Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Hát akkor nem tudom... én 970p monitor kapcsán kerültem kapcsolatba a MagicTune nevű ürülék heggyel. Az egy újabb típus mint a 193P, és az akkori MT4 már túl új volt hozzá, szóval azért én mégis utánanéznék a helyedben (ha még nem tetted), hogy mivel kompatibilis hivatalosan a monitor, és akkor elsősorban azzal az MT verzióval variálnék.
Amúgy videó kártya driver frissít, XP SP2, stb... de attól tartok ezzel nem mondtam újat. Meg persze MT leszed, újraindít, MT feltesz és egyéb hasznos időtöltések. Aztán jöhet a haverok videókártyájának kölcsönkérése, reményvesztettség, depresszió, öngyilkosság...
(A Samsung meg lassan azért fevehetne néhány tökösebb programozót... ja gondolom nincs rá pénzük. De ebben az esetben ha netán lennének szivesek a gombokat visszatenni a monitoraikra...)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(A Samsung meg lassan azért fevehetne néhány tökösebb programozót... ja gondolom nincs rá pénzük. De ebben az esetben ha netán lennének szivesek a gombokat visszatenni a monitoraikra...)