Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nos, akkor, már ha nem a hülyeség a fő szempont, áruld már el, hol van a SB-ben a rengeteg X58-as PCI-E sáv! Egészen eddig arról volt szó, hogy NINCS elég egy több VGA-s konfighoz!

Az meg a minimum elvárás minden ez irányú topicban, hogy a stabilitást tesztekkel igazoljuk, éppen Blumi topicban alapvetés volt ez is. Ez teljesen független attól, ki tesztel, és engem sem zavart, hogy amikor csak beírtam egy teszteredményt, kérték az igazolását. Még akkor is, ha pár hsz-szal azelőtt már volt, ezért nem linkeltem be újra.
Nehogy már az alapján minősíts, hogy elvárom egy teszteredmény igazolását, vagy hogy a hosszas kitárgyalás után sem fogod fel, hogy NINCS 16+16+4 sávszél egy SB lapban, és nem is lesz.
És mi köze az egésznek ahhoz, hogy én mit csinálok, v. mit tartok jónak?
Éppen az említett topicban írtam azt is, minek tartom az efféle értelmetlen, személyeskedő beszólásokat. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alkoholista nevelde
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 20 hónap bolti garival! -
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- KiO12. 13. 14. Generációs procik érkeztek!!! Legjobb ár!!!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És mi köze az egésznek ahhoz, hogy én mit csinálok, v. mit tartok jónak?
Éppen az említett topicban írtam azt is, minek tartom az efféle értelmetlen, személyeskedő beszólásokat.