- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
xuldar
addikt
''A másik problémám amit ma fedeztem fel, hogy az asztalon fekete háttérnél az startikonok mellett jobbra mint egy csóva, hármasával négyesével vastagabb vízszintes csíkok láthatóak, és ha mozgatom az ikont vele azzal együtt mozog.''
Moire-t állítsd be.
''A harmadik de utolsó problémám hogy, próbálom a monitoromat 1280x1024- be rakni meg is csinálja, de nem látni be az egész képet, csak ha az egeret tolom ide-oda, mintha görgetném a képet tudom belátni a dolgokat.''
Képméretet állítsd be. -
evola
senior tag
Szia.
Mi is vettünk barátnőmmel egy ilyen Samsung monitort,
de az említett problémák nem tapasztalhatóak.
Nem védeni akarom a Samsungot.(Sony Multiscan-t használok)
Csak annyit akarok mondani, mi nem tapasztaltunk idáig ilyesféle dolgokat. -
Lynnx
csendes tag
Az Auchanban a Samsung monitort, jó vételnek tűnt 37000ft síkképcsöves 17-es. Elég jó képe is van de a képe halványan ,főleg kék háttérnél, tele van görbe csíkokkal. Ha a legkisebbre vagy a legnagyobbra álítottam a zoom-ot, szinte eltüntek, de ha pont a monitor méretéhez igazítom remekül látszanak. A másik problémám amit ma fedeztem fel, hogy az asztalon fekete háttérnél az startikonok mellett jobbra mint egy csóva, hármasával négyesével vastagabb vízszintes csíkok láthatóak, és ha mozgatom az ikont vele azzal együtt mozog. A harmadik de utolsó problémám hogy, próbálom a monitoromat 1280x1024- be rakni meg is csinálja, de nem látni be az egész képet, csak ha az egeret tolom ide-oda, mintha görgetném a képet tudom belátni a dolgokat (de szerintem ez driver hiba nem a monitor). asszem 3.7 driverem van egy sapphire 128mb os atlantis kártyához.de ha drivert frissítek akkor a játékaim mintha a mátrixban lennék úgy néznek ki, így nem tudtam drivert frissíteni
Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Robot tolna pénzszállító vagont a Honor alá
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mini PC
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest