Új hozzászólás Aktív témák

• OTee

aktív tag

Tisztelt 193P Tulajdonosok!

A következő kérdéseket szegezném néktek:
    Tisztelve a fórum szabályait, természetesen végigolvastam ezt is és több mási fórumot is, ami a TFt monitorokkal kapcsolatos.
    Hogy mégis ide írok, annak oka az, hogy látókörömbe került 1 ilyen monitor, amit szívesen megvennék ha minden összejön.
    A készülék:
    Képernyő neve Samsung SyncMaster 193P/MagicSyncMaster CX910P (Digital)
    Képernyő azonosítója SAM00ED
    Modell SyncMaster
    Képernyő típusa 19'' LCD
    Gyártás ideje 45. hét / 2004
    Sorozatszám H4JXB04488
    Maximális látható kijelző méret 38 cm x 30 cm (19.1'')
    Képarány 4:3
    Vízszintes frekvencia 30 - 81 kHz
    Függőleges frekvencia 56 - 75 Hz
    Maximális felbontás 1280 x 1024
    Gamma 2.20
    DPMS mód támogatás Active-Off
    Tehát kb. 1.5 éves, a jelenlegi új árához képest igen jó áron juthatok hozzá.
    Kérdéseim:
    -Mik a tapasztalatok a pixelhibákkal kapcsolatban? Kialakult vkinél az első bekapcsolást követő 1-2 hónap után? Várható hogy ez majd nálam jön elő?

-Háttérvilágítás fényereje, összességében a képe, kontrasztja romlott-e 1-1,5 év után?

-Nem jött le 1értelműen az utánhúzás mértéke sem. Nem vok ún. harcore játékos, de heti 3-4, esetleg 7-10 órát játszom, CS Source, BF2, Wolfenstein ET, illetve NFS MW valamelyikével. Eddig 1 19'' Eizot és 1 21'' Compaq (SONY) CRT-t használtam, de nemrégen a gyereknek vettem 1 LG 1915S 19'' TFT-t és ezen vígan játszom. Vajon ehez képest milyen lesz? Sajna nem tudom összehasonlítani a 2-t, mert vidéki az eladó.

-Meg szabad venni 1 ilyen 1,5 éves moncsit?! :Y

-Tekintettel a technológia fejlődési ütemére, MOST MÉG nem invesztálnék nagyobb lóvét TFT-be, hiszen mindenki tudja, hogy ez még nem a csúcs. Nem a játék a legeslegfontosabb, hiszen képszerkesztés, videovágás, filmnézegetés....is ezen történne.
    Ezért szeretnék nem TN-Film-s, viszont DVI-s monitort.

-Az Everst adatokból kiderül vmi a panellel kapcsolatban?

-Mire számíthatok? :F

Előre is köszönöm, ha vki válaszol, hiszen azért nem mai a topic utolsó hozzászólása :C

OTee :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés