Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Laci4

senior tag

válasz anzo #17871 üzenetére

Oh!! :W :R
    Köszi! Megvilágosodtam! :D

am: úgy érzem, nem is romos topikkal kellene kezdenem, hanem a ROM frissítéssel...
    Ha jól értelmezem, ha rendesen csinálom egy ROM frissítést, azzal a PDA-t nem vágom galyra.. olyan mintha egy egy buhera wint raknék pl a pc-re... max nem fog úgy működni, ahogy én szeretném....
    Ez esetben legyak, és másik felrak. A hardvert nem vágja tönkre..

Namármost, (még nem olvastam el a frissités topikot) olyan lehet, hogy valami miatt olyat okozzon egy ROM, hogy nem lehet másik romot tenni a gépre? (ergo mondjuk mintha pc nél bios halna meg.. nem indúlna boot.. nem lehet hozzáférni a hardverhez..)

MErt ha nem, akkor ROM felrak.. próbálgat.. tetszik, marad. nem, megy fel másik....

Szeretném valahogy magamban áttekinteni hogy is épül fel a PDA-ak belvilága..
    (telcsis hasonlattal.. ott pl volt cam-driver, audió, telefon rész..... bár ezek többnyire egyben voltak. stb)

PDA-nal van pl az oprendszer. meg ahogy innen onnan szivárgott info valami phone rész is..
    Van valami boot része a készüléknek, rendszernek? stb.. ezeknem majd utánanézek.. biztos le van írva valahol.... :B
    CSak a mai, bocs tegnapi nap is elment pik pak.. most meg húzok aludni.. reggel irány Kiskőrös meg vissza.... fáradtan nem jó vezetni.(meg nem is tanácsos) ;)

Új hozzászólás Aktív témák