- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szenky76
csendes tag
Csengőhang beállítása úgy hogy ne foglaljon helyet a főmemóriából!
Hátha valaki nem tudja.Ugye ha az intézőből beállítasz csengőhangnak zenét, akkor azt a WM bemásolja a főmemóriába(My Device\My Documents\My Ringtones). Ez baj, mert ha újat állítasz be a régi ott marad és néhány 2-3Mbyte os MP3 után tele a memória.
Megoldása:
A Csengésnek beállítani kívánt zenét másold egyszerűen a My Storage főkönyvtárába.
Ezek után ha bemész a Beállítások/Hangok és Értesítések/Figyelmeztetések-hez
és a "Telefon bejövő híváshoz" a "Hang" Legördülő listájában megtalálod a Zenéd!Így a csengőhang is lehet nagy méretű, nem foglal helyet a főmemóriából.
-
Szenky76
csendes tag
válasz
Szenky76 #1050 üzenetére
De ha valaki szeretné akkor itt a reg modósítás:
HKCU\Software\Microsoft\MAPI\PropertyPath="\My Storage\Mail"
A MAPI-ban ilyen kulcs nincs ezért neked kell létrehozni!
Nem próbáltam még ezért nem tudom mi történik eztán a már letöltött emilekkel!!!
Mindenki csak a saját felelősségére irja be!Ha valmi mégis balul sül el, akkor a beírt kulcsot töröld, és minden visszaáll alapba!
Változtatások után SR!
-
Szenky76
csendes tag
válasz
zmeor314 #1047 üzenetére
Nem is kell Registry editor ide.
Megynyitod a levelezést
-menü
-eszközök
-beállítások
-tárolás fül
-"amennyiben elérhető erre a........." kipipálása.Máris a My Storage-ra kerülnek a levelek mellékletei.
A levelek szöveg részével szerintem tényleg nem érdemes foglalkozni.
1 levél szöveg része 1Kb nál nem foglal többet(talán annyit se). Tehát 1000 db levél fog 1M-foglalni majd. -
Szenky76
csendes tag
válasz
zmeor314 #1043 üzenetére
Nálam 48M/14M
És semmilyen problémával v. lassulással nem találkozom. Volt már PDA-m és tudom, hogy amíg nem panaszkodik addig nincs gond. Persze ez készülékfüggő.
Fölösleges az üres memória hajhászása addíg amíg nincs rá szükség. Szerintem.
De ha valaki megmagyarázza miért jó 30-40M üresen kihasználaltlanul, csak hogy legyen, akkor én is takarítok.
Nem kell a láma kérdések miatt aggódni, mindenki így kezdte, csak van aki ezt elfelejtette már. Ráadásul ezért van ez a fórum.
-
Szenky76
csendes tag
válasz
zmeor314 #1041 üzenetére
Az emilek tárolásának a helyét valóban be lehet állítani.
Ha progit futtatsz akkor az a programmemóriába kerül, nem a főmemóriába.
A harmadikra pszihiáter.
Az emilek helyének az átállítására van Registry kulcsom, amit át lehet állítani.
De várjunk még valakit, hátha tud jobbat. erdoke? ötlet? -
Szenky76
csendes tag
válasz
SonicVersus #1028 üzenetére
hmmm. Nézd meg hogy van e DioOCR.exe-d.
Ha van akkor csinálj ShortCut-ot róla, így lesz DioOCR.lnk-d.A másik lehetőség ha az asztali gépen létrehozol egy DioOCR.txt , maj átnevezed .lnk-ra
És ez legyen a file-ban: 21#"\Windows\DioOCR.exe"
Mentsd el és ezt másold a megadott helyre.
-
Szenky76
csendes tag
válasz
SonicVersus #1024 üzenetére
Ott kell legyen az .lnk is. Ne az intézővel keresd hanem valami normális file kezelővel.
PL.: Resco Explorer vagy TotalCommander4PPC.Közben megnéztem a DioOCR.lnk ott van a te file-od alatt közvetlen ha Win-es explorerből nézed, csak nem látszik a kiterjesztése, ezért csak DioOCR látszik és hogy 24Byte méretű.
-
Szenky76
csendes tag
Nem tudom használja-e valaki a Today2-t. Nekem tetszik, jól használható. Feltettem rá a "Black Omnia Theme"-t és nagyon teccik. A jutúbon láttam valahol ezért néztem utána.
ilyen lett:
-
Szenky76
csendes tag
Szinte bármit tudsz telefonálás közben csinálni. Zenét hallgatni pl. nem.
Összesen 6db gomb van rajta amikhez már van 1-2 dolog társítva. De ha nagyon akarod akkor elvileg át lehet őket variálni.
Bár nem érteném miért kellene a hangerő fel-le,telefon felvétel-lerakás, fényképező, gombokat módosítani.Sztereó hangszóró, nem tudok róla, ismereteim szerint csak a fülese sztereó.
Sztem jól fényképez. Sokkal jobban mint az előző AsusP525-öm.
-
Szenky76
csendes tag
Módosítom az előzőt. Egy kis RegEdittel meg van oldva.
Telpítés után a keresd a regisztrációs adatbázisban a "HKLM\Software\ObexInboxEx\StorePath" kulcsot.
Itt a "\Storage Card\FTP" szrepel, ezt átírod arra amire neked szükséged van és kész.
pl.: "\My Storage\FTP" -
Szenky76
csendes tag
Megvan egy 98%-os megoldás, hogy ne a My Device-ra, hanem valamely tárolóra mentse automatikusan a bluetooth-on bejövő fileokat.
Találtam az XDA-n egy kis progit: ObexInboxEx
Sajnos úgy kellene működnie, hogy a Setting/Connections-ba készít egy Obex fület, ami nekem nem történik meg.
Ettől függetlenül működik, de a Storage Card-ra menti a fileokat egy FTP Könyvtárba.
Aki szükségét érzi használhatja mert az Igo mellett van még 1Mega szabad hely.
File:
ObexInboxEx -
Szenky76
csendes tag
Sziasztok!
Többen kérdeztétek a HTC-s G-szenzor megoldását Omniára.
Mostmár egyszerű, mert fennt van az i900.eoldalon is.
Keressétek a "Programok mozgásérzékelőre" menüt, és ott szépen le van írva minden.De most megakadtam.
Történt ma hogy egy ismerősöm kb egy 50 megás filmet küldött volna át BT-n.
Rövid idő múlva kiírta hogy kevés a memória!Ezek után rájöttem az Omnia kérdés nélkül fogadja az adatokat majd ha az egész átjött kérdezi hogy kell-e egyáltalán. Ha igent nyomok akkor is csak a Saját ezköz "my documents"-be teszi.
Hát oda tényleg nem fér.
Hogy lehetne ez átállítani, hogy automatikusan a my storage menjen? -
Szenky76
csendes tag
Közben megoldottam a HTC-s G-szenzort Omniára. Jópofa.
-
Szenky76
csendes tag
Volt itt szó arról, hogy a Dia-féle gyro DLL-eket valahogy rá lehet gyógyítani az omniára.
Valaki aki már játszott vele segítsen hol találok erről infót.THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest