Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Mi volt a címe Kirk demó kazettájának?
-
Srácok, nagyon jó megfejtés.
Gyorsak voltatok. 
-
eddie17
addikt
Lisa, kettészakad a suli, fiú és lány részre, de a lány részen nincs rendes matek, és Lisa fiúnak öltözik, hogy tanulhasson normálisan. Rájön, hogy a fiúk világa kegyetlen, Nelson összeveri, Bart ezután segít neki laza srácnak lenni. Legjobb matekos lesz belőle, és a díjosztón leleplezi magát, hogy egy lány a legjobb matekos. Remélem elég kimerítő volt.
Ennyire telik, melóból vagyok.
Mod: 7 másodperc, hülye telefon.
És igen toalett.
A wc papír miatt. -
Dumas
csendes tag
-
Ki Jake Újfiú, és mi ennek a története?
-
Dumas
csendes tag
Nem tudom, hogy láttátok-e már, de sztem nagyon jó.

Milyen kazettáról próbál Lisa olaszul tanulni? Aztán ki fogja megtanítani?
-
-
eddie17
addikt
Springfield városában látható állítólag a "sarki fény".
Viszont csak egyetlen helyen. Hol van ez? És miért látható? -
Dumas
csendes tag
Eh... letelt az idő. Azt leírnátok, h kinek melyik a kedvenc, vagy legalábbis kiemelt epizód a sorozatból?
Kedvencet nem hiszem, hogy lehet választani, mert annyi van, de egy kiemeltet csak-csak. 
-
Google Streetview Simpson módra:

-
Dumas
csendes tag
Egyébként a játékban tényleg sok minden hajaz arra, hogy fizess,fizess,fizess!!! Mint minden ilyen játékban, de én jól elszórakozok vele, napi 1-2-szer ránézek, és szép lassan növöget ÚjSpringfield.
(Ha már más játékot nem nagyon találok PC-re. 
-
darvak
senior tag
Phúúúú
nem nagyon jut eszembe
1; Mondjuk mi akart lenni a kis Homér, majd ha egyszer felnőő? (erre egyből volt is egy "szerető" apai válasz a fiatal nagypapitól)
2; Volt egyszer egy nagypapi-Homér, apa-fia vállalkozás, mely eladásait Homér nem túl sikeres stratégiával próbált felpörgetni, mely már az első leendő kuncsaftnál szó szerint pofába mászó sikertelenséget okozott neki. Mi is volt ez?
-
Ti láttátok már a 24. évadot? Most találtam meg az egészet szinkronosan, kíváncsi leszek milyen.

-
darvak
senior tag
Hmm, nekem elsőre is Hank Scorpio jutott eszembe, csak látva itt a kérdezz-felelek mélységeit, gondoltam inkább nem szólok hozzá, mert én csak kispályás vagyok

Homer álma , h saját football csapata legyen lehet szerintem a megoldás, mire az epizód végén Homér meg is kapja Hank-től köszönetnyilvánításként a kétbalkezes Denver Broncos-t
-
Itt egyébként azt mondja, hogy: "Mr. Burns terrorjának vége, és ma megkezdődik az én terrrr....veim megvalósítása! Mr. Burns-szel ellentétben, tisztelni fogom a munkásosztály tagjait, mert mind egyenlőek vagyunk! És most, hogy felvonulok ezen a kristály lépcsőn az irodámba csak annyit mondok: Fel a fejjel pöcörők!"

-
Dumas
csendes tag
-
Dumas
csendes tag
Bár nem én jönnék, de eszembe jutott egy jó.
Annak az epizódnak a legvégén amikor Barney Gamble (Remélem jól írtam) leszokott a piáról, és józan életet akart élni, milyen innivalóra tért át? -

Hogyan kerülhetett egy bolíviai gyík Springfieldbe?
-
Dumas
csendes tag
Mintha ezt a M.E.N.Z.A. tagjai mondanák magukra, az okos/ostoba emberek arányára.
Lindsey Naegle, Professor Frink, Dr. Hibbert, Képregényes Fickó, Sintér igazgató.
Jajj nem, rémlik, hogy valami valamit csak olyan arányban tudnak megcsinálni az emberek...Valami okoskodós dolog

-
eddie17
addikt
Az egyik részben beszélnek a Keanu Reeves arányról.
Mire használják ezt a kifejezést?
(nem könnyű, nagyon nem.
)
Természetesen a szinkronban hallható, eredetiben nem tudom, hogy tényleg így van-e. -
Na de akkor egy könnyűt, hány gyereke van Apunak és mi a nevük.

-
eddie17
addikt
Szégyen szemre ezt én még ne láttam.

-
Dumas
csendes tag
Nem, nem rá gondolok
Bár rá kellett jönnöm, hogy rosszul tettem föl a kérdést, mivel több jó válasz is lehet rá. 1. Amit Te is mondtál. 2. Amikor homer veszi át a szerepet, Fat Tony fiával együtt. 3. (Amire én gondolok) pedig Dan Gillick, Kövér Tony könyvelője, és azért kellett átvennie az irányítást, mert Tony-t esküdtnek hívják be. -
Dumas
csendes tag
Senki?
Újabb évadok között van. -
Dumas
csendes tag
Most láttam azt a részt, és rögtön beugrott a topic.

Ha már Fat Tony, kire bízta a mafia vezetését amikor egy időre el kellett mennie. (Elég a foglalkozás, nem kell a név). És miért kellett elmennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen-igen. Helyes. 

Tökéletes megfejtés. 
Pont ma néztem ezt a rész amiben van:

nem nagyon jut eszembe