- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Akaraterő, nagyon sok akaraterő. Akinél ez nincs meg az szerintem ne is próbálkozzon, mert csak magát kínozza mindenféle tapasszal rágóval,stb. ,DE leszokni nem fog.
Ezt mondom én úgy, hogy soha életemben nem dohányoztam (jó elszívtam régen pár szálat, de ki nem? , de soha többet nem gyújtanék rá, mert a családban apukám elég nagy dohányos és még gyermekkoromban nagyon megutáltam ezáltal a cigarettát. Megpróbáltuk „leszoktatni” ,de nem jártunk sok sikerrel…), csak az ismerőseim, barátaim között elég sokan szívják, és sokszor próbálták meg abbahagyni, de összesen 1 valakinek sikerült leszokni. Lehet a többiek nem is akarták igazán vagy csak nem eléggé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest