- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
telekomnál 65tu7022-t vettem fél éve, igaz szerződéssel, meg részletre, hülye lettem volna egyben fizetni, 165K lett volna egyben, de most az épp nincs, viszont van 55-ös 22X6670ft-ért, 146K a vége.
Nem a csúcsok csúcsa, de ennyiért egész jó, nincs bevilágítás, egyenetlen fényerő, stb, szóval ezt a kategóriát is érdemes megfontolni, bár méretet sem írtál. -
PuMbA
titán
-
kokokka
addikt
-
sajtos75
tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Alapállapotba nem szeretném helyezni a rendszert...
---------------Ezeket próbáltad már?
Áram ki-be dug, minimum 10 percre...
HBO applikációt töröl, majd újratelepít.------------------
Szerk:
Ezen átugrottam, bocs...
Szóval, hogy törölni sem lehet?
Nem marad más választásod, mint a Factory reset, vagy egy média lejátszó, ami tudja a hbo go-t, ha annyira fontosak a beállítások, hogy nem akarod meglépni a visszaállítást.
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
-
PuMbA
titán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A H6400 néha még a 30-50közötti sebességet is nagy nehezen préseli ki magából, főleg wifi-n.
Viszont, ha ez megvan, akkor a max 720 HD nem okoz(hat) neki gondot, már ha ezt érted idegeskedés alatt, talán mérj egyet.
A nagydög 7500 meg simán hozta a 150-et is, amit egyébként 2 hete eladtam, tehát csak, mint H6400 tulaj vagyok a topikban jártas "már...csak", nevezzük így. A 7500 helyett Sony-t vettem, elég volt a Samsung kegyetlen hülye baromságaiból...Csak úgy a semmiből egy másfélmillás tévén előjött 4 pixelhiba is. Hát kurva érdekes...Az 50-es H6400 meg "elaludni" jó lesz a hálóban...

-
Flashget
félisten
-
sityupityu
veterán
-
Redeckt
tag
Nyugodtan veheted.
A TV-d "HDD 5V 1A" jelzéssel ellátott USB portjába csatlakoztasd majd (oldalt, felülről a 3. port).
Ha nem lenne elég a tartozék kábel mérete (saccra 45-50 cm), akkor veszel egy kicsit hosszabb USB 3.0 A - micro B kábelt, és azzal használod.A használatba vételt javasolt, pl. egy Hard Disk Sentinel általi ellenőrzéssel kezdeni. Ha netán gond van, mehet is rögtön a csere. Ha szükséges, van erre téma, de akár dobhatsz egy privátot is.
-
Redeckt
tag
Igen! De javaslom olvass vissza. Elég sokat volt téma az elmúlt napokban.
(#85966) ben-ga:
Nem tudom, hogy mi számít számodra olcsónak. De, ha ez igen, akkor jelzem, hogy ebben két S2 -es tuner is van.

Ami sokkal fontosabb, hogy még ajánlott TV is.
Viszont nem tennék rá egy fillért sem, hogy ez még valóban rendelhető, de hátha. Per pillanat ezt írja..
-
zoltan6
addikt
igen,én is úgy rendeltem,csak úgy 200 ezer ft,de csak telekom üzletbe lehet megrendelni,telefonon nem.
-
yvsmad
őstag
A tévétől függ, hogy hogyan használja a HDD-t a PVR funkcióra.
Az elmúlt évtized Philips-rendszerű DVD felvevőiben úgy volt, hogy a HDD-n ki volt jelölve egy rész, amire folyamatosan vett a készülék és amit visszaolvasott, azt rakta ki a képernyőre. Így lehetett az élő tévéadást megállítani, visszatekerni stb. vele. Ezeknél gyakran romlott el a HDD, mert az első 20-40 GB-nyi rész állandóan használatban volt.
Amelyik tévé hasonló rendszert használ, annál ma is előfordulhat ilyen hiba. De pl. az új LG-k külön fájlokba írják egymás után az élő tévéműsort, ezért nem mindig ugyanazt a részét használják a HDD-nek. Sajnos a többi márkánál nem lehet belelátni a HDD tartalmába, mert le van titkosítva. -
Flashget
félisten
Én csak rövid időkre raktam rá amíg felvettem műsort, de amikor vettem egy Alma C2200-at már nem.
1TB-os 2,5" mondanék vagy ha csak arra kell, hogy felvedd a műsort amit megnézel elég az 500GB is.
Én ezt használom ajánlásra tv, BD lejátszó, Almahoz.
Én is csak ajánlani tudom teszi a dolgát eddig hibátlanul WD belsővel szerelt. -
dokee78
félisten
-
killyourlust
csendes tag
Nálam sem megy ma este a youtube app, minden betöltődik - subscription, what to watch, miegyéb, ámde a videót nem indítja el, marad folyamatosan "LOADING..." képernyőn. Mindegy milyen videó, semmit nem játszik le. Valami általános probléma lesz az appal, nincs frissebb verzió. Nálam H6500-on, bár az lényegében ugyanaz, mint a 6400. Ígyhát gondolom akkor várunk.
-
dokee78
félisten
-
dokee78
félisten
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
-
Flashget
félisten
A H6400-ban DVB-T/C tuner van, tehát alkalmas a földfelszíni vételre, mint minden tv amit x. éve kiadnak Mo-n egy rendelet alapján.
Miért kínálná fel addig, amíg nem állítod a vételt pl. kábelről légire és nem csatlakoztatsz, hozzá szobai vagy kültéri erősítős antennát ?(attól függően milyen messze van a legközelebbi adótorony és milyen vételi lehetőség van nálad) ezután betudod hangolni a free vételre.
Terchnikai segítséget ebben a topicban kaphatsz. [link]3D-s tartalmat meg külön célhardverrel kell nézni (BD lejátszó, média lejátszó, pc) ami egy mozifilm esetében 50GB méretű és nem a felezett felbontású .mkv-t jelenti.
-
Samsung SPS
tag
-
apszi
őstag
-
poli27
veterán
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
Szerintem a legtöbben ebben a kategóriában az ue40H6400-at fogják ajánlani.
-
törölt tag
-
Flashget
félisten
Félre értesz. Semmi gond a H6200-al csak nincs benne satellit tuner. E nélkül mezei beltérivel tudod nézni a tányéros tv-t.
De ha CI+ CAM-ot szeretnél, hogy ne legyen még1 távkapcsolód, áramevőd és tudjál a TV-vel felvenni műsort tányérostv-ről, akkor kelleni fog pl. a H6500. itt 10 havi 0% hitel van most
Én egy ilyet állítottam be kollégámnak digi tányéroshoz CI+ CAM-al. -
Flashget
félisten
de pár hónap múlva, lehet megtörténik a váltás upc lavóros tv-re.
csak jelzem ha ilyenre váltasz ezzel a TV-vel nem tudsz használni CI+ kártyát, mert ahhoz kell a DVB-S2 tuner.
Az pedig nincs a H6200-ban így csak a beltérit tudod használni hozzá ami gyengébb képet nyújt. Ezt a Digin is láttam saját szemmel, de BBéci is eltudja ezt mondani UPC esetében. -
Teasüti
nagyúr
Ezt értsd úgy, hogy a szolgáltatók szanaszét tömörített videó stream-et "szolgáltatnak", szóval a helyzet az, hogy a száloptikás Digi-n kívül minden más gyenge minőséget produkál.
Elfogadható képminőséggel nem lesz baj, csak ne a tévét hibáztasd, ha adásról adásra és műsorról műsorra változik a minőség, kockásodik, ingadozik a kontúrélesség, tömörítési hibák fordulnak elő, stb. De ezek egy részén lehet segíteni egy kis nézési távolsággal. Nyilván nem másfél méterről nyújtja a legjobb élményt a tv adás, mint egy BD50.Árhoz nem szólnék hozzá, nekem megfelelt a bolti garancia is...
A beépített lejátszó sokunk igényét kielégíti, majdnem mindent lejátszik, a feliratokat is kezeli.
Fogadd részvétem...
-
PuMbA
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Motoros topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó oshiba dynabook satellite B551/D
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Olcsó hangprojektor majdnem ugyanolyan vinnyógosan szól, mint a TV, mert a közép hangok kimaradtak belőle.

De ezzel nem vagyok kint a vízből, mert a root alap.

Csepy