000-ért most...
Tecso újságban is nézegettem még régebben,amióta bejelentették,hogy nemsokára megjelenik a 3. verzíó,mindig 10 000-ről le van akciózva 7-8000-re.. -
faevike29
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Na, ez szép, én meg azt hittem tényleg nem hivatalos...már csak azért sem mert IKEA? Na, mindegy ennyit arról hogy nem lesz több kieg.
Végül is ebből élnek más játékforgalmazó, gyártó cégek is, nem csak az EA.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
2008-ban elvileg még 8, azaz nyolc darab kiegészítőt akarnak piacra dobni (beleértve a "cuccok" kiegészítőket is term.) 

Nekem nagyon tetszik az ötelt... kíváncsi vagyok, hogy hogy oldották meg a kivitelezést.
Így sem szimpatikus a 3 kivitelezése... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)