- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace05
senior tag
válasz
Donki Hóte #107724 üzenetére
További színt ad neki, de nézd meg ezt a videót.
@Daffni2
Nem tudom pontosan, hogy mi a szabálya a visszavételnek. Talán ha hibás, akkor szó nélkül cserélik egy másikra három napon belül.
De azért javasoltam, mert én is az mm-ban vettem a tv-met. Recsegett a hangszórója, főleg a Netflix alkalmazásban, meg a hdmi forrásban. Visszavittem három napon belül, a mm szaki, tv forráson keresztül próbálta reprodukálni a hibát, egy rohadt hangos árkádban. Persze, hogy nem sikerült neki, de akadékoskodás nélkül cserélte egy másikra. Aláírom, lehet, hogy a jóindulata miatt volt. -
PuMbA
titán
válasz
Donki Hóte #107724 üzenetére
Nagyon valószínű, hogy rossz a TV
Fényerőt és színt normális állapotban 50% fölé nem kell vinni, hacsak nem akar szemfájdalmat az ember. Nem süt rá a TV-re véletlenül a nap vagy sok fény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 20+ eredeti film Bluray lemezen eladó
- Helix DSP Mini Mk2 Made in Germany! Rendkívül jó hang! DSP/6 csat. hangváltó! Burr-Brown D/A és A/D!
- ÚJ táp kábel 2 méter hosszú 220V hifi cd dvd erősítő fiio sony denon marantz fiio dac
- ÚJ XLR sztereo interconnect 0,5 méter kábel hifi cd dvd erősítő fiio sony denon marantz
- Cambridge Audio Interconnect RCA-párok: Atlantic/Arctic/Pacific. Méretük: 88-93cm között. 5 pár van!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest