Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
Dave Howard A Démoncsászár fejvadászairól
nem, vagy még nem egy fonyódi, de pár oldal után nekem tetszik. könnyed és szórakoztató

még annyit, hogy:
Fawcettnek konkrét elképzelése van a karakterek jövőjéről, így nem írhattam akármit. - akkor írja meg b+!!!!
nem a tűzvonalban meg a géniusszal kéne/kellett volna vacakolni
amik nem lettek olyan rosszak magyar viszonylatban -
Versus82
aktív tag
egy idézet a fórumukról:
"Lényegében 40 oldal hiányzik az eredeti változatból.
Ezt azok mondják akiknek mindkét változat megvan,és olvasták mindkét kiadást. A trágárabb kifejezéseket és a hatalomhoz való viszonyt, is átírták,szalonképesebbé tették.
Persze ettől még jó lehet egy könyv,de én úgy gondolom
hogy azokkal a szófordulatokkal,és szóhasználattal volt
igazi,"ütős" az adott szövegrész.
Az árról annyit, hogy már 20000Ft -ot is kértek a két kötetért.
Ez volt idáig a legtöbb amiről tudok.
A Kat.Legendája most kelt el 10.000Ft-ért. " -
aurum
senior tag
-
fügike
senior tag
Félelmetesen nagy fej az öreg, minden tisztelem az övé! Imho jobb köztársasági minisztert nem is találhattunk volna elsőre! Kár, hogy visszavonult, bár megértem! Nem fiatal már!
Bár én nem vagyok olyan mély gondolkodású egyén, mint sokan mások, azért lenne miőrl beszélgetni! Úgyhogy ha lehet, nyerd meg azt a free meal-t!
-
Nimrod
addikt
Ja igen, és sajna Damar ott is marad a harcmezőn.

Viszont Gul Dukat még bekavar a végén a Bajoron, valahogy nehezen akar kifingani.
De egy elvarratlan szál marad, ugyanis a DS9 parancsnoka (agyoncsapnak sem jut eszembe a neve) átmegy a szentély lakóihoz és nem derül ki, hogy visszatér e valaha. -
Nimrod
addikt
Dióhéj:
Breenel együtt nekiesnek a Földnek, szét is lövik. Föderáció morcos lesz, sereget összeszed, Cardassián lázadás, Föderációs hajók kopognak a Domíniumnál, Odo egyesül az övéivel (így cserélnek infót), harc nyista (kivétel a cardassiai lázadás), ennyi.
Viasat anno leadta, onnan tudom, csak már rég volt.
Voyagerben még a vadászok na és pesze a 8472-es volt a kedvenc.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azok is jó vonalak voltak.
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
nagyon király a bolygó neve:halál.megvan a rendezői változat 5.1-ben és állatian szól,ahhozképest hogy sztereóból csináltak térhatást.könyvben meg legalább 25-30-szor kiolvastam és ez nem csak szájtépés.egyik kedvenc könyvem,a düne mellett.egyébként mindkettő a kozmosz fantasztiks könyvek kiadásában van meg.ja és a dünét kb 10-12-szer olvastam mióta megvan:azaz 18 év alatt.
-
Nimrod
addikt
Akkor te eléggé korán hagytad abba a sorozatot. Később újraépítették ugyanis, majd rendszerbe is állították a defian osztályú hajókat.
A Voyager is nagyon jó, szerintem. Pláne a borgos részek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én az új Picard-féle Enterprise-t már kevésbé kedveltem.
Andromeda nem - olyan - vészes, bár Herkulestől mit vársz.
Nem lett volna rossz, van egy-két jó része is, csak a többi - khm... - kevésbé jó.
Babylon 5-nél meg mindig halott oldalakat találok csak.
Pedig az árnyak és a vorlonok a kedvenceim.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nimrod
addikt
Sajnos a sorozat legutolsó részében hatalmasat csalódtam.

Nem tud valaki egy linket, ahonnan a Babylon 5 és az Andromeda összes része letölthető?
Lexx-et nézi/nézte e valaki? Még régen ment a sorozat valamelyik német adón, szilveszterkor meg leadta a Vox a filmváltozatot. Na azóta nem tv nyicsivó.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Kollega Ur!!! Ejjnye bejneye!!! Bővebben: link Bővebben: link lap kozepe
udv
neduddki -
szekreny
tag
Azám, nekünk is megvan egy csomó otthon. Iszonyatosan jó borítóik voltak. A kedvencem az volt amelyik egy jövőbeni városközpontot ábrázolt a benne nyüzsgő városlakókkal. Amikor az ember jobban szemügyre vette a flangáló arcokat, akkor rájött, hogy egy csomót ismer közülük innen-onnan, ugyanis nevezetes figurák(most így hirtelen csak Darth Vaderre emlekszem..)
Aki meg nosztalgiázni szeretne, annak:
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

semmi pénzért nem adom, még kölcsön se. hát sajna leállt, se brett shaw, de katedrális... de én míg élek remélek.
Én semmit. 1szeri darabok voltak az eddigiek. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)