Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nyílt trackereken az összes fent van angolul, magyarul meg zárt trackereken se láttam csak pár évadot (mondjuk úgy nem is kerestem)... Amúgy adja valamelyik adó az újabb évadokat? Mert anélkül elég esélytelen lesz az utolsó párat megtalálni szinkronosan.
-
gtamate2
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
légyszives ne warezolj! pü-ben érdeklődj hasonlók felől
valamint aki részt szeretne venni a játékban az kérem olvassa el a szabályokat!! vissza is adnám igyvanferi-nek a szót!
-
concret_hp
addikt
nekem is lenne egy kérdésem

tudtok olyan helyet ahonnan le lehet tölteni az összes évadot egyben magyarul?
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! nagy fan lettem!!!!

kérdés, ha megengeditek: Bart melyik oldalán volt a sziámi testvére?

-
gtamate2
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Grippli-grippli gróm rátok dobom a hálóm-- jajjj ne itt a grippli
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ezt a részt fejből tolom
hajrá jöhet a kérdés -
gtamate2
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
ez egyszerű

Jay
kérdés:
Az egyik részben egy manó "elrabolta" a karácsony szellemét, amiért Homer meg is verte, hogy hívják ezt a manószerűséget?
-
ígyvanferi
addikt
Utólag én is minden szépet kívánok Nektek!

Kezdjük az évet (és folytassuk a nemrég megkezdett játékot) egy egyszerű kérdéssel. Mi Homer J. Simpson nevében a "J."?
-
gtamate2
veterán

Boldog karácsonyt kívánok minden Simpsons rajongó számára!
teljen békésen, meghitten ez a pár nap, sok ajándékot, valamint sok Simpson család nézést kívánok

-
gtamate2
veterán
Bartnak abba a részbe nem sok szerepe van, a bandjáa kazettáját mutogatja a Lisa reklámjában, munkanélküli ott

-
adalbert1
veterán
válasz
gtamate2
üzenetére
Ahhh, nem tudom...
De még keresgélem majd azt a részt.Nézzétek mibe botlottam ma könyvvásárlás közben : Simpsons képregény.
Rögtön a második-harmadik oldalon Monty már üvölt hogy Smithers.
Azért nem vettem meg mert angolul jobban ütnek szerintem a poénok, ennek ellenére lehet hogy még meggondolom magam.
-
adalbert1
veterán
válasz
gtamate2
üzenetére
Ez nem abban a részben volt, mikor beleláttak a jövőbe a tudós muksó időgépével? Sajnos nem rémlik csak annyi hogy Lisa lett az USA elnöke.
Maggie helyett meg a lányát a legkisebb Maggiet mutatták. Nelson meg talán felcsinálta az ikreket.
Szóval kb. az egész rész rémlik csak Bart nem. De ha nem lesz addig válasz szombaton megpróbálom megkeresni azt a részt (addig sajna nem nagyon van időm belemélyedni a részekbe). -
gtamate2
veterán
Oké, na szóval:
Bartnak mi lesz a jövője? (a 3 közül elég egyet írni) -
ígyvanferi
addikt
válasz
gtamate2
üzenetére
Na jó, elfogadom (ennyi idő után...)
Hógolyó, Hógolyó II., Hógolyó III., Coltrane és Hógolyó V., akit aztán mégis Hógolyó II.-nek nevezett el Lisa, hogy meg nem történté tegye a másik három cica halálát.
Te jössz!
Még valami, az új évadban hanyadik epizódhoz érhető már el a magyar felirat? Én az 5.-ig ismerem a floyddebarberes fordítást.
-
máyköl
veterán
Jó a sorozat, szeretem nézni.
adalbert1: Jó az avatarod, látom nagy rajongó vagy.

-
adalbert1
veterán
És igen! Az új részben ismét nagyobb szerepet szántak Mr. Burns-nek!
Ahogy pókereznek benne az elég jó poén. -
gtamate2
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
hógolyó,hógolyó 2, utána valami egyedi neve volt utána pedig aki túlélte az is hógolyó 2 lett, még utánanézek

-
adalbert1
veterán
válasz
gtamate2
üzenetére
Ahh jókor jutok el megint gép elé.
Tehát pont évadzáró volt, és igazából mindenkinek volt indoka eltenni Mr. Burns-t láb alól. Bart a kutya miatt, Homer azért mert sose ismeri fel, nagypapa az öregek otthona miatt, Smithers mert kirúgta, az iskola meg azért mert megcsapolta az olajkutat és emiatt odalett a plusz lóvé, a többi ember meg azért mert felépítette a napot eltakaró gépezetét. -
gtamate2
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
igen!
a 2. pedig az lett volna hogy a szünet előtt rengeteg lehetséges befejezést találtak ki Abe nagypapa,Lisa,Homer... de legesélyesebbnek Smither's-t és Lisa-t tartották mégiks Maggie lett
te jössz

-
gtamate2
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
hupsz véletlenül 2 kérdés ment le, bocsi az 1.-t elfelejtettem hogy feltettem

nem-nem kis segítség akkor az elsőhöz:
LISA:"egy valaki utálja jobban Bart-ot..."
kulcsszó:graffiti2, igen Maggie volt, de nem ez volt a kérdés hogy tudták matték titotkban tartani/nem kiszivárogni a hírt??
-
adalbert1
veterán
válasz
gtamate2
üzenetére
Szerintem csak késő este tudok válaszolni, win telepítés rulez... Most is linux live cd alól írok.
Az első kérdésre túl triviálisnak tűnik az hogy Sideshow Bob... Talán valamelyik diák? Skinnert is kizárnám, kettejük viszonya olyan se veled-se nélküled. Milhouse talán titkon utálja, de Bart a role modell-je, szóval őt is kizárnám. Flandersnek semmmi baja sincs vele.Mr. Burns-t pedig Maggie lőtte le ha jól emlékszem.
-
gtamate2
veterán
A ki lőtte le Mr Burns-t? (Who Shoot Mr. Burns? ) 2. részéig hogyan tartották fennt az érdeklődést, tehát miért nem szivárgott ki hogy ki lőtte le Mr Burns-t?
-
adalbert1
veterán
válasz
gtamate2
üzenetére
Ehhh, hát ez is jobban hangzik angolul... + Az a hang amivel mondja.
"Listen, Spielbergo, Schindler and I are like peas in a pod! We're both factory owners, we both made shells for the Nazis, but mine worked, damn it!"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az is mekkora volt ebben a részben, mikor Barney megnyeri a filmfesztivált és megfogadja hogy soha többé nem iszik. Erre lifetime supply-t nyer Duff Beerből. "Just stuck it to my vains!"

Úgy tűnik hogy te jössz újra. Senki más nem akar játszani?
-
Bocaa
senior tag
aszhiszem ti igen sűrűn nézitek a simpsonst én néh a néh aha elkapom a TV-be

-
gtamate2
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
oks akkor mégegy könnyűt

Ki veszi át Krusty (ropi) szerepét a műsorában? -
adalbert1
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Hát egyre biztos emlékszek... Amikor Barney ment volna helyette de ő végül berugott ismét.
Homer meg súlytalanságban szállt a chipsek után. 
Megnéztem a 20/07-et. Semmi különös nincs benne, viszont az Apple fika jó az elején.
-
gtamate2
veterán
közbe végre kiadta floyd a 20/4-es feliratot

-
gtamate2
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
2?
-
adalbert1
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Talált, süllyedt!
Te jössz. -
máyköl
veterán
Most is pont a Smson családot nézem.
-
gtamate2
veterán
Na és egy nehéz kérdés

Moe hány évet öregszik minden évben és miért? -
adalbert1
veterán
Én a Sadgasm-ra gondoltam, a b-dúr nem is rémlett.

-
gtamate2
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
igen

jöhet a kérdés!
feri:az ilyen katonaságiba volt tudom az egész részt hogy mi hogy volt de a részt nem tudom hogy melyik évad melyik rész itt egy kis segítség
-
gtamate2
veterán
háát igazánól ígyvanferi állítására gondoltam, viszont ha leírod hogy miért akarta hogy ropit lecsukják.. miért akart bosszút állni? (hopsz már segítettem is
) -
gtamate2
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
hm, Simour Skinner az amúgy
(magyar szinkron szerint Sintér)
Új Feladvány
Miért került börtönbe Sideshow Bob? (részletesseeen
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Crimson Desert
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De még keresgélem majd azt a részt.
Szóval kb. az egész rész rémlik csak Bart nem. De ha nem lesz addig válasz szombaton megpróbálom megkeresni azt a részt (addig sajna nem nagyon van időm belemélyedni a részekbe).