- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
NIBI
csendes tag
válasz
Rapido251
üzenetére
Azt is mindenki másképp csinálja. Megmondom őszintén steering lock ide-oda, nekem nem jött be a 900 fokos elfordulás, magas SL-al sem. Az ellenkormányzásoknál totál nem éreztem mennyit kell tekernem, és mindig csak tekertem, csak tekertem, míg át nem csapott az autó abba az irányba amerre tekertem...

Nem csak én vagyok ezzel így, ezért én és a haveri köröm most az 500-520 körülivel nyomjuk. Ezt még mondjuk át lehet fogni/tekerni anélkül hogy le kéne venni a kezünket (na jó kis túlzással
) és kellően nagy ahhoz hogy feelinges legyen.
Ehhez a 20-24-es SL a kellemes, ez persze autónként változik. Egy rosszul forduló autónál feljebb szoktuk rakni, az kissé segít a tempón, és a túl sok kormányzáson. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Synology NAS
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és kellően nagy ahhoz hogy feelinges legyen.
Ehhez a 20-24-es SL a kellemes, ez persze autónként változik. Egy rosszul forduló autónál feljebb szoktuk rakni, az kissé segít a tempón, és a túl sok kormányzáson.