Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
válasz katt777 #23310 üzenetére
Swap file ide vagy oda, az ssd mint rendszerlemez kb olyan, mint a halnak a víz, létfontosságú.
Kis szemléltető példával szolgálnék: platformvátás miatt eladtam a hűséges amd x2 3800+ procim 2 giga rammal, és vinyóra telepítettem az új tulajnak a win7-et, meg egyéb apróságokat, friss win ide vagy oda, azért nagyonnagyon éreztem, hogy bizony nem a 64gigás ssdm van a rendszer alatt. Itt nem kódolásra, tömörítésre és egyebekre kell gondolni, hanem az "élményre". Olyan ez, mint a Mátrix, a saját szemeddel kell látnod, el nem magyarázhatja senki
Hogy sandy témában se legyen offtopic, egy szerény G530as az új társ az ssd mellett, ugyanaz a win maradt, pár drivert kellett csak felrakni, a win boot alatt a kis fénypacák olyan hamar eltűnnek, hogy ha rosszkor pislantok, nem is látom őket, mindezt egy kifejezett olcsó és réginek mondható kingston v100-al.ps. a bringabelsős tuning nagyon ötletes, grat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest