Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Így van jól. Mindenképp tarts szünetet, mert az ilyesfajta játékok erősen hatnak az érzelmi világra negatívan, amik azért nem túl szép dolgokat tudnak művelni az egyénnel (betegségek, mentális állapot romlása stb.).
Kisebb adagokban ajánlott játszani az ilyenekkel. És utána valami felvidítót / lelkesítőt csinálni, mert ezek nagyon le tudják húzni az embert - hiába jó a játék.
Velem is volt, amikor horrort játszottam betegen, rohadt nehezen javultam. De amikor elengedtem a játékot jónéhány napra, "csodák-csodájára" egyik napról a másikra rettentő sokat javult az egészségem - úgyis tudtam gyorsan meggyógyulni. Szóval, csak óvatosan mindenkinek!
Szeretem én is a komolyabb, komorabb és olyan szimbolikus alkotásokat, mint ez is, de csak ésszel és kisebb adagokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- sziku69: Szólánc.
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest