- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
Kezdő létem ellenére eddig nincs panaszom a matchmakingre - szerintem jól eltalálták.
Másik, szerintem messze a legpénztárcakímélőbb TCG amivel valaha játszottam, pedig már próbáltam párat - rengeteg kezdőgold pár óra játékkal, daily questek 3 nehézségi szinten, különböző trialok és challengek szintén kezdő, haladó és mester szinten (easy, medium, hard).
Meccsekért szintén jó pénz jár + achivementek.A duplicatek kezelése pedig zseniális;
1. eladod a shopban fix, viszonylag alacsony áron,
2. berakod Black Marketre olyan áron, amilyenen szeretnéd,
3. kraftolhatsz Tier 2 és 3as kártyákat 'x' ugyanolyan kártyából, amiket ha felhúzol adott meccsen bónusz goldot kapszA community is nagyon ott van, eddig bármi kérdésem volt, akár ingame, akár redditen készségesen segítettek.
Ja és ami nekem sokat dob a játékon, hogy lehet random emberkéket is spec-elni, így tanulni, fogásokat ellesni.
-
pachito
őstag
A játék jelenleg megvásárolható a Humble Bundle keretein belül, legolcsóbban 1 dodóért vihető pár másik kártyajátékkal együtt, szerintem simán megéri a műfaj kedvelőinek.
Van letölthető demo verziója is gamenek az elővigyázatosabbaknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest