Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Aktív témák
-
rii
nagyúr
az a 2D-s tankos lövöldözős.... NAPALM... meg NUKE ...? meg ha kilötték a tank alól a földet, akkor ejtörernyővel szállt alá.........? és lehetettt akár 6-an is jádzani........? az kerály volt nagyon ....
mer az nekem megvan ... ha e' kell... küldj e-mail-t ... ne egyet, mer az nem 6 meg .... sokat .... és elküldöm szivesen ........... -
Warlock_42
senior tag
Scorched Earth? Ha arra gondolsz, nem kell megvenni mert shareware volt újkorában is. Nyugodtan keress rá valami abandonware gyűjteményben bizos benne van (asszem pl: underdogs ilyen). Bár ha jól emlékszem elég érdekes videomódokat használt, nem tudom a mai kártyákon hogy fog menni. -
-
Gabró
tag
Régen iszonyat sokat játszottam ezzel a játékkal. Honnan lehet letölteni (az se lenne gond ha meg kéne venni).
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest