Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekreny
tag
Azám, nekünk is megvan egy csomó otthon. Iszonyatosan jó borítóik voltak. A kedvencem az volt amelyik egy jövőbeni városközpontot ábrázolt a benne nyüzsgő városlakókkal. Amikor az ember jobban szemügyre vette a flangáló arcokat, akkor rájött, hogy egy csomót ismer közülük innen-onnan, ugyanis nevezetes figurák(most így hirtelen csak Darth Vaderre emlekszem..)
Aki meg nosztalgiázni szeretne, annak:
Bővebben: link
[Szerkesztve]''A kő-papír-olló játék nagyon unalmas volt a papír és az olló feltalálásig.''
-
neduddki
nagyúr
HI!
Kollega Ur!!! Ejjnye bejneye!!! Bővebben: link Bővebben: link lap kozepe
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Nimrod
addikt
Sajnos a sorozat legutolsó részében hatalmasat csalódtam.
Nem tud valaki egy linket, ahonnan a Babylon 5 és az Andromeda összes része letölthető?
Lexx-et nézi/nézte e valaki? Még régen ment a sorozat valamelyik német adón, szilveszterkor meg leadta a Vox a filmváltozatot. Na azóta nem tv nyicsivó. -
Nimrod
addikt
Akkor te eléggé korán hagytad abba a sorozatot. Később újraépítették ugyanis, majd rendszerbe is állították a defian osztályú hajókat.
A Voyager is nagyon jó, szerintem. Pláne a borgos részek.
Én az új Picard-féle Enterprise-t már kevésbé kedveltem.
Andromeda nem - olyan - vészes, bár Herkulestől mit vársz.
Nem lett volna rossz, van egy-két jó része is, csak a többi - khm... - kevésbé jó.
Babylon 5-nél meg mindig halott oldalakat találok csak.
Pedig az árnyak és a vorlonok a kedvenceim. -
deedee
őstag
nagyon király a bolygó neve:halál.megvan a rendezői változat 5.1-ben és állatian szól,ahhozképest hogy sztereóból csináltak térhatást.könyvben meg legalább 25-30-szor kiolvastam és ez nem csak szájtépés.egyik kedvenc könyvem,a düne mellett.egyébként mindkettő a kozmosz fantasztiks könyvek kiadásában van meg.ja és a dünét kb 10-12-szer olvastam mióta megvan:azaz 18 év alatt.
-
Nimrod
addikt
Dióhéj:
Breenel együtt nekiesnek a Földnek, szét is lövik. Föderáció morcos lesz, sereget összeszed, Cardassián lázadás, Föderációs hajók kopognak a Domíniumnál, Odo egyesül az övéivel (így cserélnek infót), harc nyista (kivétel a cardassiai lázadás), ennyi.
Viasat anno leadta, onnan tudom, csak már rég volt.
Voyagerben még a vadászok na és pesze a 8472-es volt a kedvenc.
Azok is jó vonalak voltak.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Ja igen, és sajna Damar ott is marad a harcmezőn.
Viszont Gul Dukat még bekavar a végén a Bajoron, valahogy nehezen akar kifingani.
De egy elvarratlan szál marad, ugyanis a DS9 parancsnoka (agyoncsapnak sem jut eszembe a neve) átmegy a szentély lakóihoz és nem derül ki, hogy visszatér e valaha. -
-
fügike
senior tag
Félelmetesen nagy fej az öreg, minden tisztelem az övé! Imho jobb köztársasági minisztert nem is találhattunk volna elsőre! Kár, hogy visszavonult, bár megértem! Nem fiatal már!
Bár én nem vagyok olyan mély gondolkodású egyén, mint sokan mások, azért lenne miőrl beszélgetni! Úgyhogy ha lehet, nyerd meg azt a free meal-t!Boci-boci tarka!:D
-
aurum
senior tag
vazzeg komolyan gondoljatok, hogy ket meterrol fognak egymasra lovoldozni az urhajok, mikozben kergetik egymast, mint az elso vilaghaborus gepek??
nevetseges... a mai repuloknel is ugy zajlik a legiharc, hogy a ket gep nem is latja egymast csak a radaron..I fuck the corner of your mouth, my dear Alexander!!
-
Versus82
aktív tag
nekem 2 példányban is megvan mindegyik, ha esetleg elveszne van tartalék semmi pénzért nem adom, még kölcsön se. hát sajna leállt, se brett shaw, de katedrális... de én míg élek remélek.
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
egy idézet a fórumukról:
"Lényegében 40 oldal hiányzik az eredeti változatból.
Ezt azok mondják akiknek mindkét változat megvan,és olvasták mindkét kiadást. A trágárabb kifejezéseket és a hatalomhoz való viszonyt, is átírták,szalonképesebbé tették.
Persze ettől még jó lehet egy könyv,de én úgy gondolom
hogy azokkal a szófordulatokkal,és szóhasználattal volt
igazi,"ütős" az adott szövegrész.
Az árról annyit, hogy már 20000Ft -ot is kértek a két kötetért.
Ez volt idáig a legtöbb amiről tudok.
A Kat.Legendája most kelt el 10.000Ft-ért. "''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
-
brownus
veterán
Dave Howard A Démoncsászár fejvadászairól
nem, vagy még nem egy fonyódi, de pár oldal után nekem tetszik. könnyed és szórakoztató
még annyit, hogy:
Fawcettnek konkrét elképzelése van a karakterek jövőjéről, így nem írhattam akármit. - akkor írja meg b+!!!! nem a tűzvonalban meg a géniusszal kéne/kellett volna vacakolni
amik nem lettek olyan rosszak magyar viszonylatban[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest