Hirdetés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• föccer

nagyúr

Hyz:

1: Még nem járt le a szállítási határidő. Elvileg addig egy rossz szavad nem lehet.

2: Lehet hogy most váltottak telephelyet. Eléggé fura véletlen, de meglehet. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.

3: 30.000.-ért nem érdemes pereskedni. 3 év amire lesz az ügyből valami, és ha véletlen mégsem neked ad igazat a bíróság, akkor a gatyád is rámegy. Sajna ez van.

Saját eset:

~300k-t buktam külföldi biznisszel. Hülye voltam. Tanultam belőle. Örülj neki, hogy "csak" ennyit kockáztattál. HA balul sülne ki a dolog, akkor sem kerülsz lehetetlen helyzetbe.

Egyenlőre azt tanácsolom, hogy idegeskedj a dolgon, mert nem éri meg a strapát. Várd meg a 14.nap végét. Ha lelépnek a pénzeddel, akkor semmivel nem vagy előrébb, ha most akarod csapkodni az asztalt, mintha e hét múlva teszed ugyanezt.

Gondolj bele: Ha valaki le akar húzni x embert, hogy megszedje magát, akkor miért ilyen összegben tenné, amikor meg lehet csinálni sokkal nagyobb tételben. Ld: Il Ferro.

Egyébként HA nagyon utánna akarsz nézni a cégnek, akkor cégbírósági lapot kell megnézni. Azon rajta kell legyen minden. Mikor, milyen tagok voltak, milyen százalékban, mikor, hol volt a székhely, mikor, mivel foglalkozott a cég meg ilyenek.

üdv, és fel a fejjel.

föccer

Új hozzászólás Aktív témák