Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Szerintem a téma elfért volna az azonnali kérdések topicjában.
Zárom. -
montaron
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
köszi. egyik lehetőség.
Bocs de nem értem. hol és mit próbáljak bekapcsolni?
köszi! -
macilaci78
nagyúr
Nekem volt már hasonló gondom: Win install, újraindít a gép, és a monitor nem kap jelet. Stand-by világít, de semmi, hang sem. Gombnyomásra, billenytűkombinációra szépen kikapcsol a gép, meg minden, tehát a Windows feláll. A probléma ott volt, hogy a VGA-mód nem volt bekapcsolva. (Nekem ha jól emlékszem, ot lehet bekapcsolni, ahol a csökkentett módot is kapcsolgatja az ember.) Aztán kiderült, hogy ezért nem volt kép, hang meg azért, mert a hangkarinak nem jó a win-es driver, külön kell hozzá telepíteni.
-
montaron
tag
Kérlek segítsetek!
Mi lehet a probléma? Megy a windóz 3-4 hétig, aztán egyik bekapcsoláskor, a bekapcsolás után 10-15 másodperccel lealszik standbyba a monitor. És kész ennyi. Ki be kapcsolom, csökkentett módban elindul, de amikor újra normálban akarom indítani, újra lealszik. ennyi. Mi lehet a probléma? Újrainstallálás segit csak. de már 4x csinálom végig ezt a dolgot. (bár volt már úgy hogy az install közben aludt el..)
KÖSZÖNÖM!!
Aktív témák
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Update 11.28. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi