- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
nightshadow #15162 üzenetére
Igazad lehet, az is bőven elég. Az ár mindig kritikus, bár már a 6500 is 190 itt-ott, azt mondják (én most pont nem láttam egyet sem a MM -ban, így azért nem nehéz ezen az áron adni :-) )
A 6500 apróságokkal tud többet, ez tényleg nem biztos, hogy ennyit megér - vásárlója vállogatja, kinek mi a fő szempont.
Azért továbbra is tartom, hogy ha tévézni kell, néha szükséges, de mindíg elérhető extrákkal, akkor jó kis készülék ez. Ma megnézem valami Full HD remekkel, kíváncsi vagyok, milyen lesz a képe (a boltban a sok neon miatt nem ugyanaz a feeling, ez már a sima digitális adásoknál is látszik.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Hardcore café
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest