- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
NIBI
csendes tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Köszi.

Du3 meg a haverom aki 2 hete kezdte egy Logitech Formula EX-el, és én is azt nyüstöltem. Na arról írtam, hogy katasztrófa.
Sőt ennek a futamnak az elejére emlékszem is, de arra már nem hogy mitől estem vissza.
Amikor az srwquest-et előztem akkor meg majd frászt kaptam hogy mit fog csinálni, elvégre gőzöm sincs miért olyan lassú, így bementem a fehéren belülre, elvégre sose lehet tudni... De csak felhoztam 2.-ra és Du3-nak talán az volt az első győzelme, és rögtön meg is lett örökítve. Mázlista. 
De mostanság Du3-nak azt írja ki hogy invalid player name. Ez mitől lehet, tudja valaki? Hetekig jó volt, most miért érvénytelen a neve?! És mit lehet tenni?
Visszatérve a Dodge témára, arra tud valaki magyarázatot adni, hogy miért van/volt mindig az, hogy azzal az autóval az első 2-3-4 köröm mindig jóval gyorsabb mint a többi? Gumimelegedésre gondolnék, na de 1. miért tapadna hidegen jobban?!, 2. nem vagyok egy guminyúzós vezető, asszem nem is ment 75 fölé egyik gumi se, tán még a 70-et sem értem el..
Utána meg nem lassulok vissza jobban, ergo nem lehet gumikopás probléma.
Rejtély... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Synology NAS
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amikor az srwquest-et előztem akkor meg majd frászt kaptam hogy mit fog csinálni, elvégre gőzöm sincs miért olyan lassú, így bementem a fehéren belülre, elvégre sose lehet tudni... De csak felhoztam 2.-ra és Du3-nak talán az volt az első győzelme, és rögtön meg is lett örökítve. Mázlista.