- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
HagaNRG #11194 üzenetére
van,persze! Ez egy Windows.os telefon, tehát szinte mindent meg lehet benne csinálni!
A windows mappában van egy xxxx_poweron.gif ,ha azt megtalálod és lecseréled akármi másra (csak ugyan az legyen a neve meg akiterjesztése) akkor ezentúl az fog neked bekapcsoláskor megjelenni!
-
HagaNRG
őstag
válasz
HagaNRG #10957 üzenetére
Máris tárgytalan.
Az Adobe Reader 2.0 felment végre, de kiderült, hogy a scannelt féle letöltött újságokat nem engedi annyira nagyítani, hogy olvasható méretű betűket kapjak. Úgy értem lehetetlen elolvasni egyetlen betűt is és nem a szememmel van baj.
Ilyen esetekre nincs megoldás, ugye? (pl. egy HVG, illetve egy FHM-et próbáltam megnézni benne.) -
Csabee.
nagyúr
válasz
HagaNRG #10901 üzenetére
pdf méretétől is függ hogy imlyeng yors vagy sem... de mi a lassú benne neked? a betöltés ? vagy a görgetés? hány oldalas a PDF?
Acrobat Reader 2.0 PPC program – PDF – könyvek olvasásához…letöltés: [link]
Mikor a PDF állományt az ActiveSync-el átmásoljuk a PC-ről a PDA megfelelő könyvtárába, akkor automatikusan el is végzi előtte a PDA-hoz való igazítást (persze némi várakozás után, tudjuk, hogy a munkához idő kell).
A program maga egyenértékű a PC-s 6.0-ás változattal, fogadni tud mindenféle PDF változatot. Megfelelő – bluetooth-s lehetőséggel nyomtatni is képes.. -
erdoke
titán
válasz
HagaNRG #10797 üzenetére
Képnézegetésre (egyszerű, eléggé iPhone-os, és fizetős): VITO eyePhoto 1.11 (YouTube videón)
Zenelejátszóból én a CorePlayert használom, de van tapibarát, ingyenes és skinezhető, pl. a Nitrogen (fejlesztő oldala).Én a forgatást gombra tettem, az automatikus egyébként is szívja az akksit, akárcsak az aktív udvarias mód.
-
HagaNRG
őstag
válasz
HagaNRG #10797 üzenetére
Na, úgy néz ki, hogy a helyzet javult a giroszkóp kikapcsolása után.
AMi kép fekve kitölti a teljes képernyőt, az úgyis el fog fordulni és így sokkal kényelmesebb a vezérlés, mintha állandóan variálná meg tologatná a telefon magának a képet.
(persze az igo azt hiszem nem tudja elfordítani, azt indulás előtt mindig fekvőre kell tenni majd)
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 / Black / 128GB (119)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest