Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Anno a crt korszakban is max felbontasnal 60hz volt. 640x480-ban tudtak a monitorok 75-85-ot mondjuk. Megsem ezzel hirdettek. "
A jobbak meg 160-at/200-at.

"Nem volt jelentosege."
Hogyne lett volna, csak közel sem annyi, mint LCD-nél, mivel az input lag effektíve nulla volt.
"En raadasul akkor pro mod toltam online fps-ket. Q3-UT, CS 1.0-1.6 majd DoD:S -os idokben clan tag, war-ok es erdekes sose volt ez gond."
A golyós egerek sem annyira, míg az ember ki nem próbált egy jobb optikait. Behelyettesíthető bármilyen hardverrel. Plusz az évek múlásával a skill ceiling is jelentősen nőtt. Nagyon nem ugyanaz volt div 1 skill 2002-ben, mint mondjuk 2016-ban.
Egy egészséges 20 évet én is Kvékeztem, ebből cirka 5-öt már kompetitíven.
"es egymasmelle teve megneztem egy 144 es 240-est de meg nem mondtam volna melyik melyik."
Mert a kettő között elenyésző a diffi. Aztán nézz meg egy 500 Hz-eset is, kellő frame rate-tel. Nagyon nem lesz ugyanolyan, mint a 144-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest