- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bghistvan
senior tag
válasz
#94529552 #110769 üzenetére
Rendben.......én elhiszem hogy kizártnak tartod az "okos" ügyfélszolgálatos sablon szövegét a szervizben való átállításról,és a velejáró általa elmondott garanciális problémáról,de mégegyszer leírom......aki bevállalja ugyanezen típusnál a távsegítségen keresztül a regionális beállítások módosítását,és valóban sikerül is előhozni a plusz opciót,akkor én is boldog leszek, mert lesz rá végre példa, hogy valóban tudják orvosolni a problémát (de addig is a tv-m nem lesz kísérleti nyúl , hogy majd ezen fórumon lehessen miről beszélgetni
)
Mellesleg ne érts félre,nem szemrehányás képpen említem meg a témát,de ha már itt tartunk, akkor Te leszel az utolsó ember,akinek egy picikét is hagyatkozom a tanácsára,véleményére és tapasztalatára a jövőben, mert a "testvér topikban" rajtam kívül másoknak is előszeretettel ajánlottad ezt a készüléket a panel tulajdonságait illetően, és lám-lám.....hiába informálódtam a vásárlás előtt.....úgy tűnik mégsem azt tudja a tv ,ami miatt megvettem
És hangsúlyozom ismételten,ne értsd félre amit írok,csak szerintem legközelebb tényleg olyan tv készülékeket ajánlgass,amiknek a specifikációival tisztában vagy.Mindezek ellenére szeretem a készüléket,nagy,kicsit okos is, szép a képe, csak hát az a fránya elmosódás csökkentés......hajjjjj.....pedig 100hz-et akartam......de már nem érdekel
Szóval néha követem a topikot, és ha valakinek megoldódik a dolog, akkor annak előre is gratulálok,és megkérem ne tartsa magában a megoldást,ossza meg velem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest