Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
őstag
euronicsba most egész jó akciók vannak a samsungokra,de szokott lenn edigitalba is áfamentes samsung akció,vagy várd meg a novemberi fekete pénteki akciókat,én is akkora tervezem a 48ju7000-est megvenni.
-
zoltan6
őstag
válasz Ciccuka #84873 üzenetére
Nem tudom honnét vetted ezt a listát,de azért egy-két webshopra rácáfolnék.
pc-dream shop:
előző tv-met onnét rendeltem,teljesen korrektül álltak hozzám minden tekintetben,megsürgettem a tv-t,mert nagyon szerettem volna minél hamarabb megkapni.a tulajdonos személyesen hozta el hétvégén délután a furgonjával ingyen.Felhozták a 4.-re.addig el sem fogadták a pénzt,amíg be nem üzemeltük a tv-t kipróbálni.
Ha visszaolvasol a fórumba a B,C szériás tv-t az itteni emberek 80% onnan rendelte.
emag-gal szintén nem volt még problémám,aquanál is vásároltam már.ilyen kifogás a nem ajánlott webshopoknál,hogy levélre nem válaszol,hát bakker 2015-öt írunk,telefont második csörgésre mindenhol felveszik. -
zoltan6
őstag
válasz Apollo17hu #85002 üzenetére
használd fel a TELEKOMTART kupont,és 2000ft lejön még.
-
zoltan6
őstag
most már teljesen megkevertetek ezekkel az idei 4K-s tv anomáliákkal,akkor a ju7000-es az nem ajánlott? mert november felé tervezek tv-t venni,kb 200-250-et szánok rá,vagy jobban járok a 2014-es modelekkel? iveltet semmiképp nem akarok.vagy keressek másik gyártót?
-
zoltan6
őstag
hát elég nagy átverés ez az extreme digital-os akció,szinte mindennap figyelem a 48ju7000 árát,mert azt szeretném majd megvenni,1 héttel ezelőtti ár: 362,majd tegnap csodálkozva néztem hogy fölvitték 449-re most meg akciózzák 382-ért.szép
amúgy máshol 349-362 körül megy.euronicsba volt pár hete 329-ért. -
zoltan6
őstag
válasz Mikeee89 #85578 üzenetére
ez engem is érdekelne,mert én is akkor tervezek tv-t venni,úgy rémlik mintha 30% körüli engedmények lettek volna.tavaly én a telekomnál telefont vettem féláron black friday-kor.
BlackFriday topicba vissza lehetne keresni,de már nem találom,az utódja a bestbuy topic,de az már utána lett nyitva.[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz Mercutio_ #85580 üzenetére
igen,közben linkelték nekem a blackfriday topikot,hát visszaolvasgattam,annyira nem vagyok elájulva a tv akcióktól,amik tavaly voltak:
"Samsung UE40H6200 3D SMART LED Televízió
-15.000 Ft
Valódi 3D élmény, új megvilágításban!
Samsung UE40H6200 3D SMART LED Televízió
139.900 Ft helyett
124900 Ft
Samsung UE40H6400AWXXH 3D SMART LED Televízió
-15.000 Ft
101 cm-es Full HD 3D TV hangvezérléssel!
Samsung UE40H6400AWXXH 3D SMART LED Televízió
149.900 Ft helyett
134.900 Ft
Samsung UE40H6500SLXXH 3D SMART LED Televízió
-10.000 Ft
Sportközvetítések a létező legjobb minőségben!
Samsung UE40H6500SLXXH 3D SMART LED Televízió
169.900 Ft helyett
159.900 Ft
Samsung UE48H6500SLXXH 3D SMART LED Televízió
-30.000 Ft
122 cm-es 3D élmény, akár +3 év garanciával!
Samsung UE48H6500SLXXH 3D SMART LED Televízió
229.900 Ft helyett
199.900 Ft" -
zoltan6
őstag
lehet hogy nagy király ez a h6400-as,de szerintem már ideje lenne a 2015-ös j szériát is ajánlgatni,mert már 2015 évvége van lassan.vagy ennyire nincs tapasztalat a J-JU modellekkel?
-
-
zoltan6
őstag
Na hosszas töprengés után arra a döntésre jutottam,hogy nem kell nekem az uhd tv,lemondok róla,így az iiteni agyondicsért favoritra a H6400-ra vagy a dupla tuner miatt inkább a H6500-ra esett a választásom,csakhogy már lehetetlen beszerezni a 48-as méretbe bármelyiket is.úgy hogy aki tud valahol,rendes samsung garival,és tűrhető áron,az ne tartsa vissza az infót.
Valaki ajánlotta itt a telekomot,hát kérem szépen ott halandó embernek vásárolni lehetetlen.ugye a webshopban nem lehet rákattintani a lista áras készülékre,csak a részletfizetéses telekom előfizetéses készülékre.az van mellé írva hogy megrendelés telefonon,vagy személyesen.
Na most én délelőtt félóra zenehallgatás után (munkatársunk kapcsolásáig szíves türelmét kérjük),végre sikerült emberrel beszélnem,aki közölte hogy csak személyesen telekom üzletben lehet készüléket vásárolni.
Ezután elballagtam a helyi T üzletbe,majd 40 perc sorbánállas után feladtam a leckét az ügyintézőnek,azt mondta,hogy 199 ezerért tudja ő adni a 179 ezres H6400-at.mert a 179 az webshop-os ár,azt nemtudja bevételezni,mondtam neki,hogy én nemtudom megrendelni,mire belépett az én telekom fiókomba.és látta hogy valóban oda van írva hogy megrendelés telefonon,vagy személyesen,utána felhívott valakit a központba,és azt az utasítást kapta,hogy ök nem látják a készletet,hogy hol van készülék,így nem tud segíteni,hívjam fel a 1412-öt,ott majd hátha tudják mi van.
délután felhívtam ismét 40 perc után sikerült is,ott a hölgy azt mondta,telefonon nemtudom megrendelni,csak az üzletben,ma adták ki éppen körlevélben,hogy az üzlet megrendeli saját raktárába webshop-os áron,ami lehet 1-2 hét,majd utána én ott megtudom venni.
hát nem semmi egy banda ez. -
zoltan6
őstag
válasz sityupityu #85683 üzenetére
nekem van náluk mobil előfizetésem,mégsem kell nekik a pénzem.
-
zoltan6
őstag
válasz Redeckt #85695 üzenetére
ne nézél már légyszives hülyének,én szarakodtam vele egésznap.van a webshop-os ár,az a 179760ft-os.
meg van a telekom üzletben levő ár,ha ott veszed meg a készüléket,az az ár 199 ezer ft.kinyomtatta az ügyintéző.de tegnap beszéltem telefonon a 1412-ön,ott azt mondták tegnap kiküldték a hitlevelet az üzletben levő ügyintézőknek,hogy webshopos áron kell megrendelniük a készüléket,mert nem tudnak az emberek a webshopból rendelni személyesen.
ezt is javítani fogják,tehát elképzelhető,hogy hamarosan bárki tud majd webshopról is készüléket rendelni személyesen. -
zoltan6
őstag
Most már tényleg nem akarom a telekom-os témával szétoffolni a topikot,valaki esetleg tud valahol még fellelhető 48H6500-as készüléket? vagy ha az sehol nincs akkor 48H6400-ast?
-
zoltan6
őstag
válasz Redeckt #85698 üzenetére
Na megvan a bibi miért nem tudtam megvenni a 48H6400-ast a telekom üzletben,ugyanis a 199 ezres a jó ár mint amit nekem is mondtak a T üzletben,a weblapon hibásan van feltüntetve a 179 ezres ár az a részletfizetés teljes ára.csak hibásan van feltüntetve,mindenesetre képernyőmentést csináltam.
így kellene kinéznie ahogy az alatta levő tv-nél:
úgy hogy holnap megyek megrendelem személyesen 199990ft-ért,mert telefonon még továbbra sem lehet megrendelni,hiába van ott az oldalon 4 ügyintézővel beszéltem+ még 1-el chat-en. -
zoltan6
őstag
válasz B-L-A-C-K #85859 üzenetére
megkérdeztem tegnap emailben a mediamarkot hol van még náluk ue48h6400-as készülék,most jött a válasz rá:
"Webáruházunk raktárában már nem található meg az adott termék, így nem tudunk biztosítani Önnek a kért televízióból sem kuponos áron, sem teljes áron.Az Ön álltal megjelölt termék elérhetősége a következő áruházakban lehetséges:
Media Markt Budaörs-199 999 Ft
Media Markt Pólus -199 999 Ft
Media Markt Mammut
-174 989 FtValamint a győri, a kecskeméti és az Aréna Plázában található Media Markt áruházainkban csupán egy termék elérhető, amely lehetséges, hogy a kiállítási darab, kérjük mindenképpen érdeklődjön áruházainknál, hogy tudják e Önnek biztosítani.
Megértését köszönjük!
Köszönjük, hogy Online Ügyfélszolgálatunkhoz fordult!"úgy hogy jó lesz szerintem a telekomos 200-ért,így kupon nélkül már a mediamarkal sem vagyok előrébb.
-
zoltan6
őstag
válasz menthor #85890 üzenetére
holnap reggel nézd meg a mediamarkt áruházakba,nekem ezt írták emailben,hogy itt vannak még: (ue48h6400)
Az Ön álltal megjelölt termék elérhetősége a következő áruházakban lehetséges:
Media Markt Budaörs-199 999 Ft
Media Markt Pólus -199 999 Ft
Media Markt Mammut
-174 989 Ft
Valamint a győri, a kecskeméti és az Aréna Plázában található Media Markt áruházainkban csupán egy termék elérhető, amely lehetséges, hogy a kiállítási darab, kérjük mindenképpen érdeklődjön áruházainknál, hogy tudják e Önnek biztosítani.vagy telekomnál 200-ért
-
zoltan6
őstag
válasz bostone #85965 üzenetére
igen,én is úgy rendeltem,csak úgy 200 ezer ft,de csak telekom üzletbe lehet megrendelni,telefonon nem.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
Mik ezek a hibák amiket irkáltok? foltosodás,felhősödés,elmosódás,bevilágítás,szappanopera? én ezekből valahogy kimaradtam,neken B650-es van,ezeket a hibákat nem tapasztaltam soha a közel 7 éves tv-n.meg olvasom hogy valakinél két képernyőcsere 2 év alatt ? ennyire rosszak ezek a mostani ledes szériák? lehet mégis hanyagolnom kellett volna a samsungot,és nem megrendelnem a h6400-at ha ennyi gond van velük mostanában.
-
zoltan6
őstag
mindig hihetetlenül nézem amikor írjátok ezeket az optimális nézési távolságokat,annyira nem életszerűek ezek a 60cm-es,meg 1 méteres nézési távolságok,ki az aki megveszi a 40 meg 48 colos tv-t aztán íróasztal előtt ülve nézi?
az emberek berakják a falhoz a tv-t,a másik falra meg a kanapét,az még egy panellakás szobájába is van kb. 3 méter.régen is el volt mindenki a dobozos 72cm-es tv-kkel,most meg már az lcd-bő is egyre nagyobb kell mindenkinek.ismerősi körömben az átlag tv 82cm-es szinte mindenhol,még tehetősebbeknél is. -
zoltan6
őstag
ebay-en kapsz hozzá,bár elég húzós kb 15 ezer ft szállítással [link]
nekem is kitört még költözéskor a csavar abból a hengeres tömör plexiből,én hosszú facsavart hajtottam bele.
nézd meg még a többi ebay-es találatokat is,nem volt kedvem több 10 oldalt végignézni.
vagy kompletten talpal együtt 6000ft-ért [link] bár szállítási díjat nem írja itt,de találni fogsz hozzá valahol tuti,van ehhez a készülékhez minden,vagy apróhirdetési oldalakon,hibás készüléket keressél. -
zoltan6
őstag
megjött nekem is a 48h6400-as tv,eddig nem sok időm volt tesztelgetni,meg foglalkozni vele,viszont,van arra lehetőség hogy bekapcsolásnál ne rakja oda a smart dolgokat a képernyő aljára? meg kiírja hogy bejelentkeztél xy néven,aztán addig még csatornát sem lehet váltani,amig ezek ott vannak a képernyő alján kb. 10 másodpercig.
-
zoltan6
őstag
válasz yoli666 #86739 üzenetére
én egy ilyet vettem pár hónapja médialejátszónak:
ZOTAC ZBOX CI320 NANO kell bele még laptop ram,meg egy ssd (pár ezer ft-ból megvan apróról),én nagyon szeretem,kodival használom windows-al,a filmeket synology nas-ról játszom le nfs-el.van rajta minden ami kell,ac-s wifi,bluetooth,beépített infra,rahadli usb,gigabit lan,hdmi,displayport,erős proci.3D-t még nem próbáltam mert nekem is pár napja van meg a H6400-as.
most elég jó árban van.én még 50 körül vettem. -
zoltan6
őstag
-
zoltan6
őstag
válasz SunMount3r #87380 üzenetére
telekomnál tudsz venni hozzá jóárban szemüveget,3000ft a 2db.
[link] -
zoltan6
őstag
szerintem menjetek át a hifi,házimozi topikokba a kábelekkel kapcsolatban,na ott aztán tényleg vannak őrült emberek,akik azt hiszik a százezres hdmi kábelen majd jobban megy a digitális jel. tényleg nem kell megvenni a legolcsóbb tescos kábelt,de azért szerintem nem kellene túlzásba esni.
-
zoltan6
őstag
válasz touchscreen #88350 üzenetére
akár még nézheted is ha upc-s vagy horizon tv,ha digis digi onnline,bár gondolom nem erre gondoltál,hanem valamiféle vezetéknélküli hangátvitelen.
-
zoltan6
őstag
Nekem sem tettszik az összefoglalóban beállított film mód,szürkés,sárgás, fakó élettelen,homályos,nekem a monitorom az kalibrált,úgyhogy nem a rosszhoz vagyok szokva,így van viszonyítási alapom.ezek a beállítások nem jók vagy régebbi szériás h6400-ashoz valók.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oehlbach XXL Masterclock USB feszültség-stabilizáló/órajel-generátor! Ideális DAC-hoz!
- Jamo s606 7.0
- Új Wanbo Dali 1 HD (natív 720p) LED Android 9 projektor. Netflix/Youtube/HBO!Wifi 6/BT 5.0. 350 ANSI
- TV fali tartó, 2 karos fali konzol 32-65" minen irányba dönthető eladó Hama 118619 32-65"
- Új Wanbo (Xiaomi) Mini Pro HD (új modell: natív 720p,de 1080p is) LED projektor. Android 9 okos TV!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest