Új hozzászólás Aktív témák

• Louro

őstag

Hátha van itt olyan, aki tud erre választ.

Gondoltam bepótolom Asimov írásait. Szukits kiadásban van egy kronológiailag rendezett sorozat. Belevetettem magam. eBook hátránya, hogy nem tudom mely könyvek tartoznak egybe, bár annyira nem izgat, mert nem érdekel annyira a könyv címe. A robot univerzumot imádtam. Susan Calvin és később Baley vonal nagyon sodort magával. Majd jött a birodalom, ha jól értem. Unalom a tetőfokon. Most kezdtem bele az Alapítvány előtt című könyvbe. Elég furcsa volt, hogy egy rendezett könyv szerint ~1000 után ugrunk egy kicsit 12000-re (galaktikus kor). Cirka 11000 "év" eltűnt. Pedig tök izgalmas lett volna még, hogy az Aurora sorsa hogy alakult, hogy a Földet "besugározták". (Bocsi, spoiler gombot nem találtam itt.) Miképp terjeszkedtek az emberek. A Föld hogyan sorvadt el mondhatni. Mi lett Daniellel - bár gyanítom még lesz róla szó, szóval annyi elég, hogy miatta ne aggódjak :).

Azért 11000 évet ugrani elég merész. Ráadásul úgy, hogy a pszichohistória szót már a robot univerzumban megemlítették. Ha jól emlékszem Giskard volt.

Új hozzászólás Aktív témák