Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz sandró60 #51836 üzenetére
A plazmához képest?
Annál azért többnek kéne lennie.
400Ft havonta az kb. 8kWh, vagyis napi 260Wh-val kevesebb. Az napi 5-6 órára számolva 45-55W.Nem tudom mekkora TV-ről van szó, de ha 40" és led, akkor kb. 50-70W-ot fogyaszthat, következésképpen a plazma nem ehetett többet 100-120W-nál. javultak a plazmák fogyasztásban, de ilyen jót én még nem láttam.
-
BBéci
legenda
válasz sandró60 #51836 üzenetére
Végre valaki saját tapasztalatát írja le a sokat emlegetett áramfogyasztás témában. Szerintem teljesen reális, amit meséltél, jó lenne, ha a sok plazma ellen kiabáló emberke felfogná, hogy csupán ennyi a különbség, viszont képminőségben óriási. Természetesen a plazma javára.
(#51838) sb
Ahogy írod, még nem láttál 120 wattot "fogyasztó" plazmát, mégis vitatkozol, pedig van olyan. Liszi70 fórumtárs 65 colos ST50-e nem eszik átlagosan 200-nál többet.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
Burt1793
veterán
válasz sandró60 #52045 üzenetére
Én mindig frissítem. Most bekalibráltam a tv-t egy leírás szerint, sokkal jobb lett, teljesen élethű minden.
Azt javasolták a tesztelők, hogy a motion plus legyen kilőve, ki is lőttem, a bd filmek most gyönyörűek.
Nem lehet, hogy ha a motion plust kikapcsolom, akkor lesz 100HZ (valódi), ha meg bekapcsolom, akkor lesz látszólagos 200? Mindegy, ha jó minőségű filmet nézek, akkor a film opción nézem (itt állítottam be a dolgokat), ha meg szar sd tv adás megy, átrakom normálra. Engem az is zavar, ha a motion plus 1-2-esen van, szappanopera lesz az egész. Ha ki van kapcsolva, akkor kb olyan, mint a moziban, persze ez csak a jó kváliti esetén igaz.(#52046) szucsati: A 6xxx-es széria gondolom mind lejátssza, az enyém: 55f6400 jobban is szereti. Serviio-val megy, nálam minden oké.
[ Szerkesztve ]
-
szumoo
senior tag
-
vlevi
nagyúr
válasz sandró60 #52321 üzenetére
Ez alátámasztom. Én is kaptam olyan pü-t valakitől, hogy samu vinyója volt (mármint gyárilag samu külső házas vinyó), és USB3-as, és nem ismerte fel a samu tévé. Nekem WD Mybook Essential winchesterem van, 2TB méretű és USB3-as, de tökéletesen működik a Samu tévével, ezt add össze.
De próbáltam már sharkoon USB3-as rackbe belerakott 2TB méretű WD20EZEX winyóval is, és azzal is ment. Természetesen NTFS-re formázva, mert különben a 4G-nál nagyobb fileok nem férnek rá. az exFat filerendszert nem ismeri. A tévém egy Samsung LE40C650. Nagyobb winchestert én sem mertem venni, mert bár a win7 kezeli a 3TB-os, vagy nagyobb lemezeket, de nem volttam biztos benne, hogy a tévém, vagy az androidos herkentyűim is tudják-e kezelni.
A különbség ugyanis az, hogy 2TB kapacitásig jó a hagyományos, még a DOS-os időből ismert MBR-es FAT tábla, de 2TB méret fölött már csak a GPT típusú partíciókkal lehet kihasználni a teljes (3-4TB lemezkapacitást). És nem tudom, hogy mi és hogyan képes a GPT használatára. Win7 az biztosan, de pl. XP, és egyebek nem tudom. -
Tin
veterán
válasz sandró60 #53734 üzenetére
köszi!
á, szerintem ez döglött, elkezdi a network beállításokat, és a jelszó beírása közben, vagy néha a hálózatok keresésénél fogja magát és kivág. próbáltam wpa, wep és mindenféle beállítással, nem megy, legtöbbször már a jelszót sem engedi beírni.
vagy, ha csatlakozik, egyszerűen nem megy a net, addigra megszakad. néha meg megy a net...
szerintem azon kívül hogy hulladék, semmi baja. majd a szerviz szív vele...
-
veterán
-
BullZeye
veterán
válasz sandró60 #54415 üzenetére
Nem haragszom, a TV-t tegnap fizettem ki, és november közepén jön meg, manual-t pedig nem töltöttem le, mert ha már kifizetek 300k-t és adnak hozzá egy szép kis könyvecskét, akkor míg "melegszik" a TV fogom elolvasni. És egy IGEN/NEM válasz sokkal rövidebb lett volna
(#54416) krx21
50F6640 lesz amikor megérkezik. Ezt speciel nem tudtam, azt hittem van külön game mode, és máshol olvastam hogy át kell írni a PC-re.(#54417) regger
Azért kérdeztem, hogy megoldható e akkor, hogy ne kelljen átírogatni a nevét mindig ha filmezek és ha játszom. De ahogy krx21 írta, akkor elég ha váltogatok game-mode ON/OFF között.köszi
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Markizmark
addikt
válasz sandró60 #54488 üzenetére
Ez önmagában nem jött be, de a sávszélesség 40-ről 20MHz-re csökkentésétől fölgyorsult a YT app.
Kiváncsi leszek meddig tart. Az a baj, hogy így 130Mbit lett a wifi. Mondjuk nem észrevehető normál használat mellett.Amúgy az F6400 tudja az 5GHz-et?
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
syler123
veterán
válasz sandró60 #54547 üzenetére
Köszönöm
Még lenne egy kérdésem. Tegnap vásárolgattunk, és bementünk a médiamarkt-ba. Nézegettük a tv-ket. Ott is ilyen SSG-5100GB szemüveg volt kitéve, de én ezen semmit sem láttam, ahol tölteni lehetne Nagyon érdekes, jó lesz leírás, de remélem nem valami egyszer használatos szemüveg, mert elég jó áron van, 3k, akkor még vennék 2-őt belőle. Esetleg ha ajánlatok másikat, ami jó lenne a tv-mhez
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz sandró60 #54534 üzenetére
".Amig a honlapon látod addig még rendelhető."
Ez sajnos nem mindig így van "hungáriban"
Szintén 6670-et rendeltem a t-től még májusban /akkor még 270.000-ért/ kb. 3-hét után visszamondtam, mert az agyvérzés kerülgetett már.
A t szerint nem volt belőle az országban 1 db sem, a Samsung ügyfsz. szerint igen, hiába ők szállították volna ki, amíg a t nem küldte nekik a rendelést addig semmi nem tudott történni.
kb. 10-15 hívás után besokalltam és vettem az euronicsban a 6400-et.
Persze ez még az F széria érkezése elején volt, remélem a kolléga megkapja a tv-t.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest