- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Doomgiver
üzenetére
Én az FFB lyukra kérdeztem rá NIBI-nél, mert nem sikerült beállítania. az biztos, hogy középen nekem is van egy kis nulla érzés, de ez a kompromisszumos megoldásom. Amúgy meg ha a standard, midnenhol bevett beállításokat teszem rá a kormányra, amiket évezredek óta használnak az ősök, akkor el se tudom fordítani a cuccot.
) Vagy el tudom fordítani és tiszta erőböl abba az irányba koppanásig fordul. Ez a két véglet van. Köztes megoldás a Force feedback-lyuk. De hát... nem emiatt vagyok ekkora hátrányban az Audival - gondolom. Utolsó pillanatra tervezem amúgy a Mclaren utcai MP4-esét megvételre és azzal simán beférek egy- másfél nap alatt az első 30-ba akár , és azért kb 2 dollárt is kaphatok, ami 2 versenyhétvégét is jelenthet... Az jó lenne igazán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Synology NAS
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Vagy el tudom fordítani és tiszta erőböl abba az irányba koppanásig fordul. Ez a két véglet van. Köztes megoldás a Force feedback-lyuk. De hát... nem emiatt vagyok ekkora hátrányban az Audival - gondolom. Utolsó pillanatra tervezem amúgy a Mclaren utcai MP4-esét megvételre és azzal simán beférek egy- másfél nap alatt az első 30-ba akár , és azért kb 2 dollárt is kaphatok, ami 2 versenyhétvégét is jelenthet... Az jó lenne igazán