- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekesk
csendes tag
válasz
TheSaurus62 #19771 üzenetére
HR után rajtamaradt kb az összes adat (2 GB amire az omnia azt írta ki, hogy tele van a memória) de miután mindent letöröltem megint semmi sem volt rajta.De ha megint rátennék egy kis adatot akkor megint azt írná ki, hogy tele van
.És azt szeretném még kérdezni, hogy itthon lehet-e hivatalos szoftverfrissítést csinálni?
-
Kekesk
csendes tag
válasz
TheSaurus62 #19769 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen sikerült de csak a 3 gombos lenyomással már csak az a baj, hogy mindig azt írja ki, hogy megtelt a memória. Lehet kéne rá azért egy szoftverfrissítés csak nem tudom, hogy hogy kell itthon megcsinálni. -
Kekesk
csendes tag
Sziasztok!
Kb. két éve vettem az Omniám és mostanra már úgy lelassult, hogy néha be se kapcsol meg sokszor lefagy, vittem már szervizbe de azt mondták ha nem kapcsol be akkor nem tudnak szoftver frissíteni. És azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy hogy lehetne a legegyszerűbb módon frissíteni a telefonomat egy gyári szoftverra?
Telefon verzió: PDA :i900XXHHC/CJHHC
TEL.: i900XXHH9
Előre is köszönöm a segítségetek!Gábor
-
Kekesk
csendes tag
Sziasztok még azt, hogy valaki nem tudja hol lehet letölteni a omnia xp modem driver -t??
-
Kekesk
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy két éves Samsung i900 Omniám és olyan lassú, hogy már mindig befagy és be se tudom már kapcsolni.Szeretnék rajta szoftver frissíteni csak nem tudom hogy hogy kell.Légyszíves segítsetek .Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest