- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Hátha van itt olyan, aki tud erre választ.
Gondoltam bepótolom Asimov írásait. Szukits kiadásban van egy kronológiailag rendezett sorozat. Belevetettem magam. eBook hátránya, hogy nem tudom mely könyvek tartoznak egybe, bár annyira nem izgat, mert nem érdekel annyira a könyv címe. A robot univerzumot imádtam. Susan Calvin és később Baley vonal nagyon sodort magával. Majd jött a birodalom, ha jól értem. Unalom a tetőfokon. Most kezdtem bele az Alapítvány előtt című könyvbe. Elég furcsa volt, hogy egy rendezett könyv szerint ~1000 után ugrunk egy kicsit 12000-re (galaktikus kor). Cirka 11000 "év" eltűnt. Pedig tök izgalmas lett volna még, hogy az Aurora sorsa hogy alakult, hogy a Földet "besugározták". (Bocsi, spoiler gombot nem találtam itt.) Miképp terjeszkedtek az emberek. A Föld hogyan sorvadt el mondhatni. Mi lett Daniellel - bár gyanítom még lesz róla szó, szóval annyi elég, hogy miatta ne aggódjak
. Azért 11000 évet ugrani elég merész. Ráadásul úgy, hogy a pszichohistória szót már a robot univerzumban megemlítették. Ha jól emlékszem Giskard volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Windows 10
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- Android szakmai topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Dragonkin: The Banished
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EliteBook 840 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DJI Avata 2, Goggles 3, RC Motion 3, 1 év Care Refresh gari
- MacBook Pro 13
- Samsung 98 QLED 4K Smart TV QE98QN90AATXXH 2028.10.27-ig Magyar garanciával eladó
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.