- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
oalex
senior tag
nem az a gond, hogy percdíjas vagy, azzal semmi, gond, hogy tudni szeretnéd a számot. Hanem, hogy ajánlottak neked erre a feladatra telepítendő programot és azzon lovagolsz, hogy nincs miért a WM-án alapbol.
Ezen a telefonon egy Windows oprendszer fút. A legtöbb advanced user annak örülne, ha minnél több szoftveres tudás/tulajdonság opciónális lenne, azaz mindenkinek csak az a program egye a procit/memoriát (azaz fusson a háttérbe) ami neki szükséges. És, hogy kinek mi a szüséges az teljesen eltérő. Én például soha nem fotózom a készülékkel, így nekem, csak fölösen foglalja a fényképező program a memóriát, másnak, mert életbe vágó, hogy ott legyen.
Remélem érted már. Úgyan ezt probálták veled fentebb is megérteni, többen. Ha vissza nézed a hozzászólásaimat, akkor látod, hogy szoktam segíteni, mint ahogyan nekem is mások. Ebben a vonatkozásban, már más megtette helyetem is (ajánlot neked programot). És TE kezdtél ezt követöen kötözködni, hogy de neked olyan kell ami már gyárilag rajta van, és, hogy ez milyen gáz.
-
Peti74
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen már nekem!
Most vettem egy ilyen telefont. Nagyon jó meg minden, de van vele egy gond! Állandóan lefagy! Olyan szinten, hogy nem tudom kikapcsolni sem. Ki kell, hogy vegyem hozzá az akkumulátort fél perce, aztán vissza. És utána már megint megy.
Olyan is van, hogy kikapcsolni ki tudom, de vissza már nem lehet: akku megint ki, vissza... utána már be lehet kapcsolni.
Mitől van ez?? Nem akarom már ennyiszer leszedni a hátlapot, mert a végén lötyögni fog.
Próbáltam resetelni az egészet software-esen (a settings menüből). Így ritkábban csinálja gyári beállításokkal, de így is csinálja. Főleg akkor ha töltőn van és hosszabb ideig békénhagyom.
A készenléti állapotból már úgy jön vissza, hogy iszonyúan szaggat, alig akar működni... és pár másodperc múlva lefagy.
De van, hogy menet közben is.
Nem állandóan, csak össze-vissza. Pár óránként. Vigyem vissza, vagy mit csináljak vele? Szerintem ezzel nem fogják kicserélni, mert a hibajelenség nem állandó. És a 3 napnál már régebben vettem.
A hardware-es reset-et még nem próbáltam.
(azt a kis "reset" lyukat a tetején) Az más mint a software-es reset? -
blueye
veterán
Én csak arra céloztam, hogy egy olyan telefont vettél, amin op. rendszer fut és úgy bővíthető programokkal, mint pl. a notebookod. Rajtad kívül is sokan belefutottak ebbe, de nem bántani akarlak ezzel, csak nem értem, hogy miért vesznek most sokan olyan telefont, amiről fogalmuk sincs, hogy mit és hogyan tud. Nézz szét az Omniáról szóló topicokban és látni fogod, hogy miről beszélek.
Sehol sem írtam, hogy "logikailag megkérdőjelezhető" amit írsz.
-
oalex
senior tag
"Lécci mond már meg, mi az, ami logikailag megkérdőjelezhető."
Hát a te logikádban sok minden, többek közt ez: "Ezt a Pannon árulja, ergo ez egy telefon."
És akkor már a notebook is telefon mert arulja a Pannon azt is, nem?
A telefonban egy alapvető dolog van, hogy tudjál hívást inditani meg fogadni.
A Vistával sem tudsz excel file-t kezelni, pedig elégé alapvtő a mai villágban, pont mint a havi hívás összesítő.
Excel-t szinte mindenap (töbször is) használom. Havi összesítőt pedig talán életembe egyszer. Te melyiket használod gyakrabban, csak hogy mennyire is alavető?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest