Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
rlazol
veterán
kérdezt bill gates-t. Ha radeon van benne akkor nemcsak a kép, hanem a játékok is rendben vannak, nemde? nekem egyszer egy 3com hálókártyát ismert félre. Újrainstalláltam a windózt, akkor egy 3-t talált neki.
Gondolom nem szoktad cserélgetni a kártyákat. Ha igen, ne tedd, használ, amelyikkel működik. Egyébként, ha a radeon-t akarod használni, telepítsd újra sz XP-t, de totál nulláról, format után, különben visszarakja a format előtti drivereket és ugyanolyan lesz. de előtte nézz körül a gyártók honlapjain. -
piq
csendes tag
Adott egy Ecs k7s6a alaplap meg egy Atlon XP 1800-as palominos proci.Meg 256ddr 333-as ramés egy Club 3d Radeon 9100-es kártya.Van még egy Gaba 1570j típusú 15 colos monitorom.Operációs rendszer Win XP. A probléma a következő: amikor elindítom a gépet és még be sem léptem a windowsba addig jó a kép de ha beléptem a windowsba ott zöld.Felraktam minden drivert( AGP,Ati Catalist,alaplapi hangkártya drivert) de semmi nem változott.Miután felraktam a kontrol panelt nem tudok a monitor beállításánál a monitoroma nyomni.Egyszerűen a windows tft-nek ismeri fel.Ha indítok egy 3-dés alkalmazást pl:3d mark 2001,2003 vagy elindítok egy játékot a számítógép ujraindul.Ez a probléma van win98 és Me alatt is,de a monitor képe Geforce kártyával tökéletes. Úgy megy minden. Szerintetek miért nem fér össze a radeon kártyával?
Semmi nincs tuningolva.Segítsetek.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EAFC 26
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi