Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Hát akkor nem tudom... én 970p monitor kapcsán kerültem kapcsolatba a MagicTune nevű ürülék heggyel. Az egy újabb típus mint a 193P, és az akkori MT4 már túl új volt hozzá, szóval azért én mégis utánanéznék a helyedben (ha még nem tetted), hogy mivel kompatibilis hivatalosan a monitor, és akkor elsősorban azzal az MT verzióval variálnék.
Amúgy videó kártya driver frissít, XP SP2, stb... de attól tartok ezzel nem mondtam újat. Meg persze MT leszed, újraindít, MT feltesz és egyéb hasznos időtöltések. Aztán jöhet a haverok videókártyájának kölcsönkérése, reményvesztettség, depresszió, öngyilkosság...
(A Samsung meg lassan azért fevehetne néhány tökösebb programozót... ja gondolom nincs rá pénzük. De ebben az esetben ha netán lennének szivesek a gombokat visszatenni a monitoraikra...) -
OTee
aktív tag
Hi!
Nos:
3.5 nem műxik, nem támogatott monitor=exit
3.6 a color beállításokra kattintva kilép
4.0 változatlanul #341 hiba
SoftMCCS semmi extra, csak a fényerő ill kontraszt állítható, viszont rengeteg kiszürkített (halványított) adatot tartalmaz, illetve tudna adni.
Magyarul: a Helyzet változatlanul szar.

THX: OTee
-
ddekany
nagyúr
-
joshua7
veterán
Az enyém 5 hónapos.
Pixelhiba nincs.
Utánhúzást nem vettem észre semmit. Előtte jó 10 évig crt-m volt, de simán ment a váltás, semmit nem vettem észre játékokban.
A sima 193P MVA paneles, 20 vagy 25ms-os. Az enyém 193P plus, ami már csak 8ms-os. A sima 193P-nél lehet, h látnál utánhúzást. Ki kellene próbálnod.
Ha nem pixelhibás, simán megveheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Eladó kishibás 31.5" HP OMEN 32c
- Eladó Samsung 32" Gaming monitor C32HG70QQUXEN hajlított, szép állapot.
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(A Samsung meg lassan azért fevehetne néhány tökösebb programozót... ja gondolom nincs rá pénzük. De ebben az esetben ha netán lennének szivesek a gombokat visszatenni a monitoraikra...)

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060501/hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)