- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
HBO-GO app működik annak akinek van előfizetése? Telefonon megy,tv- game over.
-
zoltan6
addikt
válasz
Hmmm1 #144241 üzenetére
Abba a távirányítóhoz évek óta nem nyúlnak dologban azért ne legyél annyira biztos.Bár ne nyúltak volna hozzá.Az az egyetlen negatívum a tv-ben.Ennél ocsmányabb,kezelhetetlenebb távirányítóm még sose volt.Még jó hogy kezeli a régi Samsung távokat.
Bekapcsoló gomb, hangerő,csatornaváltó a 4 irány,meg az ok gomb, aztán kifújt.Kb. oyan érzés mintha egy számítógép egérrel kellene irányitani a tv-t.Okádék.
A másik kérdéseidre nem tudok válaszolni,szép képe van,de nem vagyok egy inyenc minőség terén.tv-t nézek vele,hbo-go,meg rpi-röl sorozatokat sd-be vagy max.720p-be.Azt is inkább szerintem én észre sem vennêm hogy 120 hertzen megy a tv vagy 60-on -
zoltan6
addikt
válasz
PuMbA #144237 üzenetére
Pedig szerintem jó lenne az elgondolás ha működne normálisan,mert észrevettem hogy ha többen beszélünk a szobában,feljebb veszi a hangot.Csak az a baj hogy ezt random is csinálja,amikor csak békésen csöndben néznénk a tv-t,mintha a saját hangjára reagálna az érzékelője.De akkor megnyugodtam hogy ez ilyen.
-
zoltan6
addikt
Q80T készüléken az normális ha intelligens hangra van állitva,és random üvölt a tv,vagy alig hallani? Másnak is ilyen?
A másik meg hogy be van állitva a hang korrekció,mégis elkezd üvölteni ha jön a reklám. -
zoltan6
addikt
Hozzáértöktöl kérdezném hogy a QE49Q80T és a QE50Q80T csak méretbeli különbség van? Egyáltalán miért adtak ki belőle 1 col eltéréssel?
Illetve miért drágább egy 10-essel pld.emagon a 49Q80T az 55Q80T-hez képest? -
zoltan6
addikt
válasz
#21715712 #103615 üzenetére
szerintem 110 ezret simán megér
-
zoltan6
addikt
válasz
gyuri2008 #103386 üzenetére
A B550-es alapból nem támogatja a filmlejátszást usb-ről,de egy kis ügyességgel szervízmenüből bekapcsolható.
[link]
Csakis saját felelősségre!
itt egy képekkel illusztrált részletesebb leírás.
[link]
Nem tudom miért írjátok neki hogy nem tudja a lejátszást,ebben a topikban is volt róla szó 2012 körül,a B széria a legjobban moddolható készülék,az 550-est szinte B650-es szintjére fel lehet okosítani.
Egy kis olvasnivaló samygo fórum -
zoltan6
addikt
Telekomnál ismét kapható jó áron a népszerű topik kedvenc tv.130000ft-ért
SAMSUNG UE48H6400/S FULL HD LED TV -
zoltan6
addikt
telekomnál a népszerű 48H6400 130000ft,.ennyiért bestbuy
[link] -
zoltan6
addikt
válasz
Flashget #102352 üzenetére
hidd el,tényleg egyszerű emberek,évekig analógban nézték a upc adásait a c650-es tévén.kb. 1 éve nézik csak boxon keresztül digitálisan.amikor megláttam,azt hittem videókazettán néznék valami retró felvételt.t ehát szerintem bőven jó lesz nekik az 5500_as,hacsak nincs valami jobb.
-
zoltan6
addikt
válasz
juvegamer #102347 üzenetére
A H6400-at azért nem nevezném belépő kategóriának,az is 130-150 körül ment a 40-es,a 48-as meg 180 körül,de volt akcióba 160 körül is.
(#102348) Flashget
Akkor mit javasolnál? elég egyszerű embereknek lenne,akik észre sem vennék az 50hz-et 100hz közti különbséget,egy upc boxon használnák,tulajdonképpen monitornak,filmlejátszást jó ha tudja usb-ről.,esetleg youtube-t is használnák.150-t szánnának rá,jelenleg 32"-os)32c650) tv-t néznek,a 40'-os náluk már a hatalmas kategória,tehát elég nagy előrelépés lenne nekik. -
zoltan6
addikt
sziasztok,rokonomnak tv-t kellene nézni,nekem h6400-as van teljes megelégedéssel,mi annak a mostani ajánlott utódja,ami bátran ajánlható? olyan 150-ezres kategóriában,40'-nál nem kell nagyobb nekik.
-
zoltan6
addikt
válasz
AG Sheppard #100810 üzenetére
Nincs hozzá műszerem,eszközöm,monitorom kalibráltatva vettem,de tv-re nem akarok ezért fizetni,a régebbi tv-ket sem kellett kalibráltatni,mégis jók voltak.az összefoglalóban leírt film módot beállítottam,de szerintem az összes beállítás közül az a legrosszabb,talán a kiemelt,meg a természetes az ami tűrhető.
-
zoltan6
addikt
válasz
rajzol01 #100800 üzenetére
Én B650-ról váltottam,én is meglepődtem hogy azon szép éles kristálytiszta a kép,(most a gyerekszobában van), a h6400 meg fakó,életlen,homályos,a fehér inkább sárgás,a fekete szürkés,ismerősöm most vett egy sony-t nem egy drágát,csak egy belépő szintüt,de azon is olyan szép éles fekete,kontrasztos kép van.A következő tv-m szerintem nem samsung lesz.
-
zoltan6
addikt
-
zoltan6
addikt
válasz
Hopkins_001 #98372 üzenetére
Ebből az a tanulság a jól bevált H sorozat még mindig jobb választás, mint a tizen (beta) rendszerű J sorozat.
(#98374) Kicsirics77 Nekem sincs,örülök,hogy a H6400-et választottam -
zoltan6
addikt
válasz
blessbygod #97702 üzenetére
samba vagy nfs megosztás kell neked,azt keresd a samygo fórumán.itt van egy leírás a samba megosztásról.bár nem tudom a router képes-e a dlna-n kívül másra is.
Anno a B650-esemet,én is megmókoltam,hogy tudja ezeket a dolgokat,most a gyerek használja a kisszobába NFS-sel néz filmeket a nasról.. -
zoltan6
addikt
mediaklikk.hu nem jó?
mondjuk tv böngészője nem hiszem,hogy bármit is lejátszana,de számítógépen megy. -
zoltan6
addikt
válasz
gippazoid #97645 üzenetére
tápegység panelon nézd meg nincs-e púpos kondi,ha van akkor kondicsere,kb 100ft darabja.
-
zoltan6
addikt
válasz
janagawa22 #97307 üzenetére
Ne a böngészőbe keresd,hanem az alkalmazások/videó kategóriában,de többnyire csak külföldiek vannak,még olyan lehetőség van még hogy előfizetsz valahol,aztán annak a cégnek az appját használod,de nem értem amúgy
okos tv-d van és nincs rá tv előfizetésed?
vagy kiraksz az ablakba egy antennát,aztán az ingyenes dvb-t mindig tv-t fogod,amivel bejön az m4 is. -
zoltan6
addikt
valóban nem elérhető már a play áruházból,most nézem. én is csak a saját programjaimnál találtam meg.igazából 2015 okt.óta nem is fejlesztik.de neten még 1-2 helyen megtalálható apk-ban,nekem is i9506 van,de szaggat, akad a kép,a play-es értékeléseknél még s6-ra is írják,hogy akad.most próbáltam ki 1-2 csatornánál működik rendesen,pld.comedy centralon ahol animációs filmek vannak.
itt van pld. egy link,de nem garantálom a virusmentességét,csak saját felelősségre:
[link] -
zoltan6
addikt
Elvileg lehet,azt hiszem arra való a 19-es láb (hot plug) de eléggé vitatott,megosztott a téma több helyen is,pld. ebbe a külföldi fórumban is vitatkoznak róla.
[link]
Magyar oldalakon is írták tv szerelők,hogy szált már ettől el a tv-ben hdmi ic.
Én mindenképpen csak kikapcsolva dugdosom,mert nem kockáztatok,ahhoz túl drága volt a vga-m,meg a tv-m is.
Most nem olvasgattam át részletesen a HDMI szabványt,de mintha az rémlene ez a hot plug csak HDMI 1.3-tól felfele van. -
zoltan6
addikt
válasz
DiamondBack #96654 üzenetére
noname 1000ft-os kinai egér is működött nekem a h6400-el.
-
zoltan6
addikt
válasz
Ku'leth #96601 üzenetére
akkor most mi a pontos típusa? ha LE.akkor az B vagy C nem?
Típus
U = LCD LED háttérvilágítással
P = Plazma
L = LCD CCFL háttérvilágítással
K = OLED
Régió
N = Észak-Amerika
E = Európa
A = Ázsia
Méret hüvelykben
Évjárat
J = 2015
JU = 2015 UHD
JS = 2015 S'UHD
H = 2014
HU = 2014 UHD
F = 2013
EH = 2012 Hybrid
ES = 2012 Slim
D = 2011
C = 2010
B = 2009
A = 2008 -
zoltan6
addikt
-
zoltan6
addikt
-
zoltan6
addikt
válasz
dethroner #94769 üzenetére
vagy egy mini pc-t,én vettem egy Zotac ZBOX CI320 NANO mini pc-t,aztán ott van a tv alatt,kodival mennek a filmek a nas-ról,meg van rajta egy windows,ha netezni kell,aztán királyság.
-
zoltan6
addikt
válasz
sandró60 #92226 üzenetére
automatán volt a frissítés,nekem a kikapcsolással nem volt gond soha,meg az itt említett youtube-t el kell indítani a fényerőhöz probléma sem.de ha belegondolok volt mostanában 1-2 érdekes dolga a tv-nek.Volt egyszer,hogy magától kikapcsolt,ezt betudtam annak hogy vagy áramingadozás volt,vagy asszony beállította kikapcsolásra.Tegnap este magától lenémult a hangja például.szóval vannak vele ilyen rejtélyes dolgok.
-
zoltan6
addikt
Meghülyült ma a tv-m 48H6400-as. (2 hónapos)2800,1-es szoftver van rajta,felkapcsoltam hdmi4-esen volt mint amikor kikapcsoltam,átkapcsoltam tv-re,csatornát akartam váltani,erre kiírta hogy leállítja a felvételt
? ok-ot nyomtam,majd nem reagált semmire.a tv hátulján levő gombokra sem.csak teljes áramtalanítás segített.
volt már valakinek ilyen? a 6 éves b650-em sosem csinált ilyet.tényleg ennyire ocsmányok lettek a samsung-ok mára?mert a galaxy s4-es 1 éves telóm is produkál furcsa dolgokat. -
zoltan6
addikt
emagnál készletkisöprés van.van 1-2 samsung tv leárazva 13-25%-al ha valakit érdekel.pld.40ju6400 164900ft
[link] -
zoltan6
addikt
válasz
SunMount3r #91115 üzenetére
1080-at ír,nagyon jó minőségű,de így angolul nekem nem jön be
(#91117) zazenke tv távirányítón info gomb,és akkor kiírja a bal felső sarokba,nekem elindul 480-ba,majd kis idő múlva 720,végül 1080.
-
zoltan6
addikt
válasz
#94529552 #91111 üzenetére
Kalocsa volt nem Kecskemét.(régi cégtudakozó oldalakon még megtalálható)
6300 Kalocsa, Szent István út 78. (Bács-Kiskun)
Információ:
A Pc-Dream Kft. családi vállalkozás, három magánszemély tulajdona.
Cégünk fő profilja: Számítástechnikai, szórakoztató elektronikai kereskedelem és szolgáltatás
Most ők üzemeltetik:
"A pcdreamshop.com webáruházat a Műszakiplaza Kft. (székhely: 2143 Kistarcsa, Széchenyi út 88., Cg.: 13-09-166074) üzemelteti."még a hardveraprón is hirdettek régen:
[link] -
zoltan6
addikt
válasz
Flashget #91088 üzenetére
Így van nagyon korrekt cég volt a pcdreamshop,2009-ben tőlük vettek még a B650-emet,maszek cég volt,annyira akartam a tv-t amikor összejött rá a pénz,hogy a tulaj saját maga hozta el nekem Kecskemétről Dunaújvárosba a készüléket,ráadásul hátvégén a feleségével,ingyen.Addig el sem mentek amíg ki nem csomagoltuk,és kipróbáltuk a tv-t.
Sajnálom hogy már nem a régiek üzemeltetik,én nem is hallottam róla,hogy tulajváltás volt.Anno itteni ajánlásra vettem tőlük a tv-t,szerintem az itt fórumozók jó része ott vette a B,C sorozatot. -
zoltan6
addikt
nekem nincs még ilyen kütyüm,a nagygépemben van egy pci-e-es terratec dvb-t/dvb-c tunerkártya,de csak arra használom,ha foglalt a nagytévé,én is tudjak tévézni,illetve windows-os tabletemhez van egy avermedia usb-s dvb-t tuner.igazából,a felvétel engem annyira nem izgat,mert fenn van a magboltban is már pár órával később minden.talán egyszer-kétszer próbáltam ki az elején a felvételkészítést.
Az általam linkelt usb-s tunerről,itt van egy alaposabb logout-os leírás teszt,azt olvasgasd,meg ott a fórumban informálódj.
meg van a prohardveren is ennek külön topikja:
DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök (USB, PCI, PCI-e, stb.) -
zoltan6
addikt
válasz
SunMount3r #90852 üzenetére
vannak ilyen kábelek edigital-nál is,hasonló árban,ingyen szállítással.
-
zoltan6
addikt
Minek bohóckodtok ezekkel a dlna-s hülyeségekkel,plex,servio,stb? egy mini pc aztán merevlemezről,vagy nasról nfs-el,sambával,vagy egy rassberry pi 2.azt látom hogy csak kínlódik mindenki ezekkel a médiaszerveres programokkal.aztán csak megy a panaszkodás,hogy ezt se játssza le azt se játssza le,nincs felirat,nem tudok beletekerni,stb.
-
zoltan6
addikt
válasz
SunMount3r #90706 üzenetére
akkor már inkább egy usb 3-as 64gb-os pendrive,egy ugyanilyen pendrive-al csak 32 gb-ossal próbáltam a hangya 3d-s 16gb-os mkv verzióját tökéletesen ment akadás nélkül.
-
zoltan6
addikt
válasz
sandró60 #90472 üzenetére
azért az a majdnem erősítő árával megegyező átalakító ebay-en kb 2500ft
[link]
de találtam 1500ft-ért is,aki fejhallgatózni akar szerintem egy próbát megér.
[link]
de van millió változatban ebay-en fillérekért,még olyan is van amibe erősítő van,aztán csak belekell dugni a fejhallgatót.
[link]
conrad árait nem igazán szabad figyelembe venni,mert igen csak elszállott árai vannak. -
zoltan6
addikt
válasz
sityupityu #90436 üzenetére
a HbbTv az mire való? tudnám én azt használni digikábelen? vagy csak földi sugárzáshoz van?
-
zoltan6
addikt
válasz
Flashget #90345 üzenetére
bizony a régebbieket nem szabadott frissíteni,nekem is ott volt a B650-es pld.A legjobb sorozat volt a B-s szerintem (most megkapta a gyerek) a pvr funkciótól kezdve a böngészőig mindent rá lehetett varázsolni,most is NFS megosztással nézi róla a filmeket nason keresztül. még a quake 1 is futott rajta.
[link]
-
zoltan6
addikt
válasz
SunMount3r #90267 üzenetére
Apósék régebbi samsungja,talán d vagy f széria is ezt produkálja,tavaly járt le a garija,pedig még vettek hozzá plusz garit is.szerelő azt mondta kb. 100K lenne a javítás,panelcsere,(kijelző) de az csak a jobb felső sarkában kezdett el sötétedni,úgyhogy szerintem kezdhetsz aggódni,bár a tied még garis.
Hihetetlen hogy ezek a mai tv-k 4-5 évig húzzák már csak, aztán kuka. -
zoltan6
addikt
Ha már a kalibrálásról ennyit beszélünk,akinek kalibrált a h6400-as tv-je,az igazán megoszthatná karácsonyi ajándéknak a beállításait a kedves fórumtársaival.
bár tisztába vagyok vele,hogy minden készüléket egyénileg kell kalibrálni,de egyfajta kiindulási alapnak jól jönne. -
zoltan6
addikt
válasz
Imi1981 #90072 üzenetére
a samsung remote nem jó?most nincs időm kipróbálni,de régebben használtam a B-C szériához,annyi hogy úgy rémlik fix ip-re kell a tv-t állítani.
vagy a samygo remote?
vagy ez? Smart TV Remote ez a H szériát is támogatja. -
zoltan6
addikt
válasz
Kicsirics77 #89799 üzenetére
lehet 14 napos elállással visszavitt készülék.
-
zoltan6
addikt
én ezt vettem most BF-on egy 10-essel olcsóbban Panasonic DMP-BDT270EG,megvagyok vele elégedve maximálisan.
valaki írta itt nem rég,hogy csak a panasonic tudja a samba megosztást,ezt megerősítem,meg is lepődtem,amikor hozzátudtam adni a nasom mappáit,és simán visz mindent,na jó iso-t azért nem.úgyhogy én ajánlom a panasonicot.volt samsung blu-ray lejátszóm egy régebbi nem 3d-s,de az nem sokáig húzta. -
zoltan6
addikt
válasz
sityupityu #89623 üzenetére
igen amikor írtad ,akkor akartam kicseréltetni gyárira,de már késő volt,mert elpostázta,annyira megörültem hogy találtam vaterán jó áron,hogy nem is figyeltem hogy utángyártott.pedig nem sokkal drágább a gyári.mindegy ezt elszúrtam.
-
zoltan6
addikt
megérkezett az itt ajánlott H6400-hoz a Samsung AA59-00431A távirányítom a vateráról,sajnos későn vettem észre,hogy ez egy utángyártott,és ezt rendeltem be az eredeti helyett,mert az is volt az eladónak,de amikor jeleztem már elpostázta.
Annyira gagyi használhatatlan,hogy ennél a kicsi gyári is jobb,nehezen kapcsolnak a gombjai,csúnya,igénytelen -
zoltan6
addikt
válasz
torreador22 #89380 üzenetére
edigitalba,meg eurononicsba van még 48h6400-as 190-ért.
-
zoltan6
addikt
Euronicsba honnan az istenből kapartak elő C sorozatú TV-ket?
SAMSUNG UE40C6600UWXXH 99999ft
van C5000-es is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Philips LCD és LED TV-k
- Robot fűnyírók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Politika
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest