- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Hát akkor nem tudom... én 970p monitor kapcsán kerültem kapcsolatba a MagicTune nevű ürülék heggyel. Az egy újabb típus mint a 193P, és az akkori MT4 már túl új volt hozzá, szóval azért én mégis utánanéznék a helyedben (ha még nem tetted), hogy mivel kompatibilis hivatalosan a monitor, és akkor elsősorban azzal az MT verzióval variálnék.
Amúgy videó kártya driver frissít, XP SP2, stb... de attól tartok ezzel nem mondtam újat. Meg persze MT leszed, újraindít, MT feltesz és egyéb hasznos időtöltések. Aztán jöhet a haverok videókártyájának kölcsönkérése, reményvesztettség, depresszió, öngyilkosság...(A Samsung meg lassan azért fevehetne néhány tökösebb programozót... ja gondolom nincs rá pénzük. De ebben az esetben ha netán lennének szivesek a gombokat visszatenni a monitoraikra...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (27UP850-W) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIIÓ!!
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- új Philips Evnia 49M2C8900AM - óriás QD-OLED Ambiglow - 5k, 240Hz, 1800R, DisplayHDR 400, DTS Sound
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest