Új hozzászólás Aktív témák

• mr.ki

aktív tag

válasz Dilikutya #153 üzenetére

Én nyomatom ezt az istenkirály játékot. Ennyit nemhogy FPS játékban (kivétel a többi SS :DD ), de máson sem nevettem ennyit 1 feladatsor alatt. Min. 90%-ot ér a játék. Jópár ötletes és hasznos jármű van. A grafika számomra nagyon szép (hála 6600GT-nek). Egy vicces rész Pl.:
    egy bokorban űzik az ipart a kis emberkék :DDD, majd megbolygatod őket és kirohannak a bokorból. Persze a srác fut a kiscsaj után ;].
    A küldetések végén fotókkal mutatják be a győzelem utáni partikat. (mind király).
    Többet nem árulok el, ezt át kell élni.

Nagyon féltem a képek láttán, hogy lesznek segítőink, de igazából csak 1-2 hely van ahol ténylegesen is érnek valamit. (nem ők fogják learatni a babérokat).
    Azonban az 1. küldetéssor után sajnos úgy kell mondanom, hogy a ''végtelenszámú'' ellenség itt csöppet sem annyi. 1-2 hely volt, ami azért emlékeztetett, hogy ez SS és elborult aggyra, kifinomult reflexekre van szükség, de sajnos eddig nem túl sok. Remélem a többi küldetéssor több ellent fog felmutatni (pokolban :F biztos jobb lesz az aratás ). Most normális fokozaton játszom.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák